Η Ευγενία Σαμαρά μόλις παντρεύτηκε στον Σασμό: Τα πλάνα με τον γαμπρό Δαδακαρίδη και το chic νυφικό

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ευγενία Σαμαρά μόλις παντρεύτηκε στον Σασμό: Τα πλάνα με τον γαμπρό Δαδακαρίδη και το chic νυφικό

Από τον γάμο στη συναυλία των Coldplay η Ευγενία Σαμαρά, η οποία ως Στέλλα στον Σασμό ζει την πιο ευτυχισμένη της στιγμή. 

Οι εκπρόσωποι του νόμου στον Σασμό ενώνουν τις δυνάμεις τους αλλά και τις ζωές τους στα επόμενα επεισόδια και ο πρώτος από τους δύο γάμους του φινάλε της σειράς είναι γεγονός. Μόλις αποκαλύφθηκαν τα πρώτα πλάνα της νύφης Ευγενίας Σαμαρά, η οποία ως Στέλλα παντρεύτηκε τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη, δηλαδή τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Τι θα συμβεί ωστόσο με τον άλλο γάμο που αναμένουμε μεταξύ του Ορφέα Αυγουστίδη και της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη;

Επιτέλους ο έρωτας κατέληξε σε γάμο

Η Στέλλα ως ρόλος στον Σασμό δεν ευνοήθηκε ιδιαίτερα στα προσωπικά της βάσει σεναρίου και στις τρεις σεζόν της σειράς. Έχασε τον Αστέρη από την Αργυρώ ενώ ετοίμαζε τον γάμο τους, η σχέση με τον γιατρό (Θανάση Πατριαρχέα) δεν ευδοκίμησε και ο έρωτας με τον Γεράσιμο (Αργύρης Πανταζάρας) έγινε παρελθόν με τη φυγή του από την Κρήτη.

Η διπλή δολοφονική επίθεση στον Ορφέα Αυγουστίδη στον Σασμό και ένα χρυσό βραβείο για το φινάλε

Έπρεπε ωστόσο η Ευγενία Σαμαρά να γνωρίσει έστω και φέτος την τηλεοπτική ευτυχία. Με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τον αυστηρό εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη, παρά τις αρχικές τους κόντρες, η σχέση τους, εξελίχθηκε σε έναν δυνατό ειδύλλιο και δημιούργησε ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια για το κοινό.

Παρά τον μικρό χωρισμό τους στα επεισόδια που έχουμε δει μέχρι στιγμής, κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και τελικά να παντρευτούν. Και έχουμε τα πρώτα πλάνα του γάμου, που ήδη έχουν βγει στα social media από την κολλητή φίλη της νύφης (εκτός σειράς) την τηλεοπτική Τζένη, Σάντυ Χατζηιωάννου.

samaragamos_sasmos.png

Το βλέμμα μας στάθηκε και στο κομψό και εντυπωσιακό νυφικό που φόρεσε η Ευγενία Σαμαρά το οποίο την κολάκευε αρκετά και ήταν ιδιαίτερα κομψό με λεπτομέρειες από δαντέλα και τούλι. Αυτόν τον γάμο τον είχαμε υποψιαστεί και από την επιστροφή στη σειρά της ηθοποιού Νεκταρίας Γιαννουδάκη, η οποία υποδυόταν μέχρι την περσινή χρονιά τη μητέρα της Σοφία. Δες και εδώ το σχετικό πλάνο.

Ο γάμος Δαδακαρίδη - Σαμαρά στον Σασμό έχει απρόοπτα, αλλά και μία συγκινητική επιστροφή

Η νύφη ωστόσο μετά το γύρισμα του γάμου της και το τηλεοπτικό κρητικό γλέντι που ακολούθησε και θα δούμε την επόμενη εβδομάδα, βρέθηκε μαζί με τους κολλητούς της φίλους, τη Σάντυ Χατζηιωάννου και τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό Μιχαήλ Ταμπακάκη, στη μεγάλη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ. Και ήταν ενθουσιασμένη στην ανάρτησή της: « Ίσως κούρασε η φάση ΑΛΛΑ εδώ σε τούτο το timeline θέλω να υπάρχει: υλικό από την ωραιότερη συναυλία που πήγα εδώ και χρόνια
το συναίσθημα της αναδρομής σε μια εφηβεία και μια νιότη γεμάτη από χαρές, λύπες, ταξίδια, χωρισμούς. Και η ενέργεια μιας μπάντας που ενώνει 120.000 ανθρώπους και τους κάνει ξαφνικά για δυο ώρες να γνωρίζονται και να αγαπιούνται ενώ δεν γνωρίζονται».

https://www.instagram.com/p/C8C0F9iOa58/

Στον Σασμό αναμένουμε και έναν άλλο γάμο και ίσως εκείνον που σηματοδοτεί την ανακωχή της βεντέτας, μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς. Μόνο που μέχρι να φτάσουμε σε αυτόν τον γάμο θα ταλαιπωρηθούμε αρκετά ως κοινό, γιατί μεσολαβεί το δολοφονικό χτύπημα των Μουντάκηδων κατά του Μαθιού και της Βασιλικής. Ο Αστέρης «χάνει» τον αδελφό του και θα του είναι δύσκολο να σκέφτεται τον γάμο του. Άρα θα υπάρξει μία αναβολή στα σχέδιά τους.

Εδώ θα έχουμε μία μικρή ανατροπή στο σενάριο και ενδεχομένως θα γίνει ένα άλμα στον χρόνο για να δούμε τον γάμο ως την τελευταία σκηνή της σειράς. Ο θεαματικός επίλογος.