Ελένη Γκολτζή: Η εμφάνιση στο δημαρχείο με το νυφικό με τις glam λεπτομέρειες

Ελένη Γκολτζή: Η εμφάνιση στο δημαρχείο με το νυφικό με τις glam λεπτομέρειες
NDP Photo Agency

Η λαμπερή νύφη και όλες οι λεπτομέρειες για το σικάτο νυφικό look της.

Ημέρα χαράς σήμερα για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ που αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του και ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του Ελένη Γκολτζή. Είναι, όμως, και μία συμβολική επιλογή, αφού σήμερα έχει και τα γενέθλιά του. Το ζευγάρι θέλησε να κάνει πολιτικό γάμο και να μην ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, σε μία σύντομη και άκρως διακριτική τελετή με λίγους και εκλεκτούς φίλους και μέλη της οικογένειάς του. Ο γιος της μεγαλύτερης Ελληνίδας star, της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ φαίνεται να διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο, η οποία ήρθε να επισφραγιστεί με αυτό τον γάμο με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Αλεξάνδρα Νίκα: Με glam δημιουργία της Celia Kritharioti στη μεγάλη βραδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού

20240604122319_6Z3A9754.jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Ο φωτογραφικός φακός περίμενε το ζευγάρι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Πειραιά, εξασφαλίζοντάς μας έτσι τα πρώτα πλάνα από την τελετή. Αυτό που ξεχώρισε φυσικά ήταν το άψογο wedding look της Ελένης Γκολτζή, η οποία ήταν μία απλή νύφη που έδωσε έμφαση στο elegance.

Ελένη Γκολτζή: Το σικάτο νυφικό που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Οι περισσότερες νύφες που επιλέγουν τον πολιτικό γάμο μαζί με το σύντροφό τους συνήθως επιλέγουν και ένα αντίστοιχα διακριτικό wedding gown. Το ίδιο έκανε και η Ελένη Γκολτζή, που έφθασε σήμερα στο δημαρχείο με ένα midi λευκό νυφικό, σε ίσια γραμμή που ακολουθούσε τη σιλουέτα της. Στο τελείωμα είχε ένα μικρό σκίσιμο με glam λεπτομέρειες, ενώ στο πάνω μέρος του νυφικού υπήρχε και ένα βαθύ cut out, το οποίο έφθανε μέχρι το ντεκολτέ και ντύθηκε με διαφάνεια. Η δαντέλα στον ώμο της νύφης ήταν και το στοιχείο εκείνο που έκανε λίγο πιο ρομαντικό ένα κατά τα άλλα minimal chic wedding look.

20240604122321_6Z3A9759.jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

H αγαπημένη του Γιάννη Παπαμιχαήλ ολοκλήρωσε το νυφικό της σύνολο με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες, sparkly γόβες με μπαρέτα και ένα αντίστοιχα glam head piece στα μαλλιά της.

20240604122320_6Z3A9758-(1).jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Από τον γάμο δεν θα μπορούσε να λείπει και η Νάντια Μουρούζη, ηθοποιός και τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η οποία τίμησε το ζευγάρι με την παρουσία της. Η ίδια εμφανίστηκε με boho chic διάθεση με ένα μπλε all over printed φόρεμα με κόκκινες λεπτομέρειες και μαύρα mules σε στυλ πλατφόρμας.

Βαμμένα μαλλιά: Πώς να προστατέψεις το χρώμα των μαλλιών σου το καλοκαίρι

20240604114235_6Z3A9644.jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency
20240604114238_6Z3A9657.jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency