Το 1,78 ύψος του Μαραντίνη ήταν η μία αλήθεια: Η επιθυμία πριν από τα 50 και το κεφάλαιο νέα σχέση

Το 1,78 ύψος του Μαραντίνη ήταν η μία αλήθεια: Η επιθυμία πριν από τα 50 και το κεφάλαιο νέα σχέση

Ο frontman των «Onirama» είπε πως έχει πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό του και πως η προσοχή του είναι στα παιδιά του. «Το βάρος μου είναι στα παιδιά μου. Δεν έχουμε συνεπιμέλεια. Έχω τα παιδιά 3μιση μέρες την εβδομάδα. Είναι η μεταβατική μου φάση που μετά από αυτό πάντα βγαίνει κάτι καλύτερο».

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ Τρίτης (4/6) ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο τραγουδιστής και frontman των «Onirama» μίλησε στο «The 2Night Show» για τις αλλαγές, αλλά και τις προτεραιότητες, που έχει θέσει πλέον στην προσωπική του ζωή.

Πέντε χρόνια μετά το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης τόνισε πως απόλυτη προτεραιότητα είναι οι δύο γιοι του και αποκάλυψε πως για να μπει στη διαδικασία να κοινοποιήσει κάτι προσωπικό του σε εκείνους θα πρέπει η εν λόγω σχέση να είναι σοβαρή. Όσο για το τί θα πρέπει να έχει η σύντροφος που θα είναι στο πλευρό του; Η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για εκείνον σε μια σχέση. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης με διακριτικότητα στις εκκρεμότητες του διαζυγίου και «στο περίεργο κλίμα».

Η Σίσσυ Χρηστίδου τραγουδάει στο αμάξι της και η Φαίη Σκορδά έκανε μια εύστοχη παρατήρηση

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας μίλησε και για τη Eurovision εξηγώντας ότι αν και στο παρελθόν ήταν αρνητικός, μετά την παρουσία του στη φετινή διοργάνωση τα πράγματα άλλαξαν. Ακολουθούν αποσπάσματα από την εκπομπή, στην οποία ο 45χρονος καλλιτέχνης δεν δίστασε να μετρήσει το ύψος του on air.

marantinhs.jpg

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέτρησε on air το ύψος του Θοδωρή Μαραντίνη το οποίο τη μία φορά βρήκε 1.76 και την άλλη 1,78 μ.

«Κάποια στιγμή γκούγκλαρα το όνομά μου και είδα ότι το πρώτο που ψάχνουν είναι το διαζύγιό μου και το δεύτερο είναι το ύψος μου»

«Κάποια στιγμή γκούγκλαρα το όνομά μου και βλέπω ότι το πρώτο αποτέλεσμα που έβγαζε είναι το διαζύγιό μου και το δεύτερο το ύψος μου, πόσο ύψος έχω. Και λέω: ρε παιδί μου, τι καήλα έχουν με το ύψος μου.

Εμένα δεν με νοιάζει, δεν με απασχόλησε ποτέ. Ακόμα και σε μηνύματα όμως αν δεις, όταν θέλουν να γράψουν κάτι αρνητικό για μένα, γράφουν: α τον κοντό».

«Για να γνωρίσω μια σχέση μου στα παιδιά μου θα πρέπει να είναι κάτι που θεωρώ πολύ σοβαρό»

«Για να φτάσει πλέον κάτι στα παιδιά μου θα πρέπει να είναι κάτι πολύ σοβαρό, που θεωρώ ότι αξίζει να φτάσει. Επίσης αν το συνδυάσεις και με τη δουλειά που κάνουμε, όταν εμφανίζεις κάτι, πρέπει να είσαι σίγουρος γι’ αυτό, γιατί μεγεθύνεται λίγο.

Αυτό θα γίνει όταν έρθει η ώρα και για μένα -γιατί δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα- με τη λογική ότι προσπαθώ να τακτοποιήσω άλλες πτυχές της ζωής μου και λίγο εσκεμμένα και συνειδητά το έχω αφήσει εκτός. Επειδή έχουν ανοίξει αρκετές εκκρεμότητες στη δουλειά, στην υγεία και δεν θέλω να γίνει ούτε με το ζόρι, ούτε κάτω υπό λάθος συνθήκες, για εμένα είναι ένα θέμα περίεργο και λίγο δευτερεύον. Ποτέ δεν λέμε ποτέ.

Αλλά για να πάει στο επόμενο βήμα κάτι από την προσωπική μου ζωή, δεν είναι της παρούσης ακόμα για μένα».

«Αυτό που ψάχνω σε έναν άνθρωπο είναι μια πολύ καλή συνεννόηση και επικοινωνία, θεωρώ πως είναι το πιο σημαντικό σε μια σχέση»

«Έχω χωρίσει εδώ και πέντε χρόνια. Πλέον αυτό που ψάχνω σε έναν άνθρωπο είναι πολύ καλή συνεννόηση και επικοινωνία. Στη φάση και την ηλικία που είμαι, αυτό είναι το Α και το Ω για μια καλή σχέση.

Ποτέ δεν λέμε ποτέ σε μια κατραπακιά που θα έρθει και σε αυτά τα πράγματα πολύ συχνά έρχεται. Και έχω περάσει και πολύ όμορφα κι έχω γνωρίσει και ανθρώπους εκπληκτικούς στη ζωή μου που με στήριξαν πάρα πάρα πολύ και μου έδωσαν πολλή αγάπη και ωραίες στιγμές αλλά αυτό το πράγμα για να πάει στο επόμενο επίπεδο δεν είναι της παρούσης για εμένα.

Προσπαθώ να ρυθμίσω τη δουλειά μου, έχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου. Πολύ περίεργο κλίμα, το οποίο και αυτό οφείλει να τακτοποιηθεί κάποια στιγμή, ελπίζω και εύχομαι. Έχω τα παιδιά μου πολλές μέρες, οπότε τρέχω, μεγαλώνουν, είναι στην εφηβεία. Το βάρος μου είναι εκεί. Νομικά δεν έχουμε συνεπιμέλεια. Έχουμε έναν τρόπο πρακτικά. Έχω 3,5 μέρες την εβδομάδα τα παιδιά, τρία βράδια, τα μισά Χριστούγεννα και το μισό Πάσχα».

Είναι η μεταβατική μου φάση τώρα, μετά από αυτό κάτι καλύτερο έρχεται. Μέσα από το διαζύγιο μπήκε η προτεραιότητα στα παιδιά μου, σε όλη αυτή τη δύσκολη φάση που περάσαμε, να μπορέσω να είναι όσο γίνεται ανώδυνο για αυτά».

«Μπορεί να ακυρώσω γυρίσματα, δουλειές, για να μη χάσω χρόνο από τα παιδιά μου. Σε όλα τα παιδιά, ο χωρισμός αφήνει τουλάχιστον ένα παράπονο. Το θέμα είναι να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο αυτό, και στα υπόλοιπα κομμάτια να λάβουν πολλή αγάπη».

Η Σίσσυ Χρηστίδου με τους γιους της και ο πατέρας της έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

«Δεν ξέρω αν θα πηγαίναμε στη Eurovision. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε "ποτέ", δεν μου αρέσει να είμαι απόλυτος»

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λέω ποτέ. Δεν είμαι ποτέ απόλυτος. Θεωρώ ότι αν υπάρχει ένα τραγούδι με το οποίο αισθάνομαι κι εγώ καλά και πληροί τις προϋποθέσεις τις συγκεκριμένες -γιατί και σε σχέση με το τραγούδι της Μαρίνας και παλιότερα θεωρώ ότι παθαίνουμε ένα αμόκ και πρέπει το τραγούδι να είναι "το καλύτερο τραγούδι του κόσμου". Και η Μαρίνα που είπαν ότι δεν πήγε καλά, είδαμε ότι το τραγούδι μπήκε στα charts, έσκισε.

Γενικά δεν χρειάζεται να το κάνουμε τόσο εθνικό θέμα. Μπορεί κάποια στιγμή να μπει κι αυτό στο checklist, πριν τα πενήντα».

Θυμίζουμε πως ήταν τον Απρίλιο του 2019 όταν εντελώς απρόσμενα και χωρίς τίποτα να δείχνει πως ο γάμος τους περνάει κρίση, η γνωστή παρουσιάστρια και ο frontman του συγκροτήματος Onirama έριξαν τίτλους τέλους στην κοινή τους πορεία. Όπως ανέφερε η μακροσκελής ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram οι δυο τους υπήρξαν εννέα χρόνια παντρεμένοι και 13 χρόνια σε σχέση.

1717575952731-437724242-Untitled.png