O Maestro επέστρεψε με πρωτιά στην τηλεθέαση αλλά με το MasterChef δύσκολο αντίπαλο

Κατερίνα Μπούσιου
O Maestro επέστρεψε με πρωτιά στην τηλεθέαση αλλά με το MasterChef δύσκολο αντίπαλο

Η επιστροφή της τηλεοπτικής παρέας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τον Maestro, έφερε πρωτιές και στα social media. 

Η επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τον δεύτερο κύκλο του Maestro και ταυτόχρονη διεθνή πρεμιέρα και των 6 επεισοδίων στο Netflix, αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον. Το πρώτο επεισόδιο είχε μία τεχνική ιδιαιτερότητα όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης ενώ το κοινό έδειξε από το πρώτο λεπτό πως ανέμενε αυτή την επιστροφή. Για να δει μάλιστα και την εξέλιξη στο σενάριο και το μέλλον των τηλεοπτικών ηρώων. Εδώ, είχαμε ποικίλες ανατροπές.

https://www.instagram.com/p/C7CX7ixIA_B/

Same vibes, ίδια επιτυχία

Η επικοινωνιακή καμπάνια που συνόδευε τον Maestro 2 αξίζει μία άλλου είδους πρωτιά σε επίπεδο marketing αυτή τη φορά. Ακόμη και το εικαστικό που συνόδευε τις αναρτήσεις για το πρώτο επεισόδιο της σειράς, ήταν ιδιαίτερα, όπως και τα τρέιλερ με δια χειρός Παπακαλιάτη. Μετά το τέλος του επεισοδίου, στο podcast που ακολούθησε μας έδωσε και κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες για αυτή την πρεμιέρα.

https://www.instagram.com/p/C7BuvwwoEbm/

Το επεισόδιο για παράδειγμα διήρκησε 80 λεπτά, αλλά όπως είπε, του ήταν αδύνατον να είναι λιγότερο σε διάρκεια, αφού έπρεπε να συνεχίσει την ιστορία του από εκεί που την άφησε στον πρώτο κύκλο, μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου, δείχνοντας πως επηρέασε τις ζωές όλων. Εκείνων που γνωρίζουν και είναι συνένοχοι, αλλά και όσοι έχουν ακόμη άγνοια.

Το πάρτι της πρεμιέρας του Maestro, το παράδοξο και η απάντηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η σειρά σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Nielsen, ήταν πρώτη σε τηλεθέαση στη ζώνη προβολής της με μέσο όρο 20,1% στο δυναμικό κοινό και 16,1% στο γενικό σύνολο. Το MasterChef ακολούθησε με 14,2% στο νεανικό κοινό και 10,9% στο γενικό σύνολο. Τρίτο το Survivor με 11,4%. Το reality έχει χάσει τη δυναμική του σε σχέση με το παρελθόν.

Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σημείωσε το
εντυπωσιακό ποσοστό 41,2%. Η κάλυψη άγγιξε τους 1.500.000 τηλεθεατές.

Στο πρώτο επεισόδιο ξεχώρισε η Στεφανία Γουλιώτη, ειδικά τη στιγμή που ανήμπορη είναι έτοιμη σχεδόν να γεννήσει το παιδί της στον δρόμο, η Μαρία Καβογιάννη και η Χάρις Αλεξίου έδειξαν ότι παραμένουν σταθερές αξίες της σειράς, ενώ ο Κωστής Μπερικόπουλος ως ο αστυνομικός διευθυντής των Παξών που θα ερευνήσει τον φόνο, ήδη μας έκανε εντύπωση.

Σαρωτική η πρεμιέρα του Maestro 2 με τη Μαρία Καβογιάννη να γίνεται είδωλο του κοινού με μία σκηνή

Στο δεύτερο επεισόδιο θα δούμε τη νέα ζωή της Κλέλιας και του αδελφού της Αντώνη στην Αθήνα. Η συνάντηση της Κλέλιας με τον Ορέστη έχει ήδη συμβεί από την πρεμιέρα, αλλά ο έρωτάς τους δείχνει να έχει τελειώσει. Για αυτό και στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Δημήτρη Κίτσο ως Θάνο και πρώην σύντροφό της να στέκεται στο πλευρό της.

Δες και το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε.

«Οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν» λέει ο Παπακαλιάτης και έδωσε είδηση για την πρεμιέρα του Maestro