Νάσια Μυλωνά: Η κούκλα ανιψιά της Μαρίας Λόη διαπρέπει ως μοντέλο στο εξωτερικό
Η δυσκολία στην αρχή ήταν η μοναξιά, αφού ταξίδευα συνέχεια μόνη μου», είχε δηλώσει παλαιότερα η ανιψιά της σεφ Μαρίας Λόη, Νάσια Μυλωνά.
Είναι ευρέως γνωστό ότι η Μαρία Λόη διαπρέπει ως σεφ στη Νέα Υόρκη, ωστόσο, δεν είναι η μόνη της οικογένειας που έχει καταφέρει να «χτίσει» καριέρα στο εξωτερικό.
Η Ελένη Φουρέιρα γιόρτασε τα 37α γενέθλιά της με «Fuego» τούρτα και τον μονάκριβο γιο της
Η ανιψιά της, Νάσια Μυλωνά, είναι ακόμα ένα πρόσωπο που έχει μία σταθερά ανοδική διεθνή αναγνώριση εδώ και αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα, η Νάσια ζει από το 2013 στο Μιλάνο, όπου δραστηριοποιείται ω μοντέλο. Το ύψος της (1.78) και η ομορφιά της αποτέλεσαν βασικούς λόγους που οδήγησαν τα βήματά της στις πασαρέλες αλλά και σε συνεργασίες με σπουδαίους οίκους μόδας, όπως ο Versace και ο Armani.
Μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή της για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην πορεία της στο modeling είχε αναφέρει: «Η δυσκολία στην αρχή ήταν η μοναξιά, αφού ταξίδευα συνέχεια μόνη μου, δούλευα καθημερινά με διαφορετικά teams ανθρώπων και περνούσα ατελείωτες ώρες στα αεροδρόμια. Σύντομα όμως προσαρμόστηκα στη λογική του ταξιδιώτη και πλέον απολαμβάνω να τριγυρίζω μόνη μου και να χάνομαι στις μεγαλουπόλεις».
Με μία γρήγορη ματιά στο προφίλ της Νάσιας στο Instagram, μπορείς να διαπιστώσεις ότι αγαπά το καλό φαγητό και τη minimal αισθητική. Ασπρόμαυρες εικόνες, λαχταριστές σούπες και χαλαρά outfits είναι βασικά στοιχεία που διαμορφώνουν τον λογαριασμό της.
Εκτός αυτών, όμως, η Νάσια έχει και μερικές φωτογραφίες με τον σύζυγό της, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2021.
Μαρία Λόη: «Επέμενα να έχω ελληνικά προϊόντα και το πέτυχα»
Για την απόφασή της να εγκαταλείψει την Ελλάδα είχε μιλήσει πρόσφατα και η θεία της Νάσιας, Μαρία Λόη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show».
Όπως είπε χαρακτηριστικά η σεφ: «Έφυγα από την Ελλάδα πιο νωρίς από την κρίση. Μου άρεσε αυτή η απόφαση που πήρα γιατί μου έκαναν μια πρόταση εκεί για μια άλλη δουλειά, πήγα όμως και ασχολήθηκα πάλι με τα φαγητά. Μετά ήρθαν και όλα αυτά τα κανάλια καθημερινά. Τον πρώτο καιρό δεν είχα δυσκολίες στην Αμερική, όχι».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Να πω όμως και κάτι τώρα. Εγώ στην ουσία δεν ήμουν σεφ, εντάξει; Να μην λέμε… Άσχετα, τώρα, αν παίρνω το πρώτο βραβείο στο Λος Άντζελες ως η καλύτερη σεφ από τα κανάλια και όλα αυτά! Πριν ήμουν λομπίστρια, ήξερα τι ακριβώς θέλουν αυτές οι μεγάλες εταιρείες στην ουσία. Και τον πρώτο μήνα άνοιξα εστιατόριο. Υπάρχει γραφειοκρατία στην Αμερική και είναι δύσκολη».
«Επέμενα να έχω ελληνικά προϊόντα και το πέτυχα. Και έτσι τώρα όχι μόνο το περάσαμε αυτό αλλά αγοράζουν και ελληνικό κρασί από τις κάβες. Τα προϊόντα που φτιάχναμε, όπως τζατζίκι, τα πουλάμε σε χιλιάδες super market με την επωνυμία "Loi"», είπε ακόμα η Μαρία Λόη.