Το τρυφερό μήνυμα της Μαρέβα Μητσοτάκη στον γιο της για τα γενέθλιά του

Πατούλια Κατερίνα
Το τρυφερό μήνυμα της Μαρέβα Μητσοτάκη στον γιο της για τα γενέθλιά του

Ο γιος του πρωθυπουργού είχε γενέθλια

Τρία παιδιά έχει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκο Μητσοτάκης, από τον γάμο του με την Μαρέβα Μητσοτάκη. Τα γενέθλιά του είχε λοιπόν ο γιος του ζευγαριού, Κωνσταντίνος ο οποίος είναι 22 ετών πια.

Ο νεαρός δέχτηκε μια τρυφερή αφιέρωση για τα γενέθλιά του τόσο από τον μπαμπά του όσο και από την μαμά του στο Instagram. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πόζαρε ξυπόλητος στα Χανιά αγκαλιά με τον γιο του και του ευχήθηκε χαρακτηριστικά:

«Στα Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά αγόρι μου»!

Όπως ενημερωθήκαμε από τη λεζάντα της φωτογραφίας και την φωτογραφία την ίδια με τη υπέροχο τοπίο στο βάθος, η οικογένεια Μητσοτάκη γιόρτασε τα γενέθλια του Κωνσταντίνου στη μαγευτική Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Από την μεριά της, η τρυφερή μαμά Μαρέβα, δημοσίευσε μια δική της φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο γράφοντας χαρακτριστικά: «Χρόνια Πολλά αγάπη της ζωής μου, Happy birthday my love. My one and only».

Τόσο ο Πρφωθυπουργός, όσο και η σύζυγός του, συνηθίζουν να εκφράζουν και δημόσια την αγάπη για τα παιδιά τους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους στο Instagram. Το πρωθυπουργικό ζεύγος έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τηΣοφία, τον Κωνσταντίνο και τη μικρότερη Δάφνη.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.