Η μοιραία νύχτα του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους Παγιδευμένους και η «προδοσία» του Αντρέα

Κατερίνα Μπούσιου
Η μοιραία νύχτα του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους Παγιδευμένους και η «προδοσία» του Αντρέα

Αντιμέτωπος με τον δολοφόνο του θα βρεθεί ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης στους Παγιδευμένους και η αντίστροφη μέτρηση του τέλους μόλις ξεκίνησε. 

Μία μόνο αναλαμπή χαράς θα ζήσει το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στους Παγιδευμένους, πριν οδηγηθεί στη μοιραία νύχτα που θα αλλάξει τις ζωές της Άννας και του Δημήτρη. Το φινάλε ανήκει στον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και θα είναι ανατρεπτικό και συγκινητικό.

Ο Ιάσονας θέλει να δολοφονήσει τον Δημήτρη και στήνει παγίδα στον Χατζή

Τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμη στους Παγιδευμένους και ο κίνδυνος παραμένει τόσο για τον Δημήτρη όσο και για την Άννα. Η μικρή νίκη στη δίκη με την αποφυλάκιση του εισαγγελέα, ενώνει ξανά το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι του κοινού, αλλά οι μελλοντικές προκλήσεις είναι πολλές.

Το τέλος του Ιάσονα θα σημάνει και το τέλος της Άννας στους Παγιδευμένους λίγο πριν το φινάλε;

Υπάρχουν δύο άτομα που δεν έχουν ολοκληρώσει το έργο τους, εναντίον τους. Ο Ιάσονας και ο Κώστας κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις λίγο πριν το τέλος. Ο μέχρι πρότινος γιος του Χατζή του στήνει μάλιστα και μία πολύ ωραία παγίδα και καταθέτει πως από εκείνον έπαιρνε εντολές για ότι έκανε εναντίον του Δημήτρη. Έτσι πατέρας και γιος μοιράζονται τα διπλανά κελιά στη φυλακή με εκατέρωθεν απειλές. Πάρε μία γεύση.

Ο Δημήτρης, η Άννα αλλά και ο Ανδρέας, βάζουν στόχο τον Ιάσονα και προσπαθούν να βρουν από ποιον παίρνει εντολές. Ποιος είναι ο ιθύνων νους του κυκλώματος αρχαιοκαπηλείας και ποιες είναι οι επόμενες ενέργειές του. Καταλαβαίνουν πως είναι ισχυρός και δεν ανησυχούν για το επόμενο θύμα του. Αυτή η ανησυχία άλλωστε είναι εκείνη που θα οδηγήσει τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη στο να σχεδιάσει τη δολοφονία του για να γλιτώσει την Άννα.

Τη μοιραία νύχτα, θα αντικρύσει τον δολοφόνο του και η Άννα θα πυροβολήσει. Θα νομίζει ότι έχει σκοτώσει εκείνον που απείλησε τον Δημήτρη και ξαφνικά ο Αντρέας θα τη συλλάβει για τον φόνο του Δημήτρη. Είναι μία μικρή αλλά αναγκαία προδοσία του προς την καλή του φίλη. Αλλά το σχέδιο πρέπει να τηρηθεί χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτε.

Γιατί αν η Άννα είναι φυλακισμένη και υπό την προστασία της αστυνομίας, κανείς δεν θα τολμήσει να της κάνει κακό, ενώ και ο Δημήτρης μένει προστατευμένος ως «νεκρός». Θα τον δούμε για ένα μεγάλο διάστημα να μένει κρυμμένος, μέχρι η αστυνομία να συλλάβει τους πραγματικούς ενόχους.

Μέχρι όμως να φτάσουμε εκεί, ο άλλος εχθρός του ζευγαριού, ο Κώστας και αδελφός του Άκη, ζητά επίσης εκδίκηση και απαγεί τη Λίνα και ανιψιά της Άννας. Ευτυχώς όμως που την παρακολουθεί ο Θοδωρής και η επέμβασή του θα είναι σωτήρια. Τότε θα αποκαλυφθεί και η πραγματική ταυτότητα του νεαρού.

https://www.instagram.com/p/C8DBh7aMDaa/

Σήμερα κυκλοφόρησαν και κάποια στιγμιότυπα από τα τελευταία γυρίσματα που έκαναν ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και εδώ τους βλέπουμε ευτυχισμένους. Για αστυνομική σειρά με μυστήριο και αρκετές δολοφονίες, είναι παράδοξο πως θα έχουμε happy end για το ζευγάρι. Γιατί θα έχουμε στο τέλος.