Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου λένε «χρόνια πολλά» στην κόρη τους τρολάροντας ο ένας τον άλλο

Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου λένε «χρόνια πολλά» στην κόρη τους τρολάροντας ο ένας τον άλλο
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Η Ισμήνη Αϊβάζη είχε τη γιορτή της και οι γονείς της ανέβασαν δύο πολύ γλυκές αναρτήσεις, στέλνοντας τις ευχές τους στην κόρη τους. 

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους έπειτα από 17 χρόνια κοινής πορείας. Όπως φάνηκε από τις αναρτήσεις που έκαναν και οι δύο μετά την αποκάλυψη για την προσωπική τους ζωή, η απόφαση πάρθηκε από κοινού και όπως όλα δείχνουν μόνο τσακωμένοι δεν προχώρησαν σε αυτή την απόφαση. Η κόρη που έχουν αποκτήσει μαζί θα τους ενώνει πάντα και θα τους κάνει οικογένεια, κάτι που ήδη έχουν αποδείξει από τις αναρτήσεις και τις κοινές τους διακοπές.

Οι δύο ηθοποιοί παραμένουν ενωμένοι και προτεραιότητά τους είναι πάντα η 16χρονη κόρη τους, Ισμήνη, την οποία δείχνουν να προστατεύουν και να μην αφήνουν τον χωρισμό τους να επηρεάσει τη σχέση μαζί της.

Η γιορτή της Ισμήνης και οι αναρτήσεις των γονιών της

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη γιόρταζε την 1η Σεπτέμβρη και οι γονείς της δεν δίστασαν να κάνουν αναρτήσεις μαζί της - αν και η ίδια ίσως να προτιμούσε το αντίθετο. Έτσι λοιπόν, οι γονείς της αποφάσισαν να αστειευτούν λίγο στις λεζάντες των αναρτήσεών τους.

Πρώτος από τους δύο ο Γιάννης Αϊβάζης δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με την κόρη του, στέλνοντας τις ευχές του και γράφοντας στη λεζάντα «Χρόνια πολλά Μωράκι μου , Βάσανο μου , κοριτσάκι μου , Αεκαρα μου … να σε χαίρομαι ! ( εγώ την πήρα την έγκριση ) @mariakorinthiou».

https://www.instagram.com/p/C_YG_-atJlq/

Απ’ ό,τι φαίνεται ο ηθοποιός έπρεπε να πάρει έγκριση από την κόρη του για να αναρτήσει τη φωτογραφία και με το σχόλιο αυτό το υπενθυμίζει στη Μαρία Κορινθίου, η οποία χάρισε και ένα σχόλιο στην ανάρτηση.

sxolio.png

Κορινθίου - Αϊβάζης: Παραμένουν οικογένεια και στις διακοπές με την κόρη τους, το «δήλωσαν» ξεκάθαρα

Μία ώρα αργότερα, η Μαρία Κορινθίου έκανε κι εκείνη μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την Ισμήνη Αϊβάζη. Στην ανάρτηση βλέπουμε ουσιαστικά δύο φωτογραφίες. Στη μία είναι η ηθοποιός με την κόρη της σε μια πρόσφατη λήψη και στη δεύτερη μπορούμε να δούμε την Ισμήνη σε πολύ μικρότερη ηλικία.

Η Μαρία Κορινθίου έγραψε κι εκείνη με τη σειρά της την υπόνοια ότι έπρεπε να πάρει έγκριση από την κόρη της για αυτή την ανάρτηση, λέγοντας μάλιστα με αστείο τρόπο ότι δεν της επιτράπηκε ούτε tag να την κάνει. Στη λεζάντα έγραψε:

«My partner in Life

Το παιδάκι μου, η κόρη μου, σήμερα έχει την γιορτή της. 1η Σεπτεμβρίου και γιορτάζουμε το υπέροχο ελληνικό πριγκιπικό της όνομα ΙΣΜΗΝΗ, που το κληρονόμησε από την υπέροχη γιαγιάκα της.

Χρόνια πολλά υπέροχο μου, φωτεινό μου πλάσμα!

Ps: Φυσικά με πολλές διαπραγματεύσεις, όρους και προϋποθέσεις, μου δόθηκε η άδεια δημοσίευσης φωτογραφίας και ειδικά πρόσφατης φωτογραφίας. Για ταγκάρισμα φυσικά ούτε λόγος»

https://www.instagram.com/reel/C_YEAwOiPO8/

Ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε ένα σχόλιο με καρδούλα κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

sxolio1.png

Η πολύ καλή σχέση που έχουν μετά τον χωρισμό τους οι δύο ηθοποιοί και φυσικά η κόρη τους ήταν ο λόγος που η Μαρία και ο Γιάννης πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

https://www.instagram.com/reel/C-2cXX_CI_-/
https://www.instagram.com/p/C-19VMWuKR_/

Η Ισμήνη Αϊβάζη αν και ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι επάγγελμα θα ακολουθήσει στο μέλλον, όπως και κάθε έφηβη και έφηβος, έχει ασχοληθεί με την υποκριτική - ακολουθώντας το παράδειγμα των γονιών της - συμμετέχοντας στο remake της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» το 2021.

https://www.instagram.com/p/CLHeTBvp_oo/