Βαμμένα μαλλιά: Πώς να προστατέψεις το χρώμα των μαλλιών σου το καλοκαίρι

Ευαγγελία Αλπίδου
Βαμμένα μαλλιά: Πώς να προστατέψεις το χρώμα των μαλλιών σου το καλοκαίρι

Τα αντηλιακά λάδια μαλλιών, διαθέτουν φίλτρα που προστατεύουν τα μαλλιά από τις υπεριώδεις ακτίνες, ενώ ενυδατώνουν και θρέφουν την τρίχα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Αν είσαι από τις κοπέλες που έβαψες πρόσφατα τα μαλλιά σου ή σκέφτεσαι να τα βάψεις λίγο πριν τις καλοκαιρινές σου διακοπές τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο.

Τα βαμμένα μαλλιά ειδικά του μήνες του καλοκαιριού θέλουν περιποίηση και φροντίδα. Για να μην σου κοστίσει, λοιπόν, αυτή η αλλαγή παραπάνω και να μην νιώσεις ότι πέταξες τα λεφτά τους στα βάθη του Ωκεανού... Έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω μερικά εύκολα tips που μπορείς να ενσωματώσεις στο πρόγραμμα των διακοπών σου και να παρατείνεις ακόμα περισσότερο τη λάμψη και το χρώμα των μαλλιών σου.

Βασιλικός: Το αρωματικό φυτό που μυρίζει καλοκαίρι δίνει φρεσκάδα σε κάθε άρωμα

Χρησιμοποίησε αντηλιακό λάδι μαλλιών

KERASTASE-SOLEIL-HUILE-SIRENE-ANTHLIAKO-ELAIO-SE-MORFH-SPREI.png

KERASTASE, SOLEIL HUILE SIRENE ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΕΛΑΙΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΠΡΕΙ

Το αντηλιακό σπρέι μαλλιών προστατεύει και ενισχύει το φυσικό χρώμα των μαλλιών χαρίζοντας ένα φωτεινό και λαμπερό φινίρισμα. Ψέκασε το προϊον στα μήκη, και αφήσε το δροσερό άρωμα να αγκαλιάσει τα μαλλιά σου. Τα αντηλιακά λάδια μαλλιών, διαθέτουν φίλτρα που προστατεύουν τα μαλλιά από τις υπεριώδεις ακτίνες, ενώ ενυδατώνουν και θρέφουν την τρίχα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Ξέπλυνε τα μαλλιά σου αμέσως μετά τη βουτιά στη θάλασσα

Η αλήθεια είναι πως το χλώριο και το θαλασσινό νερό σε συνδυασμό με τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου αφυδατώνουν τα μαλλιά. Γι' αυτό είναι σημαντικό μετά από κάθε βουτιά στην πισίνα ή τη θάλασσα να ξεπλένεις καλά τα μαλλιά σου.

439959426_18429838711042966_6706948536808272299_n.jpg

@ebonylet

Απέφυγε τα θερμαντικά εργαλεία

Το καλοκαίρι είναι μία καλή ευκαιρία για να αφήσεις στην άκρη τα θερμαντικά εργαλεία που χρησιμοποιούσες στην καθημερινότητα σου τους προηγούμενους μήνες. Αντί να χρησιμοποιήσεις την πρέσα ή το ψαλίδι μαλλιών, πιάσε τα μαλλιά σου μία ωραία ψηλή αλογοουρά, στόλισε την με hair clips και δημιούργησε μοναδικά χτενίσματα που θα απογειώσουν τα καλοκαιρινά outfits σου.

Επίλεξε σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά

Κάνε στην άκρη το κλασικό σαμπουάν που χρησιμοποιούσες μεχρι τώρα και επένδυσε σε shampoo και conditioner που είναι ειδικά για βαμμένα μαλλιά. Τα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά διαθέτουν φόρμουλες που παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του χρώματος.

DIY time! Μάσκα μαλλιών με βρώμη και αμυγδαλέλαιο για αδύναμα και θαμπά μαλλιά

Φόρεσε καπέλο ή μαντήλι

Τα καπέλα και τα μεταξωτά μαντήλια εκτός το ότι χαρίζουν extra πινελιές στο styling, προστατεύουν τα μαλλιά από την υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία σε συνδυασμό με το θαλασσινό νερό αλλοιώνουν το χρώμα και δημιουργούν ένα θαμπό αποτέλεσμα στα μήκη των μαλλιών.

Ακολούθησε τα παραπάνω tips και θα μας θυμηθείς!

Αυτές οι μυρωδάτες κρέμες σώματος θα κάνουν τα πόδια σου να γυαλίζουν