Αιματηρό θα είναι το φινάλε στη Γη της ελιάς με δολοφονική επίθεση κατά Γαλανού - Γκερέκου

Κατερίνα Μπούσιου
Αιματηρό θα είναι το φινάλε στη Γη της ελιάς με δολοφονική επίθεση κατά Γαλανού - Γκερέκου

Ο τρίτος κύκλος στη Γη της ελιάς κλείνει με χαρά και με αγωνία για τον επόμενο. 

Πάλι με σασπένς θα κλείσει η σεζόν για τη Γη της ελιάς, μόνο που αυτό το φινάλε θα είναι το πιο δραματικό από ότι είχες δει τις δύο προηγούμενες σεζόν. Γιατί αφορά δύο μεγάλους πρωταγωνιστές, την Άντζελα Γκερέκου και τον Νίκο Γαλανό. Τι θα συμβεί τελικά με τον Ισίδωρο και την Αθηνά και πως θα λήξει ο αιματοβαμμένος τελικά γάμος της;

Η Αμαλία κάνει πράξη τις απειλές της

Τις τελευταίες δύο μέρες όλοι οι ηθοποιοί της Γης της ελιάς που συνεχίζουν στον 4ο κύκλο από τον Σεμπτέμβριο κάνουν την επίσημη φωτογράφιση για το promo της σειράς του Mega, αφού ήδη έχουν ολοκληρώσει τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου. Και το τέλος αυτό, θα είναι άκρως επεισοδιακό.

tzola.png

Διαλύεται ο γάμος της Αθηνάς στη Γη της ελιάς: Ο κωδικός «5400 μέρες» και η σύλληψη της Άννας

Αν θυμάσαι και οι δύο προηγούμενες σεζόν είχαν το ίδιο ύφος και την ίδια αγωνία για τους τηλεθεατές. Το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν είχε ολοκληρωθεί με τη σκηνή του γάμου της Βασιλικής και του Φίλιππου, αλλά και την αιφνίδια σύλληψη της Αθηνάς - Άντζελας Γκερέκου. Στον δεύτερο με την επίθεση στο σπίτι του Ισίδωρου όπου κρύφτηκε η συμμορία του Δημοσθένη την ώρα της δεξίωσης των Βρετάκων.

Τώρα στο φινάλε του 3ου κύκλου θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερο σασπένς. Υπάρχει μία διάχυτη αγωνία στη Μάνη, ενώ η Αθηνά και ο Τζον προετοιμάζουν τον γάμο τους. Η μητέρα της Μαρία, μετά την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τα μυστικά όλων των γνωστών μας προσώπων αποφασίζει να μην βρεθεί στον γάμο της κόρης της, η οποία σκέφτεται ακόμη και τη ματαίωση του μυστηρίου. Ωστόσο όλοι την πιέζουν να μην χαλάσει τα σχέδιά της.

https://www.instagram.com/p/C04tf1LLrIQ/

Η Άντζελα Γκερέκου δεν έχει ωστόσο υπολογίσει πως υπάρχει ένας απρόβλεπτος παράγοντας και δεν είναι άλλος από την Αμαλία και πρώην πλέον σύζυγος του Ισίδωρου. Εκείνη φέρει μεγάλος μέρος της ευθύνης για το διαζύγιο αυτό γιατί αποκάλυψε και την μεταποιημένη συνομιλία τους στον Βρεττάκο που τον οδήγησε στο να πάρει την απόφαση να τη χωρίσει.

Τα πράγματα θα χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο με την τυπική διάλυση του γάμου τους και την ακύρωση του προγαμιαίου συμβολαίου τους. Όταν η Αμαλία ειδοποιηθεί από τον Λυκούργο ότι δεν θα λάβει τα χρήματα που υπολόγιζε ετοιμάζει το τελικό σχέδιο δράσης της. Αποφασίζει να εκδικηθεί τόσο τον Ισίδωρο όσο και την Αθηνά.

Την ώρα της γαμήλιας δεξίωσης και ενώ όλα φαίνονται ότι είναι καλά και η Αθηνά έχει βρει ξανά το χαμόγελό της η Αμαλία θα εμφανιστεί για να τα χαλάσει όλα. Τα τελευταία spoilers αναφέρουν ότι θα στρέψει το όπλο της κατά του Ισίδωρου και της Αθηνάς, προκαλώντας ένα μικρό χάος στον χώρο.

Ο Κουράκος θα επέμβει άμεσα και θα την συλλάβει αλλά δεν ξέρουμε ακόμη αν θα έχουμε κάποιον θανάσιμο τραυματισμό. Δια της ατόπου απαγωγής, φανταζόμαστε πως δεν θα έχουμε κάποια απώλεια μεταξύ του Νίκου Γαλανού και της Άντζελας Γκερέκου, γιατί μιλάμε για δύο βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς.

https://www.instagram.com/p/C30II0StHG-/

Όμως θα έχουμε λίγο πριν και άλλη έκπληξη με τη σύλληψη της Άννας για τη συμμετοχή της στη δολοφονία του Ανέστη. Η παλιά ξεχασμένη ιστορία, που οδήγησε και την Ευτυχία στο να φύγει στα ξαφνικά από την Μάνη και να μην κάνει τον γάμο της με τον Γιώργη Κουράκο την τελευταία στιγμή.

Και κάπως έτσι θα φτάσουμε στον 4ο κύκλο της Γης της ελιάς. Δεν μιλάμε ακόμη για επίλογο, γιατί όπως δήλωσε και πρόσφατα ο Αντρέας Γεωργίου στην εκπομπή της Νίκη Λυμπεράκη του είναι πολύ δύσκολο αυτούς τους χαρακτήρες, αυτούς τους ηθοποιούς, τους οποίους και θεωρεί ως μία δεύτερη οικογένεια. Μην αποκλείεις το να δούμε και 5ο κύκλο στο μέλλον.

Λίγο πριν τον γάμο ο Ανδρέας Γεωργίου μετέφερε τη «Μεγάλη Εικόνα» για τη Σιμώνη και τη ζωή του

Πάντως το κοινό στα social media δεν αντέχει πια την Αμαλία ως ρόλο, ειδικά μετά και την απειλή προς τον Τζον, τον εθνικό γαμπρό όπως αποκαλούν τον Απόστολο Γκλέτσο. Το προσωπικό της φινάλε ωστόσο θα το δούμε πλέον από τον Σεπτέμβριο.