Η Δαλάκα στην 5άδα του Survivor, την ώρα που το κοινό διχάζεται με την κόντρα Γκιουλέκα - Μπολέτση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δαλάκα στην 5άδα του Survivor, την ώρα που το κοινό διχάζεται με την κόντρα Γκιουλέκα - Μπολέτση

O Φάνης και ο Γιώργος έρχονται σε ακόμα μεγαλύτερη ρήξη μετά τη μονομαχία, με τα σπόιλερ να λένε πως ένας από τους δύο είναι ήδη στην 5άδα.

Δύο αποχωρήσεις έμειναν ακόμα για τους παίκτες του Survivor, μέχρι να καταφέρουν να φτάσουν στην τελική 4άδα διεκδικώντας ακόμα περισσότερο το έπαθλο και τον τίτλο.

Ο Σταμάτης αποχώρησε σαν αληθινός survivor, την ώρα που Φάνης και Γκιουλέκας τσακώνονταν ξανά

Τα πράγματα σαφώς δεν θα είναι εύκολα για κανέναν, ούτε από ψυχολογικής άποψης ούτε και αγωνιστικά. Στην τελευταία μονομαχία, ο Φάνης Μπολέτσης είχε αποκαλέσει «Γιωργάκη» τον Γιώργο Γκιουλέκα, κάτι που εκείνος θεώρησε προσβολή. Οι δύο άντρες τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν όλο και πιο συχνά συγκρούσεις κι όπως φαίνεται οι διαφορές τους δεν θα λυθούν στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί.

https://www.instagram.com/reel/C79fzXpM6Qv/

Το κοινό έχει διχαστεί ανάμεσα σε Φάνη και Γκιουλέκα

Ο τρόπος με τον οποίο ο Φάνης Μπολέτσης αποκάλεσε τον Γιώργο Γκιουλέκα, σαφώς ήταν ειρωνικός και σίγουρα είχε απώτερο σκοπό να τον αποπροσανατολίσει από τη μονομαχία στην οποία αγωνιζόταν για την παραμονή του. Άλλωστε, με παρόμοιο τρόπο είχε μιλήσει στον Χριστόφορο Ταξίδη σε μια διαφωνία που είχαν κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος, αποκαλώντας τον «Χριστοφοράκο».

Παρ' όλα αυτά, και ο Γιώργος Γκιουλέκας έχει αποκαλέσει με διάφορους τρόπους τον Φάνη, είτε λέγοντας πως είναι «κλέφτης» ή «συναισθηματικά κενός» ή νάρκισσος κι εγωιστής.

Γι' αυτό και το κοινό έχει διχαστεί και δεν ξέρει ποιον από τους δύο να υποστηρίξει, όπως θα δεις και από τα σχόλια στα social media.

H Δαλάκα στην 5αδα, ποιοι άλλοι ακολουθούν;

Όσο πάντως ο Φάνης με τον Γκιουλέκα κοντράρονται φαίνεται πως η Κατερίνα Δαλάκα έχει μπει στην ευθεία για τον τελικό, αφού παρά τον τραυματισμό της φαίνεται, μέσα από τα σπόιλερ που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, στο διαδίκτυο να περνάει στην 5άδα του φετινού Survivor, μαζί με τον Ντάνιελ Νούρκα και τον Φάνη Μπολέτση.

Από την άλλη για την παραμονή τους, σύμφωνα με τα περισσότερα σπόιλερ θα παλέψουν στη διαδικασία μονομαχίας ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο Χριστόφορος Ταξίδης και η Δώρα Νικολή.

Survivor: Η Δώρα αποκάλυψε - χωρίς να το καταλάβει - αν ο τραυματισμός της Δαλάκα ήταν αληθινός

Bέβαια, υπάρχει και ένα δημοσίευμα, σύμφωνα με χρήστη του Twitter/X που θέλει υποψήφια την Κατερίνα Δαλάκα αυτή την εβδομάδα, χωρίς ωστόσο να είναι τίποτα σίγουρο.

441560818_793573456197442_6585197906113473167_n.jpg

Σε περίπτωση που είναι η Κατερίνα Δαλάκα υποψήφια πάντως, πολλοί έχουν αναφέρει στα διάφορα διαδικτυακά «πηγαδάκια», πως αυτό θα ήταν το πιο σωστό με βάση την αγωνιστική της απόδοση τις τελευταίες εβδομάδες εξαιτίας του τραυματισμού της στον ώμο και όχι το να βγει ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Παράλληλα, αν πρέπει κάποιος να ψηφιστεί στρατηγικά και πάλι η καλύτερη ιδέα θα ήταν η Κατερίνα Δαλάκα, αφού εκείνη είναι η πιο δυνατή παίκτρια. Αν δεν αποχωρήσει και φτάσει μέχρι τον τελικό έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει. Επομένως, αν ο Γιώργος Γκιουλέκας και ο Χριστόφορος Ταξίδης θέλουν να προχωρήσουν αμέριμνοι στην 5άδα και την 4άδα, θα πρέπει να ψηφίσουν την Δαλάκα.