Survivor: Ο Παπαχαραλάμπους αποχώρησε και ο Φάνης απέδειξε πως μπορεί να είναι ο νικητής

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο Παπαχαραλάμπους αποχώρησε και ο Φάνης απέδειξε πως μπορεί να είναι ο νικητής

Τι κι αν έλεγε πως βλέπει τον εαυτό του στον τελικό, τελικά ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους αποχώρησε και η Δώρα παρέμεινε.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην τελική 7αδα του φετινού Survivor, με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να είναι τελικά αυτός που αποχωρεί με το κοινό να ενθουσιάζεται, καθώς ήταν ένας παίκτης, ο οποίος είχε προκαλέσει αρκετά με τις ατάκες του.

Η αποχώρηση όμως, του παίκτη των Διασήμων δεν ήταν το μόνο highlight της βραδιάς.

Survivor: Ο Γκιουλέκας μίλησε για την οικογένεια του Φάνη και το κοινό τον «δίκασε»

Ο ασύλληπτος Φάνης και το σχόλιο του Γκιουλέκα

Λίγο πριν την μονομαχία, όπως κάθε εβδομάδα οι παίκτες είχαν να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας. O Φάνης Μπολέτσης, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και αυτήν παρά τον τραυματισμό στον ώμο του και τις οδηγίες του γιατρού, θέλησε να αγωνιστεί - έστω και με ένα χέρι - καθώς ξέρει πως το έπαθλο αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους συμπαίκτες του και φυσικά και για τον ίδιο.

Ο Φάνης όχι μόνο έπαιξε αλλά έφερε και 4 πόντους - συμπεριλαμβανομένου και του τελικού που χάρισε τη νίκη στους μπλε - αποδεικνύοντας πως είναι σίγουρα παίκτης τελικού αλλά και ο πιθανός νικητής.

Δεν έχει ξαναγίνει να παίζει κάποιος τραυματισμένος και να φέρνει τέτοια ποσοστά, γι' αυτό και οι fans του ριάλιτι ενθουσιάστηκαν με το θέαμα που προσέφερε ο παίκτης των μπλε.

Η επίθεση του Γκιουλέκα στον Φάνη

Αυτός που δεν ενθουσιάστηκε ήταν σίγουρα ο Γιώργος Γκιουλέκας, αφού ο ίδιος επέλεξε τον Φάνη πιστεύοντας πως θα τον κερδίσει και δεν θα καταφέρει να πάρει τον τελικό πόντο.

Η ήττα του αυτή και η εκπληκτική ομολογουμένως εμφάνιση του Φάνη ήταν τελικά ο λόγος που όπως είχαμε δει από το τρέιλερ ο παίκτης των κόκκινων έθιξε την οικογένεια του Φάνη, λέγοντάς τον «συναισθηματικά κενό».

Όπως και κάθε φορά που έχει γίνει σχόλιο για την οικογένεια κάποιου παίκτη, έτσι και τώρα το κοινό στα social media σχολίασε πολύ αρνητικά τον Γκιουλέκα, καθώς κανείς δεν μπορεί να ξέρει με ποιον τρόπο διαχειρίζεται ένας παίκτης την μη επικοινωνία με τα αγαπημένα του άτομα.

441511804_1020459876169316_3355803930272908223_n.jpg

Ο Φάνης πάντως, το μόνο που συμβούλεψε τον Γκιουλέκα ήταν να κάνει την «αυτοκριτική» του.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως η πίεση εν όψει του τελικού θα δημιουργεί συνεχώς και νέες κόντρες ανάμεσα στους πιο δυνατούς παίκτες, που αυτή τη στιγμή είναι ο Φάνης, η Δαλάκα και ο Γκιουλέκας.

Η αποχώρηση του Παπαχαραλάμπους

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και η Δώρα Νικολή ήταν ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση και περίμεναν ακόμα έναν παίκτη για να μονομαχήσουν. Από τους Σταμάτη Ταλαδιανό, Χριστόφορο Ταξίδη και Κατερίνα Δαλάκα, προέκυψε ο τρίτος μονομάχος, ο οποίος ήταν ο Χριστόφορος.

Η Δώρα κατάφερε να κερδίσει πρώτη και έτσι να είναι ασφαλής στην 7αδα, ενώ ο Χριστόφορος με τον Παπαχαραλάμπους ήταν οι δύο παίκτες που θα έπρεπε να παλέψουν για την παραμονή τους.

Ο Παπαχαραλάμπους ήταν τελικά, ο παίκτης που αποχώρησε με το κοινό να ενθουσιάζεται, αφού ήταν ένας παίκτης που όπως αναφέραμε και πιο πάνω ήταν αρκετά «καυστικός» με τις δηλώσεις του, ενώ αρκετές φορές είχε προστατευτεί από την Δαλάκα και την κλίκα της, παρότι ήταν κακός αγωνιστικά.

Μην ξεχνάμε πως ο Παπαχαραλάμπους θα ήταν αυτός που θα έχανε από την μονομαχία που είχε με τον James Kαφετζή, αν τελικά ο παίκτης των μπλε δεν αποφάσιζε να αποχωρήσει οικειοθελώς.