«Οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν» λέει ο Παπακαλιάτης και έδωσε είδηση για την πρεμιέρα του Maestro

Κατερίνα Μπούσιου
«Οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν» λέει ο Παπακαλιάτης και έδωσε είδηση για την πρεμιέρα του Maestro

Ο δεύτερος και ο τρίτος κύκλος του Maestro και το «ευχαριστώ» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στον άνθρωπο που τον στήριξε για τη σειρά. 

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποφάσισε σήμερα με την live επικοινωνία από τους Παξούς με την Ελένη Μενεγάκη, να μας διευκρινίσει τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς, αλλά και να μας μαρτυρήσει μία εξέλιξη την οποία δεν περιμέναμε. Ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του Maestro, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη του πρεμιέρα, ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που πίστεψε από την πρώτη στιγμή στη διεθνή πορεία της σειράς.

Η επανασύνδεση με την Κλέλια

Αυτές τις μέρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι ηθοποιοί του Maestro, δεν βρίσκονται στους Παξούς, για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου αλλά για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου. Και έσπευσε να μας εξηγήσει τον αριθμό των επεισοδίων και τη δομή των δύο κύκλων: «Αύριο ξεκινά ο δεύτερος κύκλος και εδώ κάνουμε γυρίσματα για το τελευταίο μέρος το οποίο θα παιχτεί τον Οκτώβριο. Είναι δέκα επεισόδια, έξι τώρα και τέσσερα τον Οκτώβριο τα οποία θα είναι και τα τελευταία».

Η μεγάλη πρεμιέρα του Maestro κρύβει μία παράνομη συμμαχία και τη Μαρία Καβογιάννη σε απόγνωση

Η ιστορία θα ξεκινήσει από εκεί που τελείωσε ο πρώτος κύκλος, δηλαδή με τη δολοφονία του Γιάννη Τσορτέκη ως Χαράλαμπος. Αλλά θα υπάρξει μία διαφορά: «Η ιστορία θα ξεκινήσει σε δύο χρόνους, από εκεί που το αφήσαμε αλλά και στο μέλλον. Ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου είναι «Mother», θα είναι αφιερωμένο στις μανάδες του Maestro. Αφηγήτρια θα είναι η Σοφία (σ.σ Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου). Πόσο μπορεί να φταίει η κάθε μάνα και τι επιπτώσεις έχει εκείνη στη ζωή των παιδιών της;» είπε ο δημιουργός που πρόσθεσε πως θα δούμε επίσης και τις ιστορίες της Μαρίας (Καβογιάννη) για τον δικό της γιο.

Ο δημιουργός της σειράς συμπλήρωσε πως θα εστιάσει παράλληλα και σε μία άλλη γυναίκα, τη Στεφανία Γουλιώτη που υποδύεται την Αλεξάνδρα, η οποία άλλωστε θα γίνει σε λίγο διάστημα και εκείνη μητέρα: «Με έναν τρόπο τον έσωσε η Αλεξάνδρα τον Ορέστη, τον κάλυψε, τον βοηθά. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ένας δυνατός έρωτας που έχει ο Ορέστης με την Κλέλια. Κι όλο αυτό το πράγμα κόπηκε. Έφυγα νύχτα από το νησί. Εννοείται βέβαια ότι οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν έτσι».

Άρα όπως καταλαβαίνεις θα έχουμε επανασύνδεση του ζευγαριού. Άλλωστε αυτό φαίνεται και από την ανάρτηση του Παπακαλιάτη από τα γυρίσματα των τελευταίων ωρών, με τους δυο τους να έχουν ρομαντικές σκηνές σε παραλία του νησιού. Φυσικά αυτή την επανσύνδεση Κλέλιας και Ορέστη θα τη δούμε από τον Οκτώβριο. Το μέλλον για το ζευγάρι θα είναι ευτυχές. Προς το παρόν, αυτή η αίσθηση υπάρχει.

https://www.instagram.com/reel/C69GXFMsAMN/

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός πριν από λίγες ώρες, έκανε και μία δεύτερη ανάρτηση, με φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη συνάντησή του με τον ελληνικής καταγωγής Αμερικανό CEO του Netflix, Ted Sarandos, πολύτιμο συνεργάτη και υποστηρικτή του Maestro.

https://www.instagram.com/p/C6--at1NYmU/

Kαι γράφει μεταξύ άλλων για να τον ευχαριστήσει: «Όταν γνωριστήκαμε πριν σχεδόν 2 χρόνια μου είπε ότι η δουλειά αυτή θα έχει μέλλον και εκτός συνόρων. Στην αρχή δεν το πίστεψα, αλλά τελικά έγινε πραγματικότητα. Δεν μπορώ λοιπόν να μη πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Ted Sarandos και σε όλους όσους δούλεψαν σκληρά για το αποτέλεσμα αυτό. Στο συνεργείο, στο τρομερό μας cast, σε όλους τους συνεργάτες, στους κατοίκους των Παξών, στην ομάδα του Megatv, στην Foss Productions και στο Netflix και σε όλη την ομάδα στα εργαστήρια, που δούλευε νυχθημερόν προκειμένου να παραδοθούν όλα τα υλικά των επεισοδίων στο εξωτερικό. Aύριο αρχίζει πάλι το Μαέστρο μας και εύχομαι και αυτή τη φορά να καταφέρουμε και να σας ταξιδέψουμε (έστω για λίγο) μέσα από τις ιστορίες, την μουσική και τις εικόνες.

Στη photo gallery που ακολουθεί δες και φωτογραφίες από τα τελευταία γυρίσματα στους Παξούς.

«Η ζωή τους μια βόλτα»: Οι φωτό του Παπακαλιάτη με τα αδέρφια του θύμισε πολλές από τις σειρές του