Στην ανάρτηση της Χρύσας Μιχαλοπούλου με μαγιό όλοι είδαν μια σταρ του Hollywood

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην ανάρτηση της Χρύσας Μιχαλοπούλου με μαγιό όλοι είδαν μια σταρ του Hollywood

H Xρύσα Μιχαλοπούλου αγαπάει το καλοκαίρι και τις βουτιές στη θάλασσα, όπως φάνηκε από τις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Η θερμοκρασία εδώ και αρκετές μέρες είναι ανοδική με τους ειδικούς να έχουν προειδοποιήσει για τον επερχόμενο καύσωνα του τριημέρου. Όσοι ήταν τυχεροί φυσικά έσπευσαν ήδη να κάνουν τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα. Μία από αυτούς, όπως είδαμε στο προφίλ της στο Instagram ήταν και η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στην αδερφή της Όλγα με 3 λέξεις- Η τρυφερή τους σχέση

Οι νέες φωτογραφίες της Χρύσας Μιχαλοπούλου με μαγιό

Η ηθοποιός αγαπάει πολύ τη θάλασσα, κάτι που είχαμε δει και το περσινό καλοκαίρι. Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε κάποιες νέες φωτογραφίες της από την παραλία, φορώντας το μαύρο ολόσωμο μαγιό της.

Λίγες μέρες νωρίτερα η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε δημοσιεύσει και κάποιες άλλες φωτογραφίες από την παραλία στην οποία η χαρά της είναι ολοφάνερη.

Όσον αφορά βέβαια, τις πόζες της με το μαύρο ολόσωμο μαγιό, πολλοί σχολίασαν πόσο εντυπωσιακή έδειχνε και πόσο θύμιζε την ηθοποιό που ενσάρκωνε τον ρόλο της Alicia Nash στην ταινία Ένα Υπέροχος Άνθρωπος (Α Beautiful Mind), την Jennifer Connelly.

Οι φήμες χωρισμού από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Παρ' όλα αυτά υπήρξε κι ένα σχόλιο που αφορούσε το αν χώρισε η ίδια με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον σεφ και κριτή του MasterChef.

441897873_1580033895892327_3996727684447349593_n.jpg

Η αλήθεια είναι πως υπήρχαν κάποιες φήμες πρόσφατα που ήθελαν την Χρύσα Μιχαλοπούλου και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να έχουν χωρίσει. Οι δυο τους είχαν καιρό να κάνουν κάποια κοινή εμφάνιση, ενώ η ηθοποιός είχε διαγράψει και τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media της.

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι ο γνωστός MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός, Χρύσα Μιχαλοπούλου, δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους κρατούς χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν κάνουν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ούτε στα social, αλλά γενικότερα το τελευταίο διάστημα κρατούν μια απόσταση μεταξύ τους. Οι φήμες λένε ότι έχουν χωρίσει, έχοντας πάντα σε προτεραιότητα τον γιο τους, Κίμωνα. Το τελευταίο διάστημα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει αφαιρέσει όλες τις προσωπικές φωτογραφίες που είχε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο από το Instagram» είχε πει χαρακτηριστικά η Τζώρτζια Συρίζα στον αέρα του OPEN.

Ωστόσο, το ζευγάρι με μια κοινή ανάρτηση από βραδινή τους έξοδο στα μέσα Μαΐου διέψευσε κάθε φήμη χωρισμού.

lioliou.jpeg

Λίγο πιο μετά μάλιστα, η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας και ανάμεσα στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε με τον γιο της, τον μικρό Κίμωνα, είχε και φωτογραφίες με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

https://www.instagram.com/p/C63XHeJgroi/