Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στην αδερφή της Όλγα με 3 λέξεις- Η τρυφερή τους σχέση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στην αδερφή της Όλγα με 3 λέξεις- Η τρυφερή τους σχέση

Η Όλγα Μιχαλοπούλου έχει γενέθλια και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για να της ευχηθεί. Οι ωραιότερες φωτογραφίες των δύο γυναικών.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή Τετάρτη για την οικογένεια της Χρύσας Μιχαλοπούλου καθώς η αδελφή της, Όλγα έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 25 ετών.

Από νωρίς το πρωί η νεαρή ηθοποιός δέχεται δώρα και ευχές από τα κοντινά της πρόσωπα, που θέλησαν να ομορφύνουν την ημέρα της με γλυκές εκπλήξεις.

Η φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου από την παραλία δημιούργησε μια απορία στους followers της

Οι τρυφερές ευχές της Χρύσας Μιχαλοπούλου στην αδερφή της

Πριν από λίγες ώρες η Χρύσα Μιχαλοπούλου θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην αδερφή της, Όλγα και δημοσίευσε ένα Instagram story με διάφορες φωτογραφίες τους.

Η νεαρή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα κολάζ με αγαπημένες throwback στιγμές και έγραψε: «Χρόνια πολλά αγάπη».

Screenshot-2024-06-05-150539.png

Χρύσα και Όλγα μοιάζουν σαν δίδυμες και βγαίνουν συχνά μαζί, απολαμβάνοντας η μία την παρέα της άλλης. Τα πλούσια καστανά μαλλιά, τα πυκνά φρύδια, τα πράσινα μάτια και το λαμπερό χαμόγελο είναι μόνο μερικά από τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/B0WOQ-soKuG/

Αξιοσημείωτο είναι πως η Όλγα Μιχαλοπούλου είναι μια πολύ τρυφερή θεία και ποζάρει συχνά με τον Κουτσόπουλο junior.

2092fac6-416924654_1892146484575584_5031583200938034119_n.webp

«Η μεγάλη μου αγάπη», είχε γράψει η ηθοποιός για τον ανιψιό της, Κίμωνα.

Οι γοητευτικές ηθοποιοί έχουν ακόμα δύο αδερφούς (Στέλιος και Γιώργος) στους οποίους τρέφουν μεγάλη αδυναμία, αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις τους στα social media.

https://www.instagram.com/p/CbbHINfsBP-/

Το πρωί της Τετάρτης (05/06) η Όλγα Μιχαλοπούλου έλαβε μια σοκολατένια τούρτα από τις φίλες της, οι οποίες διοργάνωσαν brunch-έκπληξη στο σπίτι για να χαλαρώσουν και να γιορτάσουν όλες μαζί.

Στις φήμες χωρισμού με τον σεφ Κουτσόπουλο, η Χρύσα Μιχαλοπούλου απάντησε με ένα ταξίδι

Οι αδελφές Μιχαλοπούλου είναι ενωμένες σαν γροθιά και στηρίζουν αδιάκοπα η μία την άλλη. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Mega Καλημέρα» η Όλγα Μιχαλοπούλου είχε αναφερθεί στους γονείς της ενώ λίγο αργότερα αποκάλυψε ότι η Χρύσα Mιχαλοπούλου της δίνει πολύτιμες συμβουλές.

«Πάντα ήξερα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική, νομίζω. Νομίζω την τελική απόφαση την πήρα στα 15-16, που πήγαινα για κάτι διαφημίσεις στην Πολωνία, και νομίζω ότι εκεί είπα ναι, νομίζω ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς δεν το πολυήθελαν, αλλά βλέπουν ότι το θέλεις, προσπαθείς και το πετυχαίνεις. Η μαμά κυρίως δεν ήθελε», είχε δηλώσει η Όλγα Μιχαλοπούλου.

https://www.instagram.com/p/CNnOPTvgHd9/

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγε γήπεδο με τον γιο του και ο Άκης Πετρετζίκης δεν το άφησε ασχολίαστο

https://www.instagram.com/p/CSE4i8msoPO/

Και πρόσθεσε: «Η Χρύσα είναι σαν στήριγμα. Τη συμβουλεύομαι. Δεν φοβάμαι τη σύγκριση. Τη θαυμάζω και μου αρέσει που κάνω το ίδιο επάγγελμα. Παίρνουμε η μία πράγματα από την άλλη. Με τη Χρύσα νομίζω γενικά είμαστε διαφορετικές μεταξύ μας πολύ, δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό. Η Χρύσα είναι πιο χύμα, πιο χαλαρή, εγώ δεν είμαι έτσι».

Πηγή κεντρικής: olgamichalopoulou