Το νέο ερωτικό σκάνδαλο των Kardashian είναι το θέμα της ημέρας (ή και του μήνα)

Ερμιόνη Σαρρή
Το νέο ερωτικό σκάνδαλο των Kardashian είναι το θέμα της ημέρας (ή και του μήνα)

Λες να έγινε όντως κάτι τέτοιο;

Η οικογένεια Kardashian είναι γνωστή ακόμη και σε αυτούς που δεν ασχολούνται με τους celebrities. Το όνομα ιδιαίτερα της Kim δεν υπάρχει άνθρωπος πάνω σε ετούτη τη γη που να μην το έχει συζητήσει ούτε μία φορά. Για αυτό, λοιπόν, ακούγονται και γράφονται καθημερινά πολλές ειδήσεις για εκείνες. Η καθεμία ξεχωριστά έχει και έναν διαφορετικό λόγο για να πρωταγωνιστεί στα celebrities news, αλλά αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με όλες τους.

Το περιοδικό Life & Style μιλά για ένα ερωτικό σκάνδαλο με υπογραφή Kardashian. Αποκαλύπτει πως ο Scott Disick έχει απατήσει την Kourtney με τις αδερφές της. Τώρα αυτό μας φαίνεται υπερβολικό, ακόμη και αν γνωρίζουμε πως ο πρώην σύντροφός της είναι αρκετά άτακτος ως άντρας. Μάλιστα το περιοδικό αναφέρει πως την έχει «προδώσει» 40 φορές μέσα στη σχέση τους. Άουτς και ξανά άουτς.

Νέο σκάνδαλο στο Hollywood: Διάσημος μπαμπάς «πιάστηκε στα πράσα» με άλλη

life and style mag 11112015 503d9

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Scott δεν ήταν και ο πιο πιστός σύντροφος, τώρα ποιες πήραν το ρόλο του 3ου προσώπου δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Οι αδερφές της πάντως μας φαίνεται κάπως... απίθανο. Οι φήμες πάντως τους θέλουν να είναι και πάλι μαζί και εκείνη να του δίνει μία ακόμη ευκαιρία.

Η νέα συνήθεια της Jennifer Aniston & του συζύγου της είναι πιο καυτή από όσο φαντάζεσαι