Η Κατερίνα Μουτσάτσου έγινε 52 και το story για το πώς άλλαξε τη ζωή της μέσα σε 11 χρόνια, εμπνέει

 Άρτεμις Σκούφου
Η Κατερίνα Μουτσάτσου έγινε 52 και το story για το πώς άλλαξε τη ζωή της μέσα σε 11 χρόνια, εμπνέει
Instagram/ katmouts

Η ηθοποιός παντρεύτηκε μυστικά με τον Charles Como το 2013. Τον Ιανουάριο του 2017 έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον πρώτο γιο της ενώ τον Ιούνιο του 2020 γέννησε τον δεύτερο. Η ζωή στην Αμερική και ο σωσίας του George Clooney. 

Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση. Από τότε, έχουν αλλάξει πολλά για την Κατερίνα Μουτσάτσου. Έχει διαγραψει μια διεθνώς αναγνωρισμένη καριέρα, συμμετέχοντας σε ελληνικές σειρές και ταινίες, αλλά και έργα του Hollywood.

Η ηθοποιός γνώρισε μεγάλη αναγνώριση από την πρώτη της κιόλας τηλεοπτική εμφάνιση, στην κωμική σειρά «Χωρισμένοι με παιδιά» του Νίκου Μαστοράκη. Αυτή ήταν η αρχή για μια λαμπρή καριέρα που ακολούθησε.

«Μια φορά» τραγουδούσε πριν από 20 χρόνια η Κατερίνα Μουτσάτσου & σήμερα ζει το δικό της παραμύθι

Η Κατερίνα Μουτσάτσου δεν έχει μόνο ένα ταλέντο

Γεννημένη στις 21 Σεπτεμβρίου του 1972, η Κατερίνα Μουτσάτσου έγινε γνωστή τη δεκαετία του '90 σε πολύ νεαρή ηλικία για τις υποκριτικές της ικανότητες. Ωστόσο, το 2003 απέδειξε πως ήταν πολύ ικανή και στο τραγούδι, αφού ερμήνευσε το «Μια φορά» μαζί με τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Κέρδισε, επίσης, την αγάπη του κοινού χάρη στο χιούμορ και το βίντεο που ανέβαζε που γίνονταν πολύ γρήγορα viral. Το 2012 και ζώντας πλέον μόνιμα στην Αμερική, ήταν μια χρονιά ορόσημο για την Κατερίνα όταν και κυκλοφόρησε στο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο με τον τίτλο «I am Hellene», στο οποίο σχολίαζε την κατάσταση που επικρατούσε στην Ελλάδα.

Η γνωριμία της Κατερίνας Μουτσάτσου με τον σύζυγό της, Charles Como

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός αποκάλυψε τον… ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο γνώρισε τον σύζυγό της, Charles Como. «Ήμουν καλεσμένη σε μια πρεμιέρα φίλου σε ένα underground σινεμά και κάθισα δίπλα του. Εκείνος, όμως, δεν ήταν καλεσμένος. Κανονικά θα πήγαινε να δει άλλη ταινία, αλλά είχε αργήσει. Είδε το κόκκινο χαλί, όλη αυτήν την κινητικότητα, προσποιήθηκε ότι είναι καλεσμένος και μπήκε μέσα. Εγώ έφθασα αργά, δεν υπήρχαν θέσεις και άκουσα να λένε “Όποιος έχει κενή θέση δίπλα του να σηκώσει το χέρι”. Έτσι κάθισα δίπλα του.»

https://www.instagram.com/reel/C-UUz4Fowua/

Και συνέχισε: «Εν τω μεταξύ δεν τον πρόσεξα καν, γιατί είχε μια τρομερή ομοιότητα με τον George Clooney και εμένα ο Clooney δεν μου αρέσει… Τέλος πάντων, μπορεί ο George να μην είναι του τύπου μου, αλλά τον παντρεύτηκα, τι να κάνουμε τώρα; Μου έπιασε, λοιπόν, κουβέντα στο τέλος της ταινίας, αν και εγώ δεν τον είχα προσέξει, δεν τον υπολόγιζα καν. Άκουσε το όνομά μου και με ρώτησε αν είμαι Ελληνίδα, κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως με ρωτάνε αν είμαι Ρωσίδα, Ισπανίδα, Μεξικάνα. Μου είπε ότι είχε ζήσει στην Αθήνα και ότι πηγαίνει στο ACS, γιατί ο μπαμπάς του ήταν διευθυντής του σχολείου. Οπότε ξαφνικά υπήρχε ένα κοινό σημείο».

Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας

Η Κατερίνα Μουτσάτσου παντρεύτηκε μυστικά με τον Charles Como το 2013 στο Λος Άντζελες με πολιτικό γάμο. Τον Ιανουάριο του 2017 έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον πρώτο γιο της, ενώ οκτώ μήνες αργότερα παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στην Αίγινα.

Τον Ιούνιο του 2020, η ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον δεύτερο γιο της που πλέον έχει το όνομα Αιμιλιανός-Ωρίων.

https://www.instagram.com/p/Cm2KEMyPRsM/

Η ηθοποιός φαίνεται κάτι παραπάνω από καλά με τα παιδιά και τον σύντροφό της και το χαμόγελο που έχει κάθε φορά που βρίσκεται μαζί τους ή μιλάει γι' αυτούς, τα λέει όλα.

https://www.instagram.com/p/C9SiWCZo2Ox/
https://www.instagram.com/reel/C4WsvxXPyTx/

Το ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες, ωστόσο, σε κάθε ευκαιρία επισκέπτονται την Ελλάδα που τόσο αγαπούν.

Μάλιστα, η Κατερίνα Μουτσάτσου μαζί με τον σύζυγό και τα παιδιά της απολαμβάνουν αρκετά συχνά τις διακοπές τους στον αγαπημένο τους προορισμό, την Αίγινα. Εκεί η ίδια θυμάται τα παιδικά της χρόνια τιμώντας έτσι τις ρίζες της.