Στη συνέντευξη της Δήμητρας Βαμβακούση στους Μπαμπά-δες όλοι πρόσεξαν τη 1 λέξη που «είπε» τα πάντα

Στη συνέντευξη της Δήμητρας Βαμβακούση στους Μπαμπά-δες όλοι πρόσεξαν τη 1 λέξη που «είπε» τα πάντα

«Όταν γνώρισες τον Γιώργο Αγγελόπουλο κατάλαβες κατευθείαν πως θα είναι ο άντρας της ζωής σου;», ρώτησε ο Τάσος Ιορδανίδης τη σύζυγο του Γιώργου Αγγελόπουλου. Τι απάντησε η Δήμητρα Βαμβακούση η οποία μίλησε επίσης για τη μητρότητα και τη δύσκολη απώλεια της αδερφής της σε πολύ τρυφερή ηλικία. 

«Όταν γνώρισες τον Γιώργο Αγγελόπουλο κατάλαβες κατευθείαν πως θα είναι ο άντρας της ζωής σου;», ήταν μία από τις ερωτήσεις που έκανε ο Τάσος Ιορδανίδης στην καλεσμένη του, Δήμητρα Βαμβακούση, στην εκπομπή του Σαββάτου (1/6).

Η αθλήτρια και μοντέλο, που έχει συμμετάσχει επίσης στο Survivor, μίλησε στους «Μπαμπά-δες» με ειλικρίνεια και με αυθορμητισμό απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του ηθοποιού/σκηνοθέτη οι οποίες και αφορούσαν τη μητρότητα. Η νεαρή Δήμητρα, που πριν από τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, πριν απαντήσει λοιπόν στην ερώτηση «Όταν γνώρισες τον Γιώργο Αγγελόπουλο κατάλαβες κατευθείαν πως θα είναι ο άντρας της ζωής σου;» είπε το εξής:

H Δήμητρα Βαμβακούση γέννησε και ο Ντάνος θα είναι ο πιο γλυκός χαζομπαμπάς για την κόρη του

- Ο Γιώργος ΜΟΥ. Δικός μου είναι.

Χρησιμοποιώντας την κτητική αντωνυμία, η ερωτευμένη κοπέλα είπε τα πάντα που αφορούν τον έρωτά της με τον Ντάνο. Τα υπόλοιπα τα είπε βεβαίως το ευτυχισμένο της πρόσωπο.

Δηλώντας «κτητική», ακολουθούν κάποια αποσπάσματα της ενδιαφέρουσας συνέντευξης:

«Είμαι κτητική με τον σύζυγό μου»

«Είμαι κτητική με τον σύζυγό μου. δικός μου είναι τι να κάνουμε; Δεν ήξερα από την αρχή ότι θα είναι ο άντρας της ζωής μου. Είχαμε συναντηθεί αλλά δεν είχα κάτι πονηρό στο μυαλό μου. Εντάξει όταν βλέπεις κάτι ωραίο, λες είναι ωραίος. Υπήρξε ένα φλερτ. Προσπαθήσαμε να γνωριστούμε κάτω από φυσιολογικές συνθήκες. Μου αρέσει που κάποιες στιγμές σκαλώνει με την κόρη του».

«Το παιδί έχει όλα τα χαρακτηριστικά του μπαμπά του»

«Το παιδί έχει όλα τα χαρακτηριστικά του μπαμπά του, τις φύτρες, το σχήμα του κεφαλιού, μάτια, χείλη, φρύδια, αυτιά. Όλa! Το μωρό μου έχει νεύρο, θα τα δούμε σιγά σιγά όλα τα πράγματα στον χαρακτήρα του. Γελάμε, περνάμε όμορφα μαζί της. Οι γονείς μου χάρηκαν πολύ όταν τους ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος. Έβαλα τον Γιώργο να τους το πει».

«Η εμπειρία της εγκυμοσύνης είχε ποικιλία συναισθηματιών δεν ήταν μόνο θετικά, περνούσαμε πάρα πολύ δύσκολα, αλλά ήταν εύκολη εγκυμοσύνη, συναισθηματικά ήταν η δυσκολία μου εμένα, αλλά πήγα όλα καλά».

Παγκόσμια Ημέρα Γονέων: Όταν οι επώνυμοι γονείς μιλούν για τα παιδιά τους και… συγκινούν

«Στενοχωριόμουν γιατί ήξερα ότι ό,τι βιώνω, το βιώνει και το έμβρυο, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν έκανα τίποτα άλλο, έκανα μόνο προσευχή, ούτε ήθελα να ξεφύγω, είναι μέρος της ζωής, καλώς ή κακώς συνέπεσαν μαζί αλλά πήγαν όλα καλά και φαίνεται και στον χαρακτήρα της, χαμογελάει, νομίζω ότι ο Θεός έβαλε το χέρι του και όλα πήγαν καλά».

«Ήθελα αγόρι»

«Ήθελα αγόρι γιατί θα μου άρεσε ο Γιώργος να μεγαλώσει ένα παιδί που θα του μοιάζει. Είμαι πολύ ερωτευμένη και θα ήμουν διπλά. Είμαι το ίδιο ερωτευμένη με τον Γιώργο, όπως στην αρχή. Η σχέση, όμως, περνάει τα πάνω και τα κάτω της με τον ερχομό του παιδιού».

H πρώτη ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση μετά τη γέννα έκρυβε μια αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

«Ο Γιώργος είναι πολύ προστατευτικός και με εμένα και με την κόρη μας»

«Δεν μπορώ να είμαι μακριά από την κόρη μου. H ψυχή μου και η καρδιά μου είναι σε εκείνη. Ο Γιώργος είναι πολύ προστατευτικός και με εμένα και με την κόρη μας. Μας προσέχει πολύ. Aισθανόμαστε ασφάλεια μαζί του».

«Όταν ήμουν 7 χρονών έχασα τη μικρή μου αδερφή και έπρεπε να διαχειριστώ την έννοια του θανάτου, μου φαίνονταν όλα μάταια αλλά δούλεψε αντίστροφα τύπου χαμογελάμε και ζούμε το τώρα».

Η Δήμητρα Βαμβακούση δείχνει την αληθινή πλευρά της μητρότητας- Το νέο video με την κόρη της