Lady in red η Βίκυ Σταυροπούλου που έγινε νονά και η Δανάη Μπάρκα έκανε επικό σχόλιο για το γεγονός

Τσακιρίδου Χριστίνα
Lady in red η Βίκυ Σταυροπούλου που έγινε νονά και η Δανάη Μπάρκα έκανε επικό σχόλιο για το γεγονός

Το κόκκινο φόρεμα που θύμισε και το φόρεμα της Τζένης Θεωνά και εκείνο της Χριστίνας Μπόμπα όταν έγιναν νονές. 

Νονά για τρίτη φορά έγινε πριν λίγες ημέρες η Βίκυ Σταυροπούλου και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Η δημοφιλής ηθοποιός και κριτής του J2US έχει μεγάλη αδυναμία στα βαφτιστήρια της και θέλησε να μοιραστεί την πρώτη φωτογραφία με τον νεοφώτιστο, ο οποίος πήρε το όνομα Δημήτρης.

Η Δανάη Μπάρκα έδωσε το παρών στο μυστήριο και καμάρωσε τη μαμά της με την οποία έχει μια αξιοζήλευτη σχέση. Μαμά και κόρη είναι σαν αδερφές και στηρίζουν η μία την άλλη σε κάθε όμορφη αλλά και δύσκολη στιγμή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου «δίδαξε» πρώτο ραντεβού και όλοι λένε «θέλουμε και άλλα βίντεο σαν αυτό»

Η Βίκυ Σταυροπούλου έγινε νονά με το πιο chic look- Η κομψή εμφάνιση και το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα

Πριν από λίγα 24ωρα η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram και δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με το βαφτιστήρι της. Η ηθοποιός φρόντισε να καλύψει το πρόσωπο του μικρού με δύο emojis σε σχήμα καρδιάς και εξέφρασε τη χαρά της με ένα όμορφο μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/C7jwg6iCQng/

«Ο Δημητράκης μου, αυτό το αγγελούδι με έκανε νονά για τρίτη φορά!!!Νιώθω ευλογημένη γιατί οι παιδικοί μου φίλοι που σχεδόν μεγαλώσαμε μαζί με έκαναν πνευματική μητέρα στο μεγάλωμα των δικών τους παιδιών. Λόγω δουλειάς χάνω γενέθλια, γιορτές τους αλλά δε θα χάσω ποτέ την αγάπη που τους έχω και ελπίζω να τα συντροφεύω σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής τους!!! Αλέξανδρε, Μαλού, Δημητράκη σας λατρεύω!♥️❤️♥️», έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αρκετοί θαυμαστές και φίλοι της ηθοποιού έστειλαν τις ευχές τους ανάμεσά τους η Βάσω Γουλιελμάκη και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

sxolio1.jpg

Η Δανάη Μπάρκα έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο στο post της μαμάς της γράφοντας: «Είδαν πόσο καλά τα πηγές με το βιολογικό σου παιδί και είπαν να σου εμπιστευτούν και τα πνευματικά».

Για την περίσταση η Βίκυ Σταυροπούλου επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα με ιδιαίτερα μανίκια και ένα ζευγάρι κρεμαστά χρυσά σκουλαρίκια που ολοκλήρωσαν το look με τον ωραιότερο τρόπο.

Η Μπάρκα γύρισε «σελίδα» στην προσωπική της ζωή: Η φωτογραφία και η δήλωση για τον άντρα δίπλα της

Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε με ένα super girly outfit που απαρτιζόταν από midi floral φόρεμα και γαλάζια δετά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε το look της με ένα χρυσό βραχιόλι και μερικά κολιέ σε layering.

https://www.instagram.com/p/C7btgNpsveG/

«Εσείς πώς περάσατε την ημέρα σας;; Εμείς,στην πιο ωραία βάφτιση με πολλά χαμόγελα,χαρά & ωραίες αγκαλιές!❤️ Να μας ζήσεις Δημητράκη μας!!», έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

Καβογιάννη και Σταυροπούλου ευχήθηκαν «Χριστός Ανέστη» κι ήταν σαν να μην πέρασε μέρα από πέρσι

Celebrities που έγιναν νονές και τα εντυπωσιακά looks

Ελένη Φουρέιρα

Νονά για ακόμα μια φορά έγινε πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα καθώς βάπτισε τον γιο της συνεργάτιδας και φίλη της, Λία Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα maxi printed φόρεμα με σκισίματα σε γαλάζια απόχρωση.

https://www.instagram.com/reel/C6635cqr3W9/

Τζένη Θεωνά

Νονά ενός κοριτσιού έγινε πρόσφατα η Τζένη Θεωνά και πραγματοποίησε μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της. Η ηθοποιός φόρεσε κόκκινο στράπλες midi φόρεμα που κολάκευε τις αναλογίες της και ολοκλήρωσε το look με μαύρα πέδιλα.

theona1.webp

«Η Ελίζα μας!Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος φίλος που έκανε ο Αρίωνας στο προνήπιο. Η μαμά του ήταν τότε έγκυος στην Ελίζα μας. Διακινήσαμε ένα σημειωματάκι από παιδική τσαντούλα spiderman σε παιδική τσαντούλα superman κι έτσι γνωριστήκαμε κι αγαπηθήκαμε και οι οικογένειες μας χτες συνδέθηκαν παντοτινά. Απέκτησα μία φίλη και μία πνευματική κόρη, σχέση βαθιά και πολυσήμαντη, κι αυτό το οφείλω αποκλειστικά στον Γιώργο και στον Αρίωνα. Στ' αγόρια και στον καινούριο κόσμο που διαρκώς μας συστήνουν.- Δημητρούλα σ' αγαπώ. Τούτη την χαρά μοιραστήκαμε με την Ρηνιώ», είχε γράψει η ηθοποιός.

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε βαπτίσει τον γιο φιλικού της ζευγαριού φορώντας ένα κόκκινο βελούδινο φόρεμα με βολάν το οποίο συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

mpompa1.jpg

«Και κάπως έτσι γίναμε νονοί ... στο πιο γλυκό μωρό του κόσμου !!! Μεγάλη ευλογία !!! Έκτορα, Έλενα, Λευτέρη σας αγαπάμε τόσο πολύ!!! #αντεκαισταδικαμας», είχε γράψει η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram.

Πηγή κεντρικής: vickystavropoulouofficial