Η Δανάη Μπάρκα υπέκυψε πάλι στα extensions αλλά έχεις δει τα φυσικά της μαλλιά;

Η Δανάη Μπάρκα υπέκυψε πάλι στα extensions αλλά έχεις δει τα φυσικά της μαλλιά;

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» επέστρεψε στο αγαπημένο μάκρος στα μαλλιά της.

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα κορίτσι που λατρεύει τις αλλαγές. Κάθε είδους αλλαγή. Γι’ αυτό και από την υποκριτική που έχει σπουδάσει μεταπήδησε πριν 3 χρόνια στην παρουσίαση και μέχρι σήμερα τη βλέπουμε στο τιμόνι της εκπομπής του MEGA, «Πάμε Δανάη!».

Η 30χρονη παρουσιάστρια/ηθοποιός, όμως, λατρεύει και τις αλλαγές στα μαλλιά της. Η Δανάη έχει δοκιμάσει διάφορα χρώματα – από μαύρο και ξανθό μέχρι κόκκινο-, ενώ στο μήκος έχει «παίξει» από το μακρύ καρέ μέχρι και τα πολύ μακριά μαλλιά. Συνήθως, με extensions. Όπως συνέβη και τώρα, δηλαδή.

Το νέο look της Αγγελικής Δαλιάνη 16 χρόνια μετά την «Μαρία η άσχημη» και το ρετρό chic σπίτι της

Η Δανάη Μπάρκα έβαλε ξανά extensions – Πώς είναι τα πραγματικά της μαλλιά

Στα τέλη Γενάρη η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να βγάλει εντελώς τα extensions και να αποκαλύψει το πραγματικό μήκος των μαλλιών της. Όπως βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία, η παρουσιάστρια έχει μαλλιά που φτάνουν λίγο πάνω από το στήθος και κούρεμα με διακριτικές μύτες. Να δες…

mallia_barka.jpg

Τα μαλλιά της Δανάης Μπάρκα χωρίς extensions

Ίσως αυτή ήταν μια επιλογή για να ξεκουράσει τα μαλλιά της η παρουσιάστρια. Η αλλαγή αυτή της Δανάης, ωστόσο, κράτησε περίπου 2 εβδομάδες μιας και η 30χρονη επέστρεψε στα μακριά μαλλιά και στα extensions. Όχι μόνο, όμως. Άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της επιλέγοντας ένα πολύ σκούρο καστανό – σχεδόν μαύρο.

Η Δανάη Μπάρκα λατρεύει να πειραματίζεται με τα μαλλιά της

Η ίδια η Δανάη Μπάρκα είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες στο Queen.gr ότι λατρεύει τις αλλαγές και τους πειραματισμούς στα μαλλιά της.

«Γενικά ενημερώνομαι και μπαίνω στο Internet να βλέπω νέα χτενίσματα ή τάσεις. Μ’ αρέσει να δοκιμάζομαι. Τα μαλλιά μου τα λατρεύω και ειδικά τις στέκες και τα περίεργα κοκαλάκια ή φιόγκους τα προτιμώ και τα αγαπώ. Θα μπορούσα κάθε μέρα να φοράω διαφορετικά αξεσουάρ», είχε πει η 30χρονη παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/CfqkW7BLJvu