Ηλίας, Λευτέρης, Κώστας είναι master και στο TikTok και τα σχόλια μιλούν από μόνα τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ηλίας, Λευτέρης, Κώστας είναι master και στο TikTok και τα σχόλια μιλούν από μόνα τους

Μετά την αποχώρηση του Μοίρα οι τρεις παίκτες που ανέλαβαν με επιτυχία τα ηνία του TikTok του MasterChef είναι ο Ηλίας, ο Λευτέρης και ο Κώστας με τα βίντεό τους να γεμίζουν likes και σχόλια.

To ΜasterChef για το 2024 βρίσκεται στην τελική ευθεία με τις δοκιμασίες να γίνονται όλο και πιο απαιτητικές, την Χριστίνα να κερδίζει άλλα 1000 ευρώ και τον Γιάννη να βγαίνει υποψήφιος ξανά με το κοινό να είναι έτοιμο να πανηγυρίσει την Πέμπτη.

O Γιάννης ψηφίστηκε για αποχώρηση στο MasterChef και το κοινό «παρακαλάει» τη Χριστίνα να τον διώξει

Όταν βέβαια, οι επίδοξοι MasterChef δεν διαγωνίζονται πίσω από την κουζίνα τους περνούν τις πιο fun στιγμές δημιουργώντας διάφορα video για την επίσημη σελίδα του MasterChef στο TikTok.

«Ανοίγω TikTok μόνο για να σας βλέπω»

Mέχρι την αποχώρηση του Μοίρα είχαμε συνηθίσει στα περισσότερα βίντεο του ΤikTok να είναι εκείνος ο πρωταγωνιστής.

Aπό τότε που έφυγε όμως από το παιχνίδι, τα ηνία στα fun βίντεο έχουν πάρει ο Ηλίας, ο Λευτέρης και ο Κώστας. Ναι, καλά άκουσες! Μπορεί ο Ηλίας και ο Λευτέρης να είναι πιο σοβαροί κάθε φορά που μπαίνουν στην κουζίνα του MasterChef, όταν όμως βρίσκονται στο σπίτι χαλαρώνουν, κάνοντας την παραμονή τους ακόμη πιο ευχάριστη.

Ο χορός είναι σίγουρα από τα αγαπημένα τους project, όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ αν ρίξεις μια ματιά στη σελίδα του MasterChef στο TikTok.

Αλλά δεν λείπουν και οι χιουμοριστικές «προβλέψεις» για το τι επιφυλάσσει η μοίρα σε κάθε έναν τους. Ο Λευτέρης δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια εξωστρέφεια.

Τα επικά σχόλια στο TikTok

Όπως καταλαβαίνεις οι fans του μαγειρικού διαγωνισμού λατρεύουν να βλέπουν τους επίδοξους MasterChef στα συγκεκριμένα βίντεο και αυτό φαίνεται όχι μόνο από τα χιλιάδες views αλλά και από τα σχόλια που κάνουν.

Oι Top 5 στην Λέσβο

Στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε σήμερα Πέμπτη 30/5 οι επίδοξοι MasterChefs θα βρεθούν στον Μυστρά της Λακωνίας για την τελευταία ομαδική δοκιμασία του διαγωνισμού, από την οποία δεν θα λείψουν οι εντάσεις, αφού ο τελικός είναι πολύ κοντά και η πίεση είναι μεγάλη.

Η δοκιμασία του Μυστρά και ο σκληρός ημιτελικός του MasterChef στη Μυτιλήνη μας οδηγούν στους top 5

Η μίνι κόντρα που θα δημιουργηθεί αυτή τη φορά θα είναι ανάμεσα στον Ηλία και τον Γιάννη και ο Κώστας θα παίξει τον ρόλο του πυροσβέστη, όπως φαίνεται.

https://www.instagram.com/reel/C7hv4oRtgLx/

Την επόμενη εβδομάδα, πάντως, όπως έχει γράψει η Κατερίνα Μπούσιου στο queen.gr, το MasterChef θα βρεθεί στη Σκάλα Ερεσού, στο νησί της Λέσβου, με την τελική 5αδα. Εκεί, οι παίκτες θα περάσουν από 3 σημαντικές δοκιμασίες και κάπως έτσι θα φτάσουμε στους 4 καλύτερους διαγωνιζόμενους.