Survivor: Το κόλπο του Γιώργου Γκιουλέκα για να σπάσει η κλίκα Φάνη - Ντάνιελ

Γεωργία Βλαχοπούλου

Ο Ντάνιελ είναι ο μόνος υποστηρικτής του Φάνη και ο Γκιουλέκας με τους κόκκινους προσπαθούν να «σπάσουν» αυτή τη φιλία.

Τον δεύτερο αγώνα ασυλίας παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 3/6 στο Survivor με τους μπλε να είναι τελικά αυτοί που χάνουν με σκορ 12-10 και τη Δώρα να είναι η δεύτερη υποψήφια της εβδομάδας μετά τον Χριστόφορο.

Ο James Καφετζής «ξέχασε» Γκιουλέκα και Survivor και επέστρεψε στα βίντεο μαγειρικής στο TikTok

Αυτή η ήττα φαίνεται πως ήταν «βούτυρο στο ψωμί» του Γιώργου Γκιουλέκα και της ομάδας του, ώστε να αναφερθούν για ακόμα μια φορά στις λάθος επιλογές του Φάνη Μπολέτση, με απώτερο σκοπό φυσικά να εναντιωθούν οι συμπαίκτες του απέναντί του, κάτι το οποίο δεν συνέβη.

Το λάθος «ματσάρισμα» και η στρατηγική του Γκιουλέκα

Στην ουσία οι Τούρκοι παίκτες που εδώ και κάποιο διάστημα βοηθούν και τις δύο ομάδες του ελληνικού Survivor με τους αγώνες ασυλίας, συνήθως παίζουν μέχρι να φτάσει κάποια ομάδα στο 10.

Κάπως έτσι, στο ματς που θα έφερνε τον τελικό πόντο - αφού οι κόκκινοι ήταν με 11-10 μπροστά - ο Φάνης και η ομάδα του επέλεξαν να παίξει εκείνος εναντίον του Γκιουλέκα που ήταν ο καλύτερος από τους κόκκινους και όχι ο Ντάνιελ, ο οποίος είχε αποδείξει πως ήταν καλύτερος με τον στόχο.

Survivor: Η Δώρα αποκάλυψε - χωρίς να το καταλάβει - αν ο τραυματισμός της Δαλάκα ήταν αληθινός

Μπορεί να έχασε στον πόντο ο Φάνης, αλλά αυτή η λάθος επιλογή σχολιάστηκε από τους κόκκινους, αφού αν έπαιζε ο Ντάνιελ, η μπλε ομάδα ίσως είχε κερδίσει την ασυλία.

O Γκιουλέκας έριξε τη «φιτιλιά» στους δύο φίλους ήδη από το τέλος του αγώνα ασυλίας, ενώ η κουβέντα συνεχίστηκε και στο συμβούλιο.

Εκεί ο Ντάνιελ διατηρώντας την ψυχραιμία του είπε πως η απόφαση να παίξει ο Φάνης σε εκείνο το κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού πάρθηκε μετά από συζήτηση που έγινε με όλη την μπλε ομάδα, καθώς βάσει και των ματσαρισμάτων ένας από τους δύο θα έπρεπε να μείνει εκτός.

Το ότι έχασαν οι μπλε ναι μεν, έδειξε ότι η επιλογή του Φάνη ήταν μία κακή επιλογή αλλά από την άλλη δεν ενόχλησε την ομάδα στον βαθμό που περίμεναν οι κόκκινοι και κυρίως δεν επηρέασε τη φιλία που έχουν δημιουργήσει ο Φάνης με τον Ντάνιελ, προς απογοήτευση του Γκιουλέκα και της ομάδας του.

Άλλωστε, ο Φάνης είναι ένας παίκτης που πάντα αναγνωρίζει τις λάθος επιλογές του στους αγώνες αλλά και το γεγονός πως κάποιες φορές δεν είναι τόσο καλός, όπως χθες. Επομένως, εφόσον ο παίκτης των μπλε δεν κατηγορεί κανέναν άλλο για τις ήττες του πέρα από τον εαυτό του, ενώ παράλληλα παραδέχεται την λάθος κρίση του, κανείς δεν μπορεί να τον παρεξηγήσει από την ομάδα του ή να του κρατήσει κακία.

Και φυσικά, οι φορές αυτές που έχει πέσει «έξω» είτε σε απόδοση είτε σε κάποιο ματσάρισμα, δεν είναι ικανές για να τον κάνουν να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, αφού και πάλι είναι ο καλύτερος παίκτης βάσει στατιστικών της μπλε ομάδας.

Αυτό «είδε» και το κοινό βλέποντας την προσπάθεια του Γκιουλέκα να σπείρει τη διχόνοια στη μπλε ομάδα.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Γκιουλέκας - και η κόκκινη ομάδα - προσπαθούν να κάνουν τον Φάνη με τον Ντάνιελ να έρθουν σε ρήξη. Κι άλλη φορά είχε συμβεί αυτό με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Προσπαθώντας δηλαδή, να κάνουν τον Ντάνιελ να πιστέψει πως ο Φάνης δεν τον θεωρεί τόσο καλό παίκτη για τους κρίσιμους πόντους, γι' αυτό και πηγαίνει να τους παίξει εκείνος κι ας μην φέρνει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Ντάνιελ είναι ο μόνος σύμμαχος αυτή τη στιγμή του Φάνη στο παιχνίδι και οι κόκκινοι προσπαθούν να «χτυπήσουν» τον μεγαλύτερο αντίπαλό τους εκεί.

Αφού ο Φάνης δεν επηρεάστηκε από το «συναισθηματικά κενός» που είπε ο Γκιουλέκας για εκείνον αναφερόμενος στην οικογένειά του, ίσως αν μείνει τελείως μόνος του στο παιχνίδι να του στοιχίσει περισσότερο. Ή μπορεί και να τον πεισμώσει περισσότερο, όπως είχε γίνει το 2017 με τον Ντάνο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης