Η τύχη 9 ζευγαριών στη Γη της ελιάς μετά το επεισοδιακό τέλος της 3ης σεζόν: Ποιοι χωρίζουν;

Κατερίνα Μπούσιου
Η τύχη 9 ζευγαριών στη Γη της ελιάς μετά το επεισοδιακό τέλος της 3ης σεζόν: Ποιοι χωρίζουν;

Η φυγή μίας γυναίκας από τη Μάνη θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη Γη της ελιάς, εξαιτίας του χωρισμού της. 

Στα τέλη του Ιουνίου η τηλεοπτική σεζόν - με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις προγραμμάτων - θα λήξει και για τα περισσότερα κανάλια στον τομέα της μυθοπλασίας, θα ολοκληρωθεί με ικανοποίηση. Η Γη της ελιάς θα παραμείνει σταθερή καθημερινή αξία και για την επόμενη χρονιά και λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την τηλεοπτική Μάνη, θα έχουμε χαρές, εντάσεις, επεισοδιακούς χωρισμούς και μία έρευνα που ενδεχομένως θα οδηγήσει και σε μία μεγάλη αποκάλυψη στο μέλλον.

Η Αμαλία χωρίζει και εκδικείται την Αθηνά

Ο Νίκος Γαλανός έχει πολλά ευχάριστα και πολλά δυσάρεστα ταυτόχρονα, για να διαχειριστεί στον ρόλο του ως Ισίδωρος στη Γη της ελιάς. Έγινε θείος από την Ιουλία, περιμένει με χαρά τον γάμο της με τον Στάθη, αλλά το βιβλίο της μητέρας της Αθηνάς, τον φοβίζει με τις αποκαλύψεις που κρύβει. Από την άλλη πλευρά, ανησυχεί για την κατάσταση του γιου του Μάνου και αναζητά και εκεί μία λύση.

Όμως σύντομα θα έχει να διαχειριστεί και τα του γάμου του. Η πλεκτάνη που η Αμαλία στήνει στην Αθηνά με μία συνομιλία που είναι ψεύτικη και η αποκάλυψη της αλήθειας στη συνέχεια, τον οδηγεί στην μεγάλη απόφαση να θέσει τέλος στον γάμο του. Δες και τι θα συμβεί μεταξύ των δύο γυναικών.

Η Άντζελα Γκερέκου θύμα πλεκτάνης στη Γη της ελιάς λίγο πριν τον γάμο της: Το φινάλε της ως Αθηνά

Η Αμαλία λόγω της έπαρσής της και του θυμού της θα θελήσει στη συνέχεια να εκδικηθεί την Αθηνά και με κάθε τρόπο θα θελήσει να της χαλάσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή, εκείνη του γάμου της. Και θα εμφανιστεί την ημέρα του γάμου με σκοπό να τον διαλύσει. Δημιουργώντας έναν καυγά χωρίς προηγούμενο ενώπιον όλων.

Ωστόσο το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο.

Τα πλάνα του γάμου Γκερέκου - Γκλέτσου στη Γη της ελιάς και τα παράπονα του κοινού για μία σκηνή

Η τρίτη σεζόν κλείνει και με την απόφαση του Μάνου να αποτραβηχτεί για λίγο από την οικογενειακή επιχείρηση και να ακολουθήσει μία ειδική θεραπεία απεξάρτησης. Μαζί με την Μαρίνα, είναι από τα ζευγάρια που θα μείνουν ακλόνητα, παρά τις δυσκολίες. Έτσι μετά τους ευτυχισμένους Ιουλία και Στάθη, τους νιόπαντρους Τζον και Αθηνά, τη Χάδω και τον Λυκούργο, τον Πότη και την Άννα, θα ζήσουν ευτυχισμένοι.

Προς οριστικό χωρισμό την επόμενη σεζόν φαίνεται πως οδηγούνται η Αριάδνη με τον Χρήστο, ενώ παρά τη μικρή κρίση λόγω ζήλιας (με τη νέα υπάλληλο του συμβολαιογράφου), η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος θα παραμείνουν μαζί.

https://www.instagram.com/p/C7TonZGoEE7/

Μαζί με διάφορα διαλείμματα θα παραμείνουν η Ειρήνη και ο Παρασκευάς, αλλά ένα μεγάλο ερωτηματικό θα βάλουμε στη σχέση της Ασπασίας και του Δημοσθένη. Η πρόσφατη ανακάλυψη ενός πτώματος και η σύνδεση που θα γίνει αργότερα από τον αστυνόμο Κουράκο με το κύκλωμα της νύχτας, θα οδηγήσει αρχικά στην αποκάλυψη για το ύποπτο ρόλο του αστυνομικού Βαγιάκου και μετά θα αρχίσουν οι υποψίες για τον Δημοσθένη.

https://www.instagram.com/p/C1hTZ9noWdd/

Δε νομίζουμε ότι θα μείνει ακλόνητος και τη νέα σεζόν, κάνοντας και νέες παρανομίες. Και δεν φυσικά δεν νομίζουμε ότι και η Ασπασία θα ανεχτεί ατή την κατάσταση. Η Βάσια Παναγοπούλου και ο Κούλλης Νικολάου ως ζευγάρι, μας έδειξαν πως είναι ένα πολύ ωραίο τηλεοπτικό δίδυμο τη φετινή χρονιά, αλλά η επανασύνδεσή τους θα έχει τελικά όριο χρόνου.