Η Άντζελα Γκερέκου αποκάλυψε το σκάνδαλο του φινάλε στη Γη της ελιάς λίγο πριν τον 2ο γάμο της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Άντζελα Γκερέκου αποκάλυψε το σκάνδαλο του φινάλε στη Γη της ελιάς λίγο πριν τον 2ο γάμο της

Η αρχή της 4ης σεζόν θα βρει τους ηθοποιούς στη Γη της ελιάς σε κατάσταση συναγερμού λόγω των εξελίξεων. 

Την προσεχή Πέμπτη και η Γη της ελιάς, πάει...παραλία. Ο τρίτος κύκλος ολοκληρώνεται και ο 4ος που θα ξεκινήσει από τον Σεμπτέμβριο θα έχει πολλές αλλαγές και θα είναι σε ένα εντελώς διαφορετικό τηλεοπτικό τοπίο. Και αν αναρωτιέσαι τι θα γίνει σε αυτό το τελευταίο επεισόδιο, η Άντζελα Γκερέκου μας έδωσε ένα μικρό στίγμα. Για το μεγάλο σκάνδαλο που θα ξεσπάσει στην Αρεόπολη.

https://www.instagram.com/p/C02CO_rrQud/

Γλέντια και αλλαγές

Η καθημερινή σειρά του Mega, η Γη της ελιάς, φάνηκε πως είναι και γούρικη για το κανάλι αλλά και για τη δική της υπόσταση. Μη ξεχνάς πως ήταν στην ουσία η πρώτη σειρά του νεοσύστατου καναλιού πριν από 3 χρόνια. Δημιουργώντας μία νέα συνθήκη ακόμη και για τον ίδιο τον Αντρέα Γεωργίου που τη δημιούργησε. Αγαπήθηκε και έγινε συνήθεια όπως συνήθως γίνονται τα σίριαλ αυτού του τύπου, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές της απογευματινής και βραδινής ζώνης.

Διαλύεται ο γάμος της Αθηνάς στη Γη της ελιάς: Ο κωδικός «5400 μέρες» και η σύλληψη της Άννας

Το τέλος του τρίτου κύκλου θα είναι επεισοδιακό όπως ήδη σε έχω ενημερώσει και μάλιστα σε πολλά επίπεδα. Όλα θα κινηθούν γύρω από τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον. Τον δεύτερο για εκείνη μετά από εκείνον με τον Ιπποκράτη και πατέρα της Μυρτάλης. Η Άντζελα Γκερέκου βέβαια δεν θα φορέσει νυφικό και θα την παντρέψει ως δήμαρχος ο Ισίδωρος.

Παράλληλα και κατά τη διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού θα έχουμε επεισόδια. Το αποκάλυψε και η ίδια μιλώντας χθες στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτε»: «Θα κλείσει με ένα ευτυχές γεγονός αλλά παράλληλα θα υπάρχει κάτι άλλο που θα είναι γροθιά στο στομάχι. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στον 4ο κύκλο. Θα είναι μία παράλληλη δράση που θα είναι ανατρεπτική για τη ζωή των ηρώων. Το βιβλίο της μαμάς (σ.σ Μάρω Κοντού) είναι σκάνδαλο αλλά θα είναι γροθιά στο στομάχι. Βάζει θέματα για τον 4ο χρόνο πολύ έντονα και ανατρεπτικά. Θα κλείσει με ανοιχτούς δρόμους για τη μυθοπλασία».

Ξέρουμε ήδη βέβαια για την επίθεση της Αμαλίας στον γάμο κατά του Ισίδωρου και της Αθηνάς, αλλά και τη σύλληψη της Άννας λόγω του βιβλίου της κυρίας Μαρίας. Η υπόθεση της δολοφονίας του Ανέστη ανοίγει ξανά όπως και η ύποπτη φυγή της Ευτυχίας.

Όλα τα ζητήματα που μας απασχόλησαν στον πρώτο κύκλο με τον Ιπποκράτη, τον Ισίδωρο και τον Ιάκωβο, δηλαδή οι διαφορές που είχαν τα 3 αδέλφια των Βρετάκων θα μας απασχολήσουν ξανά. Πολλές εντάσεις και ρήξεις σχέσεων θα προκαλέσει αυτό το βιβλίο των μυστικών. Στην ουσία βέβαια η Αθηνά ως ρόλος φέρει μία ευθύνη για αυτό.

https://www.instagram.com/p/C7RSoEtIYqh/

Εκείνη, η Μαργαρίτα και η Χάδω ήταν οι 3 γυναίκες που πήγαιναν τακτικά στο Σούνιο για να τη δουν και την τροφοδοτούσαν με πληροφορίες για το τι συνέβαινε στη Μάνη.

Έτσι δημιούργησε το υλικό για το σενάριό της. Υπάρχουν φυσικά και λεπτομέρειες για τον γάμο της Ιουλίας με τον Κουράκο και τη σχέση της με τον Στάθη, αλλά και τη βεντέτα της Χάδως. Μέχρι και τις σχέσεις της Αρετής με την Ιουλία αναφέρει το βιβλίο αλλά και το μεγάλο κεφάλαιο της Μυρτάλης και της σχέσης της με τον Αλέξη που οδήγησε στη δική της δολοφονία και στην αυτοκτονία του.

stathis.jpg

Πολλές λεπτομέρειες για τις ζωές όλων υπάρχουν σε αυτό το βιβλίο. Και όπως λέει και ο Πότης στο τρέιλερ «Μας έχει βάλει όλους στα μανταλάκια». Όποια υπόθεση μας είχε απασχολήσει την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν είναι εκεί. Είναι όμως και η προσωπική της ιστορία, όταν έμεινε στη φυλακή, μετά τη δολοφονία του εραστή της. Η Αθηνά θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση λόγω της μητέρας της.