Γιατί δεν μπορούμε να δεχτούμε πως οι Κορινθίου - Αΐβάζης χωρίζουν με τρόπο που ζηλεύουμε όλοι

Πατούλια Κατερίνα

«Με τον Γιάννη Αϊβάζη δεν έχουμε ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια». Αυτή ήταν η πιο πρόσφατη δήλωση της Μαρίας Κορινθίου για το τέλος του γάμου της με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Όταν μέσα στον Αύγουστο, έγινε γνωστός ο χωρισμός του Γιάννη Αΐβάζη από τη Μαρία Κορινθίου μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας κι έχοντας αποκτήσει μαζί την έφηβη σήμερα κόρη τους Ισμήνη, όλοι περίμεναν κάποιο σκάνδαλο να ξεσπάσει.

Έχουμε συνηθίσει βλέπεις κάθε χωρισμός επώνυμου ζευγαριού να ακολουθείται από μπόλικο δράμα, τρίτα πρόσωπα και καυστικές δηλώσεις. Όσοι χωρίζουν χωρίς δράμα, μας προβληματίζουν.

Γίνεται να χωρίσεις και να αγαπάς τον άλλο; Η Μαρία Κορινθίου στις πρόσφατες δηλώσεις της εξήγησε το πώς μπορεί να συμβεί αυτό.

Η Μαρία Κορινθίου δεν απολογείται ούτε οφείλει εξηγήσεις, όμως μιλά για το διαζύγιο πρώτη φορά

«Με τον Γιάννη Αϊβάζη δεν έχουμε ακολουθήσει χωριστούς δρόμους. Εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια. Εξακολουθούμε να έχει ο ένας τον άλλον στην καθημερινότητά του. Εξακολουθεί να υπάρχει πολλή αγάπη».

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, η Μαρία Κορινθίου επανήλθε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους γιατί, όπως είπε «πολλά ακούστηκαν» το τελευταίο διάστημα.

«Θέλω να πω ότι δεν απολογούμαι για τίποτα. Δεν οφείλω όμως και σε κανέναν να εξηγήσω κάτι, είναι πάρα πολύ δύσκολη έτσι κι αλλιώς αυτή η κατάσταση, σε όσο καλές συνθήκες κι αν έγινε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάθεσαι να επικοινωνείς τα προσωπικά σου και τις αποφάσεις που μπορεί να παίρνεις για τη ζωή σου με την οικογένειά σου» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου, τονίζοντας πόσο πολύτιμα είναι τα 17 χρόνια που έζησε μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη, τον οποίο αγαπά, και θα εξακολουθεί να αγαπά.

«Είναι κομμάτι της ζωής μου και θα εξακολουθεί να είναι κομμάτι της ζωής μου, θα εξακολουθεί να είναι στην καθημερινότητά μου και στη ζωή μου. Είναι οικογένεια. Απλά πήρε μια άλλη μορφή η σχέση που έχουμε.

Τον λατρεύω. Όταν κάθεσαι με τον άνθρωπό σου να συζητήσεις κάποια πράγματα, γιατί πολλά ακούστηκαν, όταν δεν έχουν υπάρξει τρίτα άτομα και οι συνθήκες δεν ήταν συνθήκες έντασης, και κάθεσαι απλά να συζητήσεις και να πάρεις κάποιες αποφάσεις από κοινού, είναι πάρα πολύ δύσκολο… Ο Γιάννης λοιπόν εξακολουθεί να είναι στη ζωή μου, θα εξακολουθεί να είναι στη ζωή μου κι αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι έχουμε ένα παιδί μαζί, την Ισμήνη. Αγαπιόμαστε βαθιά και εξακολουθούμε να είμαστε ο ένας στη ζωή του άλλου».

Γιάννης Αϊβάζης: To νέο βήμα στη ζωή του μετά τον χωρισμό από την Μαρία Κορινθίου

Από τη δική του μεριά ο Γιάννης Αϊβάζης ζει σε νέο σπίτι και μιλώντας κι αυτός στο Mega υπήρξε πιο συναισθηματικός:

Οι σχέσεις των ανθρώπων για όλους είναι κοινές, υπάρχουν πολλές ομοιότητες στη ζωή μας. Τα θέλω σου, σε ποια πράγματα κάνεις πίσω, τι σου λείπει, τι σε καταπιέζει… Το πιο σημαντικό για τη σχέση είναι η κατανόηση και σε αυτά που σε ενοχλούν και ίσως δεν μπορείς να τα πεις. Οι άνθρωποι μπορεί να χωρίζουν για τους σωστούς ή για τους λάθος λόγους.

Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, όπως είναι όλοι οι χωρισμοί. Αλλά είναι και εύκολη. Όταν δύο άνθρωποι είναι μαζί 17 χρόνια, μεγαλώνουν μαζί, έχουν κοινή πορεία, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και αποφασίζουν να πάρουν διαφορετικούς ερωτικούς δρόμους, είναι δύσκολο.

Είναι δύσκολο να ξυπνάς και να κοιμάσαι και να μη βλέπεις τον άνθρωπό σου που τόσα χρόνια είχες δίπλα.

Από την άλλη είναι και εύκολο. Όταν δεν έχεις να λύσεις πράγματα με τον σύντροφό σου, όταν τον αγαπάς, όταν αποφασίζεις να χωρίσεις επειδή εντοπίζεις πράγματα που δεν είναι δίκαια ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον».

Η κοινή παράσταση του πρώην ζευγαριού

Παρά τον χωρισμό τους, οι δύο ηθοποιοί θα συνεργαστούν και φέτος στο θέατρο, πράγμα που πολύς κόσμος δεν μπορεί να αντιληφθεί και εκεί θέλησε να τοποθετηθεί επίσης.

«Η πρόταση για την παράσταση μας έγινε όταν γύρισα από την Αμερική, τον Ιούνιο, ήμασταν στο αεροδρόμιο ακόμα. Το υπόλοιπο κομμάτι με τον Γιάννη δεν είχε πέσει στο τραπέζι.

Η απόφαση για την παράσταση είχε παρθεί πολύ πιο πριν. Όταν τα βάλαμε κάτω σκεφτήκαμε και αυτό. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο πως συνεργαζόμαστε. Ο κόσμος δε μπορεί να αντιληφθεί την κατάσταση. Προχθές πάλι κάπου είχαμε πάει μαζί για κάτι δουλειές και ο κόσμος μας σταμάταγε στο δρόμο και μας ρώταγε αν έχουμε χωρίσει. Τους μπερδεύουμε. Δεν παύει η ανθρώπινη σχέση με τον Γιάννη. Δε μπορώ να σας το εξηγήσω.

Είπα ότι θα τοποθετηθώ όταν πρέπει, με σοβαρότητα και όταν θα αισθάνομαι καλά. Μια που τοποθετούμαι τώρα και μια που δε θα ξανατοποθετηθώ», είπε η Μαρία Κορινθίου στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Η επόμενη μέρα πώς τους βρίσκει

«Στην καθημερινότητά μας δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, πιο πολύ στο μυαλό μας είναι… Και πάλι δεν είναι εύκολο, πρέπει πέντε πράγματα να τα διαχειριστείς, σε πιάνουν τα υπαρξιακά σου. Δεν είναι 5-6 χρόνια, είναι 17, μεγαλώσαμε μαζί, δημιουργήσαμε και δημιουργούμε μαζί, ωριμάσαμε μαζί».

Kαι πάνω από όλα, Αΐβάζης και Κορινθίου έχουν κάτι που θα τους ενώνει μια ζωή: την Ισμήνη τους, την 16χρονη σήμερα κόρη τους, την οποία μεγαλώνουν μαζί και για την οποία καμαρώνουν και οι δυο. Κι ακόμα κι αν είχαν «hard feelings» μόνο και μόνο για χάρη αυτού του κοριτσιού, που είναι στην εφηβεία, δεν θα έκαναν ποτέ δημόσια σχόλια ο ένας για τον άλλο! Κι αυτός είναι ο μοναδικός ώριμος τρόπος συμπεριφοράς δύο ανθρώπων με ένα παιδί που αγαπήθηκαν και συνεχίζουν να αγαπιούνται- με άλλη μορφή πια- πολύ.

Διαζύγιο ύστερα από 17 χρόνια

Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 2008 και παντρεύτηκε το 2010. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2008 στην Κύπρο και στον πρώτο μήνα της σχέσης τους, η Μαρία Κορινθίου έμεινε έγκυος στην κόρη τους.

Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, την υποδέχτηκαν στον κόσμο και λίγο πριν η Ισμήνη γίνει 2 ετών, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2010, το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

Τον περασμένο Αύγουστο και ύστερα από μια σχετική φημολογία, η Μαρία Κορινθίου επιβεβαίωσε μέσα από μία πολύ διακριτική, ομολογουμένως, ανάρτηση πως όντως, οι δυο τους είχαν χωρίσει, όμως παραμένουν οικογένεια.

«Αυτό θα πει marketing» είπαν για τη νέα συνεργασία Κορινθίου - Αϊβάζης και δε βρίσκουμε το λόγο

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης