Ο Jon Bon Jovi σώζει γυναίκα που ήταν έτοιμη να βάλει τέλος στη ζωή της και γίνεται δίκαια ήρωας

Ο Jon Bon Jovi σώζει γυναίκα που ήταν έτοιμη να βάλει τέλος στη ζωή της και γίνεται δίκαια ήρωας
Photo by Drew Gurian/Invision/AP

Αυτή τη φορά όλοι μιλούν όχι για τη μουσική του Jon Bon Jovi, αλλά για όλους τους όμορφους και σωστούς λόγους.

Θεωρείται θρύλος ούτως ή άλλως λόγω της μουσικής του, αλλά αυτή τη φορά αποδείχθηκε και σωτήρας για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Ο Jon Bon Jovi έπεισε μία γυναίκα - την οποία δε γνώριζε - να μην πηδήξει από γέφυρα στο Νάσβιλ, όπως εκείνη σκόπευε να κάνει, δίνοντας τέλος στη ζωή της.

Το συγκλονιστικό βίντεο - το οποίο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο - δείχνει τον γνωστό τραγουδιστή να πλησιάζει αργά μια γυναίκα στη διάσημη πεζογέφυρα John Seigenthaler στο Νάσβιλ.

Η ηρωική πράξη του Bon Jovi που θυμίζει τι θα πει ανθρωπιά

Όπως αναφέρεται, ο Jon Bon Jovi έτυχε να γυρίζει ένα μουσικό βίντεο για το τραγούδι του «People's House» όταν ο ίδιος και η ομάδα του παρατήρησαν τη γυναίκα να στέκεται στην άκρη της γέφυρας και να κρατιέται από τα κάγκελα.

Ο τραγουδιστής σταμάτησε λίγα μέτρα μακριά από τη γυναίκα και άρχισε να της μιλάει προτού πλησιάσει πιο κοντά μαζί με έναν άλλο παρευρισκόμενο.

Δεν είναι σαφές τι ειπώθηκε, αλλά ο τραγουδιστής και το άλλο άτομο φάνηκε να πείθουν τη γυναίκα που βρισκόταν σε κίνδυνο να επιστρέψει σε ένα ασφαλές σημείο της γέφυρας. Το βίντεο δείχνει τους δύο αυτούς ανθρώπους να βοηθούν τη γυναίκα να περάσει πάνω από το κιγκλίδωμα και ουσιαστικά να της σώζουν τη ζωή.

Οι τρεις τους στη συνέχεια απομακρύνθηκαν, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νάσβιλ και το Αστυνομικό Τμήμα του Μετρό του Νάσβιλ ανταποκρίθηκαν στη σκηνή και έδωσαν τα εύσημα στον Bon Jovi για τις ενέργειές του. Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Νάσβιλ, John Drake, δήλωσε «Χρειάζεται όλοι μας να βοηθάμε ο ένας τον άλλο».

Είπαν επίσης ότι έχει εκτεταμένη εκπαίδευση στην αλληλεπίδραση με ανθρώπους σε κρίση λόγω του Jon Bon Jovi Soul Foundation.

Το TMZ αναφέρει πως ο τραγουδιστής, μέσω του Jon Bon Jovi Soul Foundation, εκπαιδεύεται στο να μιλάει με άτομα που βιώνουν κρίση.

Στόχος του οργανισμού αυτού είναι «να αναγνωρίσει και να μεγιστοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό σε όσους πλήττονται από την πείνα, τη φτώχεια και την έλλειψη στέγης, προσφέροντας βοήθεια για την καθιέρωση προγραμμάτων που παρέχουν τρόφιμα και προσιτή στέγαση, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν κοινωνικές υπηρεσίες και προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης», σύμφωνα με τον ίδιο ιστότοπο.

Σύμφωνα με το Page Six, ο Jon Bon Jovi δεν επιθυμεί να κάνει δήλωση σχετικά με την ηρωική του πράξη, από σεβασμό προς τη γυναίκα που βρισκόταν σε αυτή τη δύσκολη και ευάλωτη κατάσταση.

Η αστυνομία του Νάσβιλ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα που φαίνεται ολόκληρη η σκηνή, όπως εκτυλίστηκε. Στη συγκεκριμένη δημοσίευση η αστυνομία αναφέρει «Ο Bon Jovi βοήθησε να την πείσει να κατέβει από το χείλος πάνω από τον ποταμό Κάμπερλαντ για να σωθεί».

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής έχασε πρόσφατα τη μητέρα του, Carol, σε ηλικία 84 ετών, ύστερα από μερικές ημέρες που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο. Τότε, ο Bon Jovi είχε εκδώσει εκ μέρους της οικογένειας μια δήλωση, στην οποία ανέφερε «Η μητέρα μας ήταν μια υπολογίσιμη δύναμη. Το πνεύμα της και η συμπεριφορά της διαμόρφωσαν αυτή την οικογένεια. Θα μας λείψει πολύ».