Ο George, ο Brad και 7 ακόμη celebrity bromances που λατρεύουμε να «χαζεύουμε»

Ο George, ο Brad και 7 ακόμη celebrity bromances που λατρεύουμε να «χαζεύουμε»

O George Clooney και ο Brad Pitt σε photo call για την ταινία 'Wolfs' στο πλαίσιο του 81ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία. Δύσκολο να βρεις μία πόζα που δεν κάνουν μια γκριμάτσα ή κάποια πλάκα μεταξύ τους.

(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Δεν είναι μόνο ο Brad Pitt και ο George Clooney. Ξεκινάμε από αυτούς και θυμόμαστε μερικούς ακόμη διάσημους κολλητούς που μετράνε χρόνια φιλίας και είναι σκέτη απόλαυση.

Ο Brad Pitt και ο George Clooney συμπρωταγωνιστούν ακόμη μία φορά στον κινηματογράφο και η συζήτηση θα μπορούσε να τελειώνει ακριβώς εκεί, μαζί με μερικά κοινά τους πλάνα και ένα «Δεν περιγράφω άλλο». Όμως όχι! Εμείς θα το προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα και θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το «χάρμα οφθαλμών» ως αφορμή για να μιλήσουμε για μερικά διάσημα ανδρικά κολλητιλίκια του Hollywood που μας αρέσουν πολύ. Πάμε λοιπόν..


Chris Hemsworth - Chris Evans

chris-hemsworth-chris-evans.jpg

Οι ηθοποιοί που υπήρξαν αμφότεροι υπερήρωες της Marvel έχουν αναπτύξει έναν «αδελφικό δεσμό» όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο κινηματογραφικός Thor σε παλαιότερη συνέντευξη. Ο Captain America - Evans, από την πλευρά του έχει εκφράσει την επιθυμία του να γυρίσουν μαζί μια ακόμη ταινία, χωρίς στολές: «Θα ήθελα πολύ να κάνω μία από αυτές τις κωμωδίες φίλων των 80s, μέσα από την οποία θα μπορούσαμε να αποβάλουμε τους χαρακτήρες για τους οποίους είμαστε γνωστοί». Εμείς, απλά... ανυπομονούμε.

Όλα όσα ξέρουμε για την 26χρονη Alba Baptista που παντρεύτηκε μυστικά ο Chris Evans

Hugh Jackman - Ryan Reynolds

00.jpg

Οι δύο ηθοποιοί έχουν μια ιδιαίτερη φιλία και λατρεύουν να τρολάρουν ο ένας τον άλλον με απίθανες χιουμοριστικές αναρτήσεις που μοιράζονται στα social media τους. Η πρόσφατη συνεργασία τους επί της μεγάλης οθόνης μάλιστα στο DeadPool & Wolverine έχει ενθουσιάσει τους φανς τους και «σπάει» ταμεία.Η σχέση τους πάντως, μετρά πολλά χρόνια και η αρχή της έχει να κάνει με την Scarlett Johansson με την οποία ο Reynolds υπήρξε παντρεμένος από το 2008 μέχρι το 2011 (πριν παντρευτεί με τη νυν σύζυγό του, Blake Lively το 2012)

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο Jackman ήταν πολύ φίλος της ηθοποιού εκείνη την εποχή και «στρίμωχνε» συχνά τον σύζυγό της με κάθε αφορμή. Ε, ο γάμος μπορεί να μην υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, όμως η φιλία μεταξύ των δύο ανδρών εξελίχθηκε σε σχέση ζωής και είναι, πραγματικά, απολαυστική.

Mark Ruffalo - Robert Downey Jr

bromance.jpg

Ακόμη ένα απίθανο ζευγάρι από τον θαυμαστό κόσμο της Marvel. Οι δύο πρωταγωνιστές των Avengers γνωρίζονται πολύ καιρό. Ο Mark Ruffalo μάλιστα δεν έχει διστάσει να μιλήσει δημόσια για τα αισθήματά του για τον Robert Downey Jr.: «Έχουμε μια πολύ καλή φιλία. Γνωριζόμαστε από πριν από το Zodiac. Και είναι σαν ένας μεγαλύτερος αδερφός που θα ήθελα να είχα».

Jimmy Fallon - Justin Timberlake

89.jpg

Και αυτή η σχέση πάει πολύ πίσω στα χρόνια που πρέπει να ξεκίνησε το 2003, όταν συμπρωταγωνίστησαν - για πρώτη φορά (γιατί υπήρξαν κι άλλες στη συνέχεια) στο «Saturday Night Live». Τα εκατέρωθεν αστεία και τρολαρίσματα δεν έχουν σταματημό ενώ έχουν να κομπάζουν για μερικά από τα πιο εμβληματικά σκετς του «SNL», όπως το «The Barry Gibb Talk Show» και «The History of Rap». Όσο για την Bro-Bike εμπειρία τους; Αυτή είναι γίνει viral το 2017.

Ο Justin Timberlake παραδέχτηκε το λάθος του (ξανά) αλλά το κοινό τον χλεύασε ανελέητα

Lenny Kravitz - Jason Momoa

bromance-(2).jpg

Μία γυναίκα έφερε κοντά τον εμβληματικό (και αειθαλή) ροκά και τον δημοφιλή ηθοποιό και αποκαλούν ο ένας τον άλλον «αδέρφια για μια ζωή». Ο λόγος για τη Lisa Bonet που υπήρξε παντρεμένη και έχει παιδιά και με τους δυο. Η ευρύτερη οικογένεια που έχουν φτιάξει όλοι μαζί είναι υποδειγματική και παρόλο που γάμος πια δεν υφίσταται, ο δεσμός υπάρχει και παραμένει δυνατός.

Ben Affleck - Matt Damon

AFFLECK DAMON

Ε ναι, αυτό το ντουέτο δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια λίστα. Αυτοί οι δύο κύριοι, λοιπόν, αφού κέρδισαν μαζί ένα Όσκαρ σεναρίου για το «Good Will Hunting» το 1998 [από όπου και η φωτογραφία επάνω], έγιναν αχώριστοι τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ακόμη και στην πρόσφατη περιπέτεια του Affleck με το διαζύγιο από την Jennifer Lopez φαίνεται ότι ο Damon έχει σταθεί με ιδιαίτερη φροντίδα στο πλάι και των δύο.

Τι μπορεί πραγματικά να είπε η JLO με τον Matt Damon μετά το «ναυάγιο» με τον Ben Affleck

Jonah Hill - Channing Tatum

WSJ Magazine 2018 Innovator Awards

Αφού πρωταγωνίστησαν στα ριμέικ του «21 Jump Street», οι ηθοποιοί έγιναν κολλητοί και η φιλία τους κρατά μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, το 2014, η σύζυγος του Tatum, Jenna Dewan, αστειεύτηκε στον Jimmy Kimmel ότι είχε γίνει «αυτή που κρατάει το φανάρι» στο εκκολαπτόμενο (τότε) ειδύλλιο του συζύγου της με τον Hill. Ο ίδιος ο Tatum, πάντως, πιο πρόσφατα πίστωσε στον κολλητό Hill και τη νυν γυναίκα της ζωής του, Zoe Kravitz το όποιο στυλ έχει στην εμφάνισή του.

Χρειάστηκαν 6 χρόνια για να βγει το διαζύγιο του Channing Tatum με τη Jenna Dewan

Brad Pitt - George Clooney

https://www.instagram.com/reel/C_Y61fRO7la/

Ο Brad και ο George, λοιπόν... Ο George και ο Brad. Ο ένας «κόβει», ο άλλος «ράβει», χρόνια τώρα! Οι φήμες τους ήθελαν να έχουν «παγώσει» μεταξύ τους όμως η ιστορία έχει διαψεύσει περίτρανα τις «κακές γλώσσες» δίνοντας στους απανταχού φανς έναν ακόμη λόγο να τους λατρεύουν. Οι δύο mega stars που πρωταγωνίστησαν« μαζί στο «Ocean' s 11» και στα sequels του συμπρωταγωνιστούν ξανά στο «Wolfs» δίνοντας στο κόκκινο χαλί του φετινού Φεστιβάλ Βενετίας όπου πρωτοπροβλήθηκε η ταινία τους μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές του. Γιατί, πραγματικά, τα λόγια είναι περιττά.

DPG Network