Η Βαρβάρα Ντέσκα είναι το νέο πρόσωπο στη Γη της ελιάς και ως κόρη του Τζον θα προκαλέσει αναστάτωση

Κατερίνα Μπούσιου
Η Βαρβάρα Ντέσκα είναι το νέο πρόσωπο στη Γη της ελιάς και ως κόρη του Τζον θα προκαλέσει αναστάτωση

Η υψηλή τηλεθέαση της Γης της ελιάς και το νέο ρεκόρ στον χθεσινό ανταγωνισμό με το Survivor και το J2US. 

Με τον τηλεοπτικό γάμο της Άντζελας Γκερέκου και του Απόστολου Γκλέτσου θα κλείσει η 3η σεζόν στη Γη της ελιάς, προς τα τέλη Ιουνίου. Και ενδεχομένως να έχουμε την έκπληξη και με έναν δεύτερο γάμο, εκείνον της Ιουλίας και του Στάθη. Σε αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, θα δούμε δύο νέα πρόσωπα, δύο ηθοποιούς που θα τους γνωρίσουμε καλύτερα ως ρόλους και από την αρχή της 4ης σεζόν. Ο Στέφανος Μιχαήλ και η Βαρβάρα Ντέσκα, έρχονται για να παραμείνουν στη Μάνη.

Όλα τα βλέμματα στον Μιχάλη και στη Νάντια

Η Γη της ελιάς πρωταγωνίστησε για μία ακόμη μέρα στους πίνακες τηλεθέασης, αφήνοντας αρκετά πίσω, τόσο το Survivor, όσο και το J2US, το οποίο μεταδόθηκε εκτάκτως την Κυριακή. Φτάνοντας μέχρι και το 17,3% στο νεανικό κοινό και έως 27% στο γενικό σύνολο. Με μέσο όρο στην πρώτη κατηγορία το 16% και στη δεύτερη το 24%. Τροφή για σκέψη είναι αυτά τα ποσοστά. Μία λαϊκή, εύπεπτη και καλοδουλεμένη σειρά, καταφέρνει με την απλή πλοκή της να νικήσει τις μεγάλες παραγωγές.

Η Άντζελα Γκερέκου θύμα πλεκτάνης στη Γη της ελιάς λίγο πριν τον γάμο της: Το φινάλε της ως Αθηνά

Το τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν θα μεταδοθεί την Κυριακή στις 30 Ιουνίου και θα έχει ευχάριστες εξελίξεις αλλά και new entry. Νέοι ρόλοι, νέοι ηθοποιοί, μετά τις αποχωρήσεις και την ολοκλήρωση χαρακτήρων και των ιστοριών τους.

Το «αντίο» του Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς έφερε αντιδράσεις, ενώ το μωρό της Ιουλίας έγινε viral

Ο γάμος του Τζον και της Αθηνάς θα μονοπωλήσει στα τελευταία επεισόδια για να κλείσει όμορφα αυτός ο τηλεοπτικός κύκλος. Οι δύο νέοι ηθοποιοί που έρχονται, έχουν σχέση με αυτόν τον γάμο. Ο πρώτος είναι ήδη γνωστός μας και μιλάμε για τον Στέφανο Μιχαήλ, ο οποίος μετά το Famagusta, (θα τον δούμε όμως και στον τρίτο κύκλο τον Οκτώβριο) μπαίνει ως βασικός ηθοποιός στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου.

Θα υποδυθεί τον Μιχάλη Χατζή, φίλο και συνεργάτη του Τζον - Απόστολου Γκλέτσου. Θα παραμείνει στη Μάνη, αφού μέσω του Τζον θα δεχθεί μία δελεαστική πρόταση από τον Ισίδωρο, για να αντικαταστήσει τον Μάνο για λίγο διάστημα μέχρι να συνέλθει, στην επιχείρηση των Βρετάκων.

https://www.instagram.com/reel/C5JL2vytNjC/

Από την άλλη πλευρά η νεαρή ηθοποιός Βαρβάρα Ντέσκα, έρχεται ως η Νάνσυ και κόρη του Τζον, για την οποία έχουμε ήδη ακούσε αρκετά από εκείνον σε κάποια από τα προηγούμενα επεισόδια. Και εκείνη όμως έρχεται για να παραμείνει στη Μάνη για ένα διάστημα και θα προκαλέσει αναστάτωση. Δεν ξέρουμε όμως ακόμη τους σκοπούς της σεναριογράφου Βάνας Δημητρίου για τον ρόλο της. Δηλαδή με ποιον θα γίνει ζευγάρι η κόρη του Τζον, γιατί ο έρωτας και οι περιπέτειες της αγάπης, παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο σε αυτή τη σειρά.

Η παρακάτω φωτογραφία στην ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram, είναι από τα πρώτη της γυρίσματα στην Αρεόπολη.

https://www.instagram.com/p/C5Q9cGqM7Z_/

Ο μόνος που είναι ελεύθερος, άρα και διαθέσιμος για την Νάνσυ, είναι προς το παρόν ο Γιώργης Κουράκος, αλλά εκείνος έχει μία προτίμηση στην Αριάδνη και θα τους δούμε σύντομα να γίνονται ζευγάρι.

Το μεγάλο ερώτημα θα παραμείνει για το τι θα συμβεί και ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μιλτιάδη, τον Παρασκευά και την Ειρήνη. Δύο ζευγάρια που το κοινό αγαπά για διαφορετικούς λόγους.