Ο Μελέτης Ηλίας «απαρνήθηκε» τον Γιωργίκη και θυμήθηκε τον Σάββα: Η ψήφος στο «Σόι σου» ως Νο1 σειρά

Κατερίνα Μπούσιου

«Οι μεγάλες αδυναμίες δεν κρύβονται» έγραψαν οι followers στον Μελέτη Ηλία, τον φετινό τηλεοπτικό Γιωργίκη.  

Ο Μελέτης Ηλίας είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο της χρονιάς για πολλούς λόγους που αξίζει να αναλύσουμε, γιατί κάνει με υπέροχο τρόπο έναν δύσκολο ρόλο ως Γιωργίκης στο Προξενιό της Ιουλίας. Ο πρώτος ουσιαστικά δραματικός του ρόλος στην ελληνική τηλεόραση, είναι ένας ρόλος ζωής, αλλά μπορεί να συγκριθεί στο μυαλό και στην καρδιά του με τον ρόλο του ως Σάββας Τριανταφύλλου στο «Σόι σου»; Την απάντηση μας την έδωσε ο ίδιος, μέσω ενός application στο ΤikTok.

Η ενδιαφέρουσα ψηφοφορία του για τις ελληνικές σειρές

Αν τον έχεις παρακολουθήσει στο θέατρο τα τελευταία χρόνια, θα έχεις καταλάβει πως η υποκριτική γκάμα του Μελέτη Ηλία είναι αρκετά μεγάλη και μπορεί με μεγάλη ευκολία και περίσσειο ταλέντο, να δώσει υπόσταση σε δραματικούς ρόλους. Τον θυμόμαστε τόσο από τις «Μάγισσες της Σμύρνης» όπως και στον ρόλο του ως Ντομένικο Σοριάνο, τα τελευταία 2 χρόνια στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» στο πλευρό της Μαρίας Ναυπλιώτου.

Όλα πήγαν λάθος στο Προξενιό της Ιουλίας και το κοινό αντέδρασε με την αφέλεια του Γρηγόρη

Ο ρόλος του όμως ως Γιωργίκης Προβιός στο φετινό τηλεοπτικό «Το Προξενιό της Ιουλίας» ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Είναι απλά άξιος θαυμασμού, γιατί δημιούργησε έναν δραματικό ρόλο με πολλά επίπεδα, δύσκολο στην εκτέλεση και απέφυγε κάθε συνήθη μανιέρα που συχνά ένας έμπειρος ηθοποιός χρησιμοποιεί. Τον «πάλεψε» τον ρόλο του και έγινε ο πιο αγαπητός - μισητός τηλεοπτικός χαρακτήρας της χρονιάς.

Όμως όσο και αν αγαπά τον Γιωργίκη του, οι παλιές του τηλεοπτικές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Ο Μελέτης Ηλίας αγάπησε πολύ τον ρόλο του ως Σάββας Τριανταφύλλου στο «Σόι σου», γιατί έζησε μαζί του για 5 τηλεοπτικές σεζόν και μας το έδειξε για μία ακόμη φορά.

Στο application που δημιούργησε ο Alpha για να ψηφίζεις από το ένα έως το δέκα τις αγαπημένες σειρές του καναλιού, εκείνος έβαλε στο Νο 1 το «Σόι σου» και στο Νο2 το «Προξενιό της Ιουλίας».

https://www.tiktok.com/@meletisilias/video/7379236451856190752

Στο Νο 3 έβαλε το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και στο Νο 4 το «Φόνοι στο καμπαναριό». Δύο εξίσου all time classic κωμωδίες του καναλιού. Last but not least, η αστυνομική σειρά «Ψέματα».

Οι followers του επεσήμαναν την αδυναμία του και το σύνθημα παραμένει: «Σόι forever».

Με τις τηλεοπτικές τους κόρες στο «Σόι σου», τη Βάσια Γκολφινοπούλου (Σάντρα) και τη Ηλιάνα Γαλάνη (Χαρά), τόσο ο Μελέτης Ηλίας όσο και η Βάσω Λασκαράκη, είχαν κάνει ένα μικρό reunion και τότε όλοι τους είχαν ζητήσει remake της σειράς.

Σάββας, Λυδία, Σάντρα και Χαρά από το «Σόι σου» έκαναν reunion καιτο κοινό απαιτεί remake

An παρακολουθείς το Προξενιό της Ιουλίας, ξέρεις ήδη ότι ο Μελέτης Ηλίας θα σφραγίσει με τη δολοφονία του ως Γιωργίκης το φινάλε της σειράς. Υπάρχει εδώ και καιρό το viral ερώτημα «Ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη;» γιατί ναι μεν έχουμε δει τη σκηνή του αιματοβαμμένου τέλους του, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη ποιος τελικά ήταν εκείνος ή εκείνη που έκανε τη δολοφονία. Κίνητρο έχουν άλλωστε πολλοί για να το κάνουν: Η Χάδω, ο Χρήστος, ο Επιφάνειος, ο Γρηγόρης, ο Ρήγας, η Στάσα αλλά και η Μεταξία.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Έχω ένα μεγάλο ταλέντο στο να ξεχνάω το κακό, δεν αγαπώ τις εντάσεις»

Όλοι αυτοί θα βρεθούν στο αρχοντικό τη μοιραία νύχτα. Αυτό θα είναι το επεισόδιο της χρονιάς, πέρα από κάθε αμφιβολία.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης