Ο γάμος Δαδακαρίδη - Σαμαρά στον Σασμό έχει απρόοπτα, αλλά και μία συγκινητική επιστροφή

Κατερίνα Μπούσιου
Ο γάμος Δαδακαρίδη - Σαμαρά στον Σασμό έχει απρόοπτα, αλλά και μία συγκινητική επιστροφή

Ο Νίκος Βερλέκης έρχεται ως Ρούσσος Σταματάκης. Κωμικοτραγικές είναι οι εξελίξεις στον Σασμό σε έναν γάμο, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους στη σειρά στα τέλη Ιουνίου. 

Πολλά τα δυσάρεστα, αλλά πολλά είναι και τα ευχάριστα που θα προκύψουν στον Σασμό λίγο πριν κλείσει οριστικά ο τρίτος και τελευταίος κύκλος. Ο οποίος σε ένα μεγάλο βαθμό στο τέλος του θα είναι δραματικός για να φτάσουμε επιτέλους και στην οριστική ανακωχή όλων των οικογενειών μεταξύ τους. Λίγο πριν αυτή τη στιγμή, έχουμε και έναν ακόμη γάμο, εκτός από εκείνον του Αστέρη και της Αργυρώς. Ο οποίος θα ξεκινήσει με έναν μεγάλο καυγά. Ευτυχώς ένα πρόσωπο από τις Ψυχοκόρες, έρχεται για να σώσει τη σχέση του εισαγγελέα και της δικηγόρου.

Και έχουμε επίσης την τηλεοπτική επιστροφή ενός σπουδαίου ηθοποιού, του Νίκου Βερλέκη στον ρόλο του Ρούσσου Σταματάκη.

Δύο γάμοι μετά τους φόνους

Οι δυσκολίες είναι γνωστό, πως ενώνουν τους ανθρώπους και για αυτό τον λόγο στον Σασμό, μόλις κλείσει το κεφάλαιο «βεντέτες» θα έχουμε τα ευχάριστα. Το ένα ήδη το γνωρίζουμε και είναι ο γάμος του πρωταγωνιστικού ζευγαριού, του Αστέρη και της Αργυρώς. Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, θα είναι οι δύο ηθοποιοί που με τη δική τους σκηνή και ευτυχισμένη στιγμή, θα κλείσουν αυτή την τηλεοπτική ιστορία των τριών χρόνων.

Το τέλος του Δημήτρη Λάλου στον Σασμό με τη δολοφονία του λίγο πριν γίνει «Τιμωρός» και εκδικητής

Η γέννηση του παιδιού της Θοδώρας και του Γιώργου είναι το δεύτερο ευχάριστο γεγονός λίγο πριν το κλείσιμο της σεζόν. Η Δανάη Παππά γίνεται μαμά και κάνει ευτυχισμένο τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Αυτό το ζευγάρι πέρασε πολλά, αλλά τελικά άντεξε στις δυσκολίες.

Μία άλλη πρωταγωνίστρια ετοιμάζεται να γίνει νύφη. Αλλά θα παιδέψει αρκετά τον υποψήφιο γαμπρό. Η Ευγενία Σαμαρά δέχεται πρόταση γάμου από τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και η πρώτη της αντίδραση, τους φτάνει ένα βήμα πριν τον οριστικό χωρισμό.

Ο εισαγγελέας Γιακωβάκης δεν περιμένει αυτή την αντίδραση και τελικά αντιλαμβάνεται ότι ο καθόλου ρομαντικός τρόπος που της το πρότεινε, είναι το θέμα της διαφωνίας τους. Γιατί όταν αρχικά της προτείνει συγκατοίκηση και εκείνη του απαντά πως ο πατέρας της δεν θα την αφήσει να φύγει, παρά μόνο ως νύφη, της λέει απλά να παντρευτούν. Όλο αυτό δημιουργεί μία παρεξήγηση και θα περάσουν κάποια επεισόδια ψυχρότητας ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες.

Όμως θα έχουμε μία επιστροφή από το παρελθόν, για να σώσει την κατάσταση. Η Σοφία και μαμά της Στέλλας που βρίσκεται στην Ιταλία, έρχεται στην Κρήτη για η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η αγαπημένη μας Αρχοντούλα στις Ψυχοκόρες, γυρνά στον Σασμό για τις χαρές της τηλεοπτικής της κόρης.

Η Ευγενία Σαμαρά ήταν πολύ χαρούμενη για αυτή την επιστροφή και ανήρτησε και το σχετικό story. Από το επίσημο φόρεμα που εκείνη φορά, μάλλον είμαστε ήδη στην ημέρα του γάμου.

giannoudaki.png

Κατά τα λοιπά, η νέα δολοφονική απόπειρα κατά του Αστέρη, θα μας προβληματίσει στα επόμενα προ του τέλους, επεισόδια. Το αλουμινάδικο (αυτό που συνεχώς τρολάρουν στο Twitter/X) γιατί σπάνια δουλεύει, παίρνει φωτιά και ο νεαρός Σταματάκης, εγκλωβίζεται. Τελευταία στιγμή η Σάντρα του σώζει τη ζωή. Είναι χτύπημα ξεκάθαρο των Μουντάκηδων, της οικογένειας που θα γράψει και το αιματηρό φινάλε στην περίπτωση του Μαθιού και της Βασιλικής.

Όμως ο ερχομός του Ρούσσου Σταματάκη που αναμενόταν εδώ και καιρό, θα υπερκαλύψει όλες τις άλλες εξελίξεις. Ο πατέρας του Ανδρέα Βρουλάκη φτάνει στην Άνω Ποριά και τελικά ο Νίκος Βερλέκης, είναι εκείνος που θα τον υποδυθεί και όχι ο Θανάσης Παπαγεωργίου όπως είχε διαδοθεί.

Ο Νίκος Βερλέκης ξέρει από κρητικές βεντέτες. Θυμάσαι φαντάζομαι τη σπουδαία του συμμετοχή στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 «Της αγάπης μαχαιριά».