Ο λόγος της ακύρωσης της περιοδείας της Jennifer Lopez ίσως μαρτυρά το μεγάλο πρόβλημα στον γάμο της

Ο λόγος της ακύρωσης της περιοδείας της Jennifer Lopez ίσως μαρτυρά το μεγάλο πρόβλημα στον γάμο της
Ben Affleck, left, and Jennifer Lopez arrive at the premiere of "This Is Me... Now: A Love Story" on Tuesday, Feb. 13, 2024, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Invision

Ζήτημα καρδιάς η ακύρωση. Το μήνυμα της ίδιας στους JLovers και τι θα γίνει με τα εισιτήρια. «Είμαι τελείως συντετριμμένη...». 

Η Jennifer Lopez ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία «This Is Me... Live» για να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της και η απόφασή της ίσως αφορά ζήτημα καρδιάς. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η τραγουδίστρια στους θαυμαστές της μέσω newsletter την Παρασκευή (31/5) καθώς και η διοργανώτρια εταιρία.

Εκπρόσωποι της Live Nation ανακοίνωσαν ότι η περιοδεία της Jennifer Lopez US Summer 2024 Tour “THIS IS ME...LIVE” ακυρώνεται, επικαλούμενοι ... «Η Jennifer κάνει διάλειμμα για να είναι με τα παιδιά της, την οικογένεια και τους στενούς της φίλους”».

«Για όσους αγόρασαν τα εισιτήρια μέσω του Ticketmaster, τα χρήματα θα επιστραφούν αυτόματα -δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα άλλο οι θαυμαστές. Για όσους αγόρασαν μέσω ιστοσελίδων μεταπώλησης τρίτων, όπως SeatGeek, StubHub, VividSeats κ.λπ. - παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σημείο αγοράς σας για περισσότερες λεπτομέρειες».

Στο «δράμα» για το διαζύγιο Affleck και Lopez τα παιδιά του Ben βρέθηκαν στο επίκεντρο

«Ένα ειδικό μήνυμα για τους JLovers μου στο OnTheJLo»

«Είμαι τελείως συντετριμμένη και στενοχωρημένη που σας απογοήτευσα. Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αυτό αν δεν αισθανόμουν ότι ήταν απολύτως απαραίτητο. Σας υπόσχομαι ότι θα επανορθώσω και θα είμαστε ξανά όλοι μαζί. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ. Μέχρι την επόμενη φορά...».

Η είδηση δεν αποτελεί απόλυτη έκπληξη, καθώς η περιοδεία που θα είχε διάρκεια από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο έχει ...ταλαιπωρηθεί από αναφορές για κακές πωλήσεις εισιτηρίων και κακή οργάνωση στις ιστοσελίδες πώλησης εισιτηρίων.

Διάφορα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η ανάγκη για οικογενειακό χρόνο ήταν απαραίτητη εν μέσω των δημοσιευμάτων και των φημών ότι η ίδια και ο σύζυγός της Ben Affleck χωρίζουν- ωστόσο οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας δεν έχουν σχολιάσει τους ισχυρισμούς.

Η Lopez σε πάρτι και ο Affleck σε μετακόμιση: Θέμα ημερών η ανακοίνωση διαζυγίου των Bennifer;

Πηγές από το περιβάλλον της Lopez επέμειναν ότι η περιοδεία δεν ακυρώθηκε λόγω των κακών πωλήσεων εισιτηρίων και επισήμαναν τις ισχυρές πωλήσεις σε αγορές όπως το Νιούαρκ, το Ορλάντο, το Μαϊάμι, το Σικάγο, το Άναχαϊμ και το Τορόντο. Ωστόσο, τα νούμερα που προκύπτουν σε γενικότερο πλάνο μεταφράζονται και σε πολύ χαμηλές πωλήσεις.

Αφού ακύρωσε επτά ημερομηνίες της περιοδείας -το πρώτο της ταξίδι στη Βόρεια Αμερική μετά από πέντε χρόνια- τον περασμένο Απρίλιο η Lopez τη μετονόμασε «αθόρυβα» για να διευρύνει προφανώς το πεδίο της και να αποφύγει την αποτυχία, αλλάζοντάς την από «This Is Me... Now» σε «This Is Me... Live | The Greatest Hits».

Ελαφρώς εκνευρισμένη και αποστομωτική η Jennifer Lopez για το διαζύγιο από τον Affleck

Η Lopez ανακοίνωσε αρχικά την περιοδεία της τον Φεβρουάριο για να συμπέσει με την κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ «This Is Me... Now» και των δύο ταινιών που το συνοδεύουν, οι οποίες γιόρταζαν την επανένωσή της με τον Affleck. Αλλά ακύρωσε σιωπηλά κάποιες από τις ημερομηνίες τον περασμένο μήνα σε πόλεις όπως το Κλίβελαντ και το Νάσβιλ, πιθανότατα λόγω των χαμηλών πωλήσεων.

Το σίγουρο είναι πως το rebranding υποδήλωνε μια στροφή του tour που ενώ αρχικά εστίαζε στα τραγούδια του νέου άλμπουμ κατέληξε -ως ιδέα πάντα- να καλύπτει όλη τη δισκογραφία της. Μια κίνηση που πιθανώς είχε σκοπό να προσελκύσει ακροατές που δεν συνδέθηκαν με το νέο της άλμπουμ.

Η αλήθεια για κάποιους είναι κάπου στη μέση. Το «Η Jennifer κάνει διάλειμμα για να είναι με τα παιδιά της, την οικογένεια και τους στενούς της φίλους”» πάντως ίσως λέει τα πάντα και να φανερώνει και το μεγάλο πρόβλημα στον γάμο της. Για πολλούς η Jennifer δεν είχε καθόλου προσωπικό χρόνο.

https://www.instagram.com/reel/C7ULQWXu_I6/