Την Mission Possible του Tom Cruise πάνω από το Stade de France το Χ την αποθέωσε

Την Mission Possible του Tom Cruise πάνω από το Stade de France το Χ την αποθέωσε
AP Photo/Natacha Pisarenko

Έκλεψε την παράσταση και τράβηξε όλα τα βλέμματα σε ένα τολμηρό φινάλε που σχολιάστηκε πολύ. 

Είτε μας άρεσε η τελετή λήξης είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι αναμφίβολα έκλεψε την παράσταση ο Tom Cruise στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και αναμένουμε τη συνέχεια στο Λος Άντζελες.

Mission Impossible δεν υπάρχει για τον Tom Cruise στους Ολυμπιακούς και το απέδειξε στην τελετή λήξης του Παρισιού. Οι θεατές ούρλιαζαν από ευχαρίστηση καθώς ο Mission: (Im)possible, ντυμένος με δερμάτινο μπουφάν και γάντια, κατέβηκε στο Stade de France, κάνοντας ένα τολμηρό φινάλε που εντυπωσίασε το κοινό και τρέλανε τους θαυμαστές του.

Το χρυσό κοστούμι του Kevin Germanier με τις 2.000 χάντρες ήταν το highlight της τελετής λήξης

Για να σηματοδοτήσει την παράδοση των Αγώνων στο Λος Άντζελες, το οποίο θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς το 2028, ο γνωστός ηθοποιός βούτηξε στο πλήθος από την κορυφή του σταδίου, φορώντας μια ειδική ζώνη και παρέλαβε την ολυμπιακή σημαία από την Αμερικανίδα Ολυμπιονίκη Simone Biles, πριν το ενθουσιασμένο κοινό τον παρακολουθήσει να φεύγει με μια μοτοσικλέτα.

https://www.instagram.com/p/C-i9KzatD4s/

Ο Tom Cruise, όμως, δεν έμεινε εκεί. Ολοκλήρωσε την αποστολή του μπαίνοντας σε ένα αεροπλάνο με κατεύθυνση προς το Λος Άντζελες και κάνοντας ελεύθερη πτώση, όπως ακριβώς στις ταινίες του.

https://www.instagram.com/reel/C-i7Kvcuaqz/

Η εμφάνιση του Tom Cruise στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έκλεψε την παράσταση

Η «Επικίνδυνη Αποστολή» του Tom Cruise ολοκληρώθηκε όταν ο ίδιος προσγειώθηκε στην πινακίδα του Χόλιγουντ.

Την ώρα που η Ελλάδα ακουγόταν παγκοσμίως στη λήξη των Ολυμπιακών αγώνων, το #φωτιά γέμισε το Χ

Οι λάτρεις των «Επικίνδυνων Αποστολών» ίσως εκστασιάστηκαν λίγο παραπάνω βλέποντας τον ηθοποιό να αποδέχεται την αποστολή που του ανέθεσαν.

«Η αποστολή σου, αν επιλέξεις να την αποδεχτείς, είναι να φέρεις την Ολυμπιακή σημαία στο Λος Άντζελες.»

Οι χρήστες του Χ, λοιπόν, δεν δίστασαν να αναρτήσουν το δικό τους περιεχόμενο και να αποθεώσουν τον Tom Cruise μετά την εκπληκτική αποστολή που ολοκλήρωσε.