Η τρυφερή αφιέρωση της Δανάης Μπάρκα στον πρώην της ίσως κρύβει μια αλήθεια για τη σχέση τους

Η τρυφερή αφιέρωση της Δανάης Μπάρκα στον πρώην της ίσως κρύβει μια αλήθεια για τη σχέση τους

H ηθοποιός-παρουσιάστρια ευχήθηκε στον πρώην σύντροφό της με τα πιο γλυκά λόγια.

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο πρώην σύντροφος της Δανάης Μπάρκα, Πάνος Αδαμόπουλος και η παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί δημόσια. Πριν λίγες ώρες η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» δημοσίευσε ένα Instagram-story και έγραψε μερικά πολύ τρυφερά λόγια για τον γυμναστή με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι για 8 ολόκληρα χρόνια.

Η γλυκιά αφιέρωση της Δανάης Μπάρκα στον πρώην σύντροφό της

Ποστάροντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του πρώην αγαπημένου της η 30χρονη έστειλε τις εγκάρδιες ευχές της στον εορτάζοντα γράφοντας: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο personal trainer, στον καλύτερο σκυλοπατέρα, στον πιο αστείο τύπο και πιο γλυκό που οι φίλοι μου τον αγαπάνε πιο πολύ απ’ ότι αγαπάνε εμένα».

adamopoulos.jpg

Δανάη και Πάνος διατηρούν άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό και αν κάποιος βιαστεί να μιλήσει για επανασύνδεση μάλλον κάνει λάθος. Πριν λίγους μήνες ο γυμναστής είχε εμφανιστεί live στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με την on air συνάντησή τους να είναι κάθε άλλο παρά αμήχανη.

Η Δανάη Μπάρκα υπέκυψε πάλι στα extensions αλλά έχεις δει τα φυσικά της μαλλιά;

Το lovestory με τον Πάνο Αδαμόπουλο

Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας και 6 χρόνια συγκατοίκησης, η Δανάη Μπάρκα και ο Πάνος Αδαμόπουλος αποφάσισαν το 2021 να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους. Η Δανάη Μπάρκα μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά είχε αναφέρει: «Μία σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που θέλει κοινή προσπάθεια. Ποτέ δεν ξέρεις πού θα καταλήξει, πάντα ονειρεύεσαι όταν είσαι με έναν άνθρωπο το “όσο περισσότερο γίνεται” και το “για πάντα”. Δεν ξέρεις πόσο θα διαρκέσει. Σε στιγμές βοηθάει να σου φωτίσει τα θετικά που έχει ένας άνθρωπος που από τη ρουτίνα φεύγουν».

https://www.instagram.com/p/CG4v2d4MyXN

«Οπότε ναι, σε ένα βαθμό βοηθάει. Από την άλλη, είναι και μια δεύτερη προσπάθεια που πολλές φορές σαφώς έχεις αναρωτηθεί: Μπορεί να λειτουργήσει; Δεν μπορεί; Πάντα σκέφτομαι τα πράγματα αισιόδοξα και ότι ό,τι κι αν γίνει, είναι όλα είναι για καλό» είχε αναφέρει η Δανάη Μπάρκα.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να παντρευτούν η παρουσιάστρια είχε δηλώσει: «Δεν είμαι αρνητική. Άλλωστε δεν αλλάζουν πολλά. Δηλαδή εγώ 8 χρόνια σε σχέση σαν παντρεμένη δεν είμαι; Νομίζω ότι τον γάμο ως γάμο θα τον έκανα μόνο για το πάρτι. Να μαζευτούμε να γιορτάσουμε μια βραδιά τη σχέση μου με τους φίλους μου. Να πιούμε, να χορέψουμε, και να με δει και η γιαγιά μου, γιατί είναι ο καημός της. H γιαγιά μου αυτό θέλει μόνο, φοράω άσπρα και μου λέει: “Πώς σου πάνε τα λευκά! Αλλιώς όχι δεν καίγομαι, δεν με ονειρεύομαι νυφούλα».

Πηγή κεντρικής: danai_barka