Jolie και Pitt «μαζί» στο Φεστιβάλ Βενετίας και η απόφαση που πήρε η παραγωγή είναι η αναμενόμενη

Jolie και Pitt «μαζί» στο Φεστιβάλ Βενετίας και η απόφαση που πήρε η παραγωγή είναι η αναμενόμενη
Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Μετά από ένα σωρό δικαστικές διαμάχες, Angelina Jolie και Brad Pitt θα είναι στο ίδιο Φεστιβάλ. Όμως τι έχει σκεφτεί η παραγωγή για τους δύο πρώην; 

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας έκανε πρεμιέρα για 81η φορά με εντυπωσιακές ταινίες και λαμπερούς celebrities. Ανάμεσά τους και οι δύο σταρ του Hollywood, Angelina Jolie και Brad Pitt.

Οι δύο πρώην καλούνται να δώσουν το παρόν στο Φεστιβάλ, κάτι που δεν φαντάζει αρκετά άνετο, λόγω της δικαστικής τους διαμάχης για την επιμέλεια των παιδιών τους και το κτήμα Miraval. Ωστόσο, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται για τους δυο τους να παρευρεθούν στο ίδιο μέρος, η διοργάνωση έχει φροντίσει ώστε να μην συναντηθούν.

Φεστιβάλ Βενετίας 2024 Πρεμιέρα: Διαφάνειες, χρώμα και λαμπερές υφές απογείωσαν τα red carpet looks

Angelina Jolie και Brad Pitt θα βρίσκονται στο Φεστιβάλ Βενετίας 2024

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie θα αποφύγουν οποιαδήποτε αμήχανη συνάντηση αυτή την εβδομάδα κατά την προώθηση των ταινιών τους στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας - καθώς οι υπεύθυνοι του προγράμματος έχουν λάβει επιπλέον προφυλάξεις για να κρατήσουν τους εν διαστάσει πρώην χωριστά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Vanity Fair, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Βενετίας Alberto Barbera δήλωσε ότι το φεστιβάλ φρόντισε ιδιαίτερα ώστε οι ταινίες των διάσημων πρώην να μην συμπίπτουν στο πρόγραμμα.

«Η Angelina θα δώσει το παρών την πρώτη μέρα, την Πέμπτη 29 Αυγούστου και θα φύγει αμέσως με τον σκηνοθέτη του "Maria" για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Κολοράντο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε λέγοντας «Ο Brad θα έρθει το Σάββατο, στη Βενετία. Δεν υπάρχει περίπτωση να διασταυρωθούν».

https://www.instagram.com/p/C96MPWRigA5/

Βέβαια, εξήγησε πως κανείς από τους δύο πρώην δεν ζήτησε να γίνει κάτι τέτοιο και να ρυθμιστεί το πρόγραμμα ώστε να μην συναντηθούν, όμως η παραγωγή θέλησε να φροντίσει προκειμένου να μην υπάρχει τίποτα που να τους φέρει σε αμηχανία.

Η Angelina Jolie βρίσκεται ήδη στην Ιταλία, έφτασε χθες, Τετάρτη, και θα κάνει το ντεμπούτο της ταινίας της «Maria», για την τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας. Από την άλλη πλευρά, ο Brad Pitt θα βρίσκεται στην πόλη για την πρεμιέρα της ταινίας του με τον George Clooney, «Wolfs», την 1η Σεπτεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/C-nJAjuMF2c/

Οι δύο πρώην σύντροφοι θα βρίσκονται στο ίδιο Φεστιβάλ, αλλά η απόσταση μεταξύ τους έχει ενταθεί. Η Shiloh είναι το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά τους που άλλαξε νόμιμα το επώνυμό της. Οι συνεχιζόμενες εντάσεις μεταξύ της Angelina και του Brad παραμένουν εμφανείς εν μέσω του άλυτου διαζυγίου τους.

Μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια δικαστικών μαχών από τότε που η Angelina μπήκε για πρώτη φορά στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες για να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, η ιστορία συνεχίζεται. Το ενδιαφέρον έχει εκτοξευθεί στα ύψη με την πρόσφατη πώληση του αμπελώνα Château Miraval από την ίδια, τροφοδοτώντας μια συνεχιζόμενη φωτιά από αγωγές που δεν λέει να σβήσει. Ο Brad Pitt δείχνει απρόθυμος να υποχωρήσει, ενώ η Angelina επιδιώκει ένα τέλος σε αυτή τη μάχη που ρίχνει σκιά στην οικογένειά της.

Ο Brad Pitt και ο George Clooney φωτογραφήθηκαν μαζί για το GQ και τα λόγια είναι περιττά

Η άφιξη της Jolie στο Φεστιβάλ Βενετίας

Η Angelina Jolie έφτασε στο Λίντο της Βενετίας λίγες ώρες πριν από την έναρξη του 81ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Φορώντας μια κομψή μπεζ καμπαρντίνα και συμπληρώνοντας την εμφάνισή της με μια κομψή μαύρη μίντι φούστα και εντυπωσιακές δερμάτινες μπότες, η Jolie απέπνεε κομψότητα.

Η ίδια ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή για την ταινία «Maria» - σε σκηνοθεσία του Χιλιανού σκηνοθέτη Pablo Larrain - που θα υποδυθεί την εμβληματική τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας.