Η Άννα Βίσση συνάντησε την Samantha Jones και η φάση ήταν «Two idols...in the City»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Άννα Βίσση συνάντησε την Samantha Jones και η φάση ήταν «Two idols...in the City»

Από τη μία «όσα έχουμε ζήσει τα έχει πει η Βίσση», από την άλλη η Kim Cattrall ως Samantha στο Sex and the City άφησε την δική της ιστορία.

Η Άννα Βίσση παρότι έκλεισε το 2023 πενήντα χρόνια καριέρας στο τραγούδι διανύει για ακόμα μια φορά μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά. Οι συναυλίες της είναι sold out, ενώ η ίδια θα έλεγε κανείς ότι μεταμορφώνεται σε «ιέρεια» των social media ή τουλάχιστον σε πολύ καλή content creator.

Η Άννα Βίσση τραγούδησε το «Ψυχεδέλεια» με διάσημο TikToker και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της

Bίντεο με την ίδια να τραγουδάει σε σουπερμάρκετ, να υποδύεται την υπάλληλο σε παγωτατζίδικο ή να «τρολάρει» για την ηλικία της γίνονται αμέσως viral και όλοι μιλούν για το πόσο ακομπλεξάριστη είναι η Άννα Βίσση.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και όταν οι followers της «απόλυτης Ελληνίδας σταρ» είδαν την Άννα Βίσση να ποζάρει μαζί με την Kim Cattrall - ναι καλά κατάλαβες, την ηθοποιό που υποδυόταν την Samantha στο Sex and the City.

https://www.instagram.com/p/C4rjLteOrsT/

Όταν η Samantha του Sex and the City συνάντησε την Άννα Βίσση

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο στην Αθήνα και όπως θα δεις χορεύοντας απαθανάτιζαν την όμορφη αυτή συνάντησή τους, σαν να ήταν φίλες από τα παλιά.

Η Άννα Βίσση πόζαρε με τα 2 παιδιά του Καρβέλα και εκτός από αγάπη υπερβολική είδαμε και κάτι άλλο

Άλλωστε, έχουν και μια κοινή φίλη, την Patricia Field, τη γνωστή ενδυματολόγο, η οποία είχε αναλάβει και τα κοστούμια στο Sex and the City.

https://www.instagram.com/p/CtrRn_crE-8/

Άννα Βίσση και «Samantha Jones» θα μπορούσαν να είναι κολλητές

Πάντως, η Άννα Βίσση θα μπορούσε κάλλιστα να είναι φίλη, τουλάχιστον του τηλεοπτικού ρόλου της Kim Cattrall, αφού συμφωνούν σε πολλά θέματα και κυρίως σε αυτά που αφορούν τον έρωτα.

«Μη με ρωτήσεις για τον έρωτα. Δεν με ενδιαφέρει σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου. Άλλωστε τον έχω πολυτραγουδήσει. Ποτέ δεν με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητά μου. Δεν με έσερνε από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη» είχε πει η Άννα Βίσση στη συνέντευξη που έδωσε στην Vogue το 2023 με αφορμή τα 50 χρόνια καριέρας της.

«Ο ιδανικός άντρας είναι απλά μια ψευδαίσθηση. Ξεκίνα να ζεις τη ζωή σου» είχε πει η Kim Cattrall ως Samantha Jones.

445382863_1902892166894242_98252775256190967_n.jpg

Παράλληλα, μην ξεχνάς πως η τηλεοπτική Samantha είχε ιδιαίτερη επιτυχία στους άντρες, κάτι που έχει ισχύει και για την Άννα Βίσση, η οποία μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα το 1992 έγινε το «μήλον της έριδος» για πολλούς άντρες.

Όσον αφορά τη σχέση με τον πρώην της, Νίκο Καρβέλα, η Άννα Βίσση στην ίδια συνέντευξη της Vogue είχε πει πως έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, αφού ξέρουν και οι δύο πως έχει φύγει το ερωτικό κομμάτι από τη μέση.

Με τον Καρβέλα, βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας έχει τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα, το σεξ δηλαδή. Η φύση στο παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: “Μπάστα, πάει αυτό”. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά;

«Το σεξ με πρώην είναι πάντα καταστροφικό. Αν είναι καλό, ξέρεις πως δε μπορεί να το έχεις πια. Αν όχι, ξέρεις ότι μόλις έκανες σεξ με πρώην» είχε πει από την άλλη η Samantha Jones σε κάποιο από τα επεισόδια του Sex and the City.

https://www.instagram.com/p/CwAY_4ptu6A/

Eίτε γινουν κολλητές είτε όχι η Άννα Βίσση και η Kim Cattrall μικρή σημασία έχει, αφού οι followers τους είδαν τα δύο «είδωλα» μαζί.