Οδηγός αγοράς: 10 καλοκαιρινά φορέματα για την πόλη αλλά και τα ταξίδια της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 καλοκαιρινά φορέματα για την πόλη αλλά και τα ταξίδια της σεζόν
Photo Credit: Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Είναι τα απόλυτα essentials της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

Κάθε φορά που μπαίνουμε σε μία νέα σεζόν κάνουμε και ένα μικρό φρεσκάρισμα στη ντουλάπα μας. Ειδικά όταν μιλάμε για το καλοκαίρι, ξέρεις πολύ καλά ότι αναφέρομαι στο μεγαλύτερο clean up τους χρόνου. Τα χοντρά ρούχα πάνε στο πατάρι μέσα στις σακούλες με τη λεβάντα και τα σκοροαπωθητικά και εμείς κατεβάζουμε τα ελαφριά σορτσάκια και τα σανδάλια μας. Μέσα σε αυτό το «ανέβα-κατέβα» των ρούχων και των αξεσουάρ μας, εμείς σημειώνουμε όλες τις ανάγκες που έχουμε και δημιουργούμε σιγά-σιγά τη νέα wish list της σεζόν. Το μόνο, όμως, που ίσως δεν υπολογίζουμε είναι η διττή υπόσταση των ρούχων που πρέπει να μπουν στο καλάθι μας και αυτό το καλοκαίρι.

Κρόσσια, λουλούδια και λάμψεις: Τα τζιν παντελόνια του καλοκαιριού είναι πιο glam από ποτέ

mini_dresses_shopping-(8).jpg

Και αυτό γιατί το καλοκαίρι είναι η εποχή που μοιράζεται μεταξύ της πόλης και των νησιών μας. Από τη μία έχουμε κανονικά το πρόγραμμά μας με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις μας αλλά και τις εξόdους με φίλους και αγαπημένους, από την άλλη έχουμε τα ταξίδια και τις εκδρομές μας λίγο πριν την άδεια.

mini_dresses_shopping-(10).jpg

Τα ελληνικά νησιά μας περιμένουν ήδη από τις αρχές του Ιουνίου, οπότε και εμείς χρειαζόμαστε μια γκαρνταρόμπα κατάλληλα εξοπλισμένη για όλες αυτές τις περιστάσεις που θα προκύψουν. Η πρόταση που έχω να σου κάνω είναι μία και απλή: back to the roots, δηλαδή επιστροφή στα essentials της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

mini_dresses_shopping-(6).jpg

Ένα νέο καλοκαιρινό φόρεμα είναι ανάμεσα στα musts της shopping list της σεζόν. Και αυτό γιατί τα σχέδια και η επιλογές για το καλοκαίρι του 2024 είναι πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες. Ξεκινάμε από το always in style λευκό φόρεμα, περνάμε στα πολύχρωμα εμπριμέ που έχουν γίνει συνώνυμο του καλοκαιριού και καταλήγουμε στις bold μονοχρωμίες που είναι ιδανικές για πρωινά και βραδινά looks.

Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα τα 10 πιο επίκαιρα φορέματα της σεζόν και στα παρουσιάζουμε σε μία gallery που θα είναι ο οδηγός σου για το επόμενο διάστημα.

mini_dresses_shopping-(11).jpg

A la francaise: Οι 5 τάσεις που θα υιοθετήσουν το καλοκαίρι του 2024 οι Γαλλίδες

Editor's choices: