Στο βίντεο με τη μαμά του Θοδωρή Μαραντίνη, όλοι πρόσεξαν πόσο τον καμαρώνει αλλά και πόσο μοιάζουν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο βίντεο με τη μαμά του Θοδωρή Μαραντίνη, όλοι πρόσεξαν πόσο τον καμαρώνει αλλά και πόσο μοιάζουν

Η κυρία Αγορίτσα Μαραντίνη για πρώτη φορά εμφανίστηκε στα social media του γιου της, αλλά ο σκοπός ήταν «ιερός».

Ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης αγαπάει πολύ την οικογένειά του και φυσικά έχει λατρεία στη μαμά του, την κυρία Αγορίτσα. Κάθε φορά όταν εκείνη έχει γενέθλια ή είναι η γιορτή της μητέρας, ο γνωστός τραγουδιστής δεν παραλείπει να δημοσιεύσει κάποια κοινή τους φωτογραφία για να της πει «χρόνια πολλά».

Το 1,78 ύψος του Μαραντίνη ήταν η μία αλήθεια: Η επιθυμία πριν από τα 50 και το κεφάλαιο νέα σχέση

Αυτή τη φορά βέβαια, η κυρία Αγορίτσα εμφανίστηκε για άλλο λόγο στο προφίλ του τραγουδιστή στο Instagram.

Το βίντεο με την κυρία Αγορίτσα

Η κυρία Αγορίτσα, λοιπόν για να βοηθήσει τον γιο της με την περιοδεία του, «επιστρατεύτηκε» και ξεκίνησε την αφισοκόλληση για την επόμενη συναυλία των Onirama στην Αθήνα.

«Α ρε γιε μου. Άμα είσαι μάνα ξέρεις...» ακούγεται να λέει η κυρία Αγορίτσα Μαραντίνη για τον γιο της στο βίντεο.

https://www.instagram.com/reel/C79LgomtKxl/

Οι followers του τραγουδιστή, ενθουσιάστηκαν με εκείνη, σχολιάζοντας από τη μία πόσο πολύ τον καμαρώνει - σαν γνήσια «Ελληνίδα μάνα» άλλωστε - και από την άλλη πόσο πολύ μοιάζουν.

Και η αλήθεια είναι πως αν ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες τους θα δεις πως όντως μοιάζουν πολύ.

Η νέα φάση στην προσωπική του ζωή και το διαζύγιο με την Σίσσυ Χρηστίδου

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show, ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης μετά από 5 χρόνια που έχει χωρίσει με την Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και το ποια είναι η σχέση με τους γιους του αυτή τη στιγμή.

«Για να φτάσει πλέον κάτι στα παιδιά μου θα πρέπει να είναι κάτι πολύ σοβαρό, που θεωρώ ότι αξίζει να φτάσει. Επίσης αν το συνδυάσεις και με τη δουλειά που κάνουμε, όταν εμφανίζεις κάτι, πρέπει να είσαι σίγουρος γι’ αυτό, γιατί μεγεθύνεται λίγο.

Αυτό θα γίνει όταν έρθει η ώρα και για μένα -γιατί δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα- με τη λογική ότι προσπαθώ να τακτοποιήσω άλλες πτυχές της ζωής μου και λίγο εσκεμμένα και συνειδητά το έχω αφήσει εκτός. Επειδή έχουν ανοίξει αρκετές εκκρεμότητες στη δουλειά, στην υγεία και δεν θέλω να γίνει ούτε με το ζόρι, ούτε κάτω υπό λάθος συνθήκες, για εμένα είναι ένα θέμα περίεργο και λίγο δευτερεύον. Ποτέ δεν λέμε ποτέ» είπε ο τραγουδιστής.

«Προσπαθώ να ρυθμίσω τη δουλειά μου, έχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου. Πολύ περίεργο κλίμα, το οποίο και αυτό οφείλει να τακτοποιηθεί κάποια στιγμή, ελπίζω και εύχομαι. Έχω τα παιδιά μου πολλές μέρες, οπότε τρέχω, μεγαλώνουν, είναι στην εφηβεία. Το βάρος μου είναι εκεί. Νομικά δεν έχουμε συνεπιμέλεια. Έχουμε έναν τρόπο πρακτικά. Έχω 3,5 μέρες την εβδομάδα τα παιδιά, τρία βράδια, τα μισά Χριστούγεννα και το μισό Πάσχα. Είναι η μεταβατική μου φάση τώρα, μετά από αυτό κάτι καλύτερο έρχεται. Μέσα από το διαζύγιο μπήκε η προτεραιότητα στα παιδιά μου, σε όλη αυτή τη δύσκολη φάση που περάσαμε, να μπορέσω να είναι όσο γίνεται ανώδυνο για αυτά» πρόσθεσε αργότερα ο Θοδωρής Μαραντίνης για τα παιδιά του.