Το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι στη φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα και η επική απάντηση

Το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι στη φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα και η επική απάντηση

Τα σχόλια κάτω από το post της τραγουδίστριας ήταν αμέτρητα αλλά το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι έκανε τη διαφορά.

Η Ελένη Φουρέιρα από το Σάββατο 22/6 βρίσκεται στη Μύκονο όχι μόνο για διακοπές αλλά και για επαγγελματικούς λόγους, αφού χθες βράδυ είχε μια προγραμματισμένη εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού.

Η καλλιτέχνιδα εκμεταλλεύτηκε την παρουσία της στο κυκλαδίτικο νησί για να χαλαρώσει και να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης στη θάλασσα και στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε.

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε ξανά νονά: Το εντυπωσιακό look της και η φωτογραφία με τον Αργυρό

Τις στιγμές που πέρασε στη Μύκονο η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να της μοιραστεί και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Εκεί μοιράστηκε ένα βίντεο και φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε στο πολυτελές ξενοδοχείο που μείνει, ενώ ποζάρει φορώντας ένα μαγιό που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

https://www.instagram.com/p/C8jn8k6ty3j/

Το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι στη φωτογραφία

Τα σχόλια κάτω από το post της τραγουδίστριας όπως ήταν αναμενόμενο ήταν αμέτρητα αλλά ανάμεσα σε αυτά ήταν και το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι που έκανε τη διαφορά. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα:

Με αυτό το σχόλιο προφανώς, η ίδια θέλησε να δηλώσει τον θαυμασμό της.

Φυσικά στο σχόλιο απάντησε και η Ελένη Φουρέιρα με έναν χιουμοριστικό τρόπο και έγραψε στίχους από την νέα επιτυχία της Μαρίνας Σάττι το «Lalalala»:

satti.jpg

Έχουν διατηρήσει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ τους

Η δύο τραγουδίστριες έχουν δημιουργήσει μια καλή σχέση μεταξύ τους, αφού την περίοδο της Εurovision είχαν συναντηθεί και περάσει μαζί κάποιες μέρες στη Σουηδία λόγω του διαγωνισμού.

Η Ελένη Φουρέιρα είχε εμφανιστεί τον περασμένο Μάιο στο interval act του Α' ημιτελικού της Εurovision. Μάλιστα σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε η performer είχε πει για τη Μαρίνα Σάττι

«Είναι τρομερή, είναι η Μαρίνα που αγαπάμε. Θα σκίσει, δεν χρειάζεται καν να της πω εγώ καλή επιτυχία. Είσαι μαγική. Δώστο όλο».

https://www.instagram.com/reel/C6jW1eLNrF0/

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Ποια νησιά που επέλεξαν να επισκεφτούν οι Έλληνες celebrities;

Μία πολύ δημιουργική περίοδο διανύει η Ελένη Φουρέιρα

Αν και είναι non stop οι εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα κάτι που όπως φαίνεται την γεμίζει πολύ είναι πολύ καλά και στην προσωπική της ζωή, αφού πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση του γιου της, Ερμή.

Στιγμές από τη βάφτιση μάλιστα είχε μοιραστεί και στο προσωπικό της λογαριασμό. Μέσα από το άλμπουμ φωτογραφιών που ανέβασε δείχνει πόσο πολύ απολαμβάνει αυτό που της συμβαίνει και πόσο σημαντικοί είναι για εκείνη ο σύντροφός της και ο γιος τους λέγοντας:

«Ερμής! Μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μας. Ευχαριστώ πολύ όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας την έκαναν τόσο μαγική».

https://www.instagram.com/p/C8O4AwBAcOV/