Ο Γιώργος Αγγελόπουλος νοσταλγεί τη μητέρα του στις πρώτες διακοπές με τη Δήμητρα και την κόρη τους

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος νοσταλγεί τη μητέρα του στις πρώτες διακοπές με τη Δήμητρα και την κόρη τους

Το καθυστερημένο «ευχαριστώ» στον Αντρέα Γεωργίου και το πρώτο καλοκαίρι του Γιώργου Αγγελόπουλου μαζί με τη σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση και την κόρη τους. 

Από το προηγούμενο καλοκαίρι μέχρι το φετινό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έζησε μία αρκετά περίεργη χρονιά, γλυκόπικρη. Που είχε προσωπικές χαρές και επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και μία δύσκολη στιγμή με την απώλεια της μητέρας του. Η επιστροφή του πριν από λίγες μέρες στην αγαπημένη του Σκιάθο, έφερε και μία νοσταλγία για εκείνη και φάνηκε από μία συγκεκριμένη του ανάρτηση.

Την ίδια στιγμή που ζει ανέμελες στιγμές με τη σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση στο πρώτο καλοκαίρι μαζί με την μικρή τους κόρη.

https://www.instagram.com/p/C6oL-W1t-ti/

Το «ευχαριστώ» στον Αντρέα Γεωργίου και το τελευταίο πλάνο ως Ορέστης

Επαγγελματικά δεν ήταν μία κακή χρονιά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, το αντίθετο μάλιστα. Θα περιμέναμε να έχει μεγαλύτερη εξέλιξη ο ρόλος του ως Ορέστης στη Γη της ελιάς και να συνεχίσει και την 4η σεζόν, αλλά όμως τον είδαμε να αποχαιρετά τη Μάνη, μετά τη δολοφονία της Αλκμήνης. Αν και το φινάλε του το είχαμε δει πριν αρκετές εβδομάδες, δεν είχε προλάβει να ευχαριστήσει την παραγωγή για τη συνεργασία τους.

Το «αντίο» του Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς έφερε αντιδράσεις, ενώ το μωρό της Ιουλίας έγινε viral

Το έκανε όμως πριν από λίγες ώρες, ευχαριστώντας κυρίως τον Αντρέα Γεωργίου και τον συμπαραγωγό και ηθοποιό Κούλη Νικολάου με τους οποίους άλλωστε είχε συνεργαστεί και στο «Τατουάζ. Με τον τελευταίο ως Δημοσθένη έμειναν άλυτες υποθέσεις και αυτό ήταν και το παράπονο των φανς τους για το τέλος του ρόλου του. Δεν είχαμε εξυχνίαση της δολοφονίας του γιου του Κίμωνα για την ακρίβεια.

Σε αυτό το post ο ηθοποιός έγραψε: «Ο Ορέστης πλέον έχει επιστρέψει στην Αθήνα να συνεχίσει τη ζωή του εκεί αφήνοντας την όμορφη Μάνη. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου την καταπληκτική ομάδα του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλη Νικολάου, την αγαπημένη μου Βάνα Δημητρίου (σ.σ τη σεναριογράφο της σειράς) και όλη την ομάδα της Γης της ελιάς, για την όμορφη συνεργασία μας».

https://www.instagram.com/reel/C8kiNGVNM8v/

Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του πλάνου με τον ηθοποιό στο φουσκωτό του σκάφος. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λατρεύει να οδηγεί μέσα στη θάλασσα και εδώ και λίγες μέρες επέστρεψε στο νησί του, τη Σκιάθο, όχι μόνο για διακοπές, αλλά γιατί συνεχίζει να εργάζεται και ως προπονητής θαλάσσιων σπορ.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το κρυφό μυστικό για τη μητέρα του και τo δημόσιο «ευχαριστώ» στην Δήμητρα

Αυτή η επιστροφή έφερε και μία νοσταλγία για τη μητέρα του Ουρανία. Όλα τη θυμίζουν και αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η λεζάντα στη φωτογραφία από τον κήπο του πατρικού του, όπου γράφει στα αγγλικά: «Τίποτε σαν το σπίτι της μαμάς». Για εκείνον, όπως καταλαβαίνεις, θα είναι πάντα το σπίτι της μαμάς του.

aggelopoulosmama.jpg

Παράλληλα στη Σκιάθο ξεκίνησαν και οι βόλτες με τη σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση με την κόρη που είναι 4 μηνών να ακολουθεί τους γονείς της, σε μερικές μόνο από αυτές. Είναι άλλωστε πολύ μικρή ακόμη σε ηλικία για να τρέχει με το φουσκωτό του μπαμπά της. Δεν θα αργήσει και αυτό, είναι μία επιθυμία του Γιώργου να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες δραστηριότητες με την κόρη του όταν μεγαλώσει.

vamvakousigiorgos.jpg

Πάντως δεν θα απορήσουμε αν το φετινό καλοκαίρι αποφασίσει το ζευγάρι να κάνει και τη βάφτιση της, στη Σκιάθο.

Δεν έχει απλά συμβολική αλλά και ουσιαστική σημασία για το ζευγάρι, καθώς η κόρη τους θα πάρει το όνομά της μητέρας του Γιώργου, Ουρανία, αλλά και το Μαρία ως δεύτερο όνομα αφιερωμένο στη Παναγία όπως δήλωσε και η Δήμητρα Βαμβακούση πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη.