Η Μαριτίνα Ντενίση γιορτάζει τα 24α της γενέθλια και η μαμά Μιμή Ντενίση εξήγησε γιατί τη θαυμάζει

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαριτίνα Ντενίση γιορτάζει τα 24α της γενέθλια και η μαμά Μιμή Ντενίση εξήγησε γιατί τη θαυμάζει

Η φωτογραφία της κόρης της Μαριτίνας και οι λέξεις που χρησιμοποίησε η μαμά της Μιμή Ντενίση στις δημόσιες ευχές της. 

Όση χαρά και αν έχει εισπράξει από τις επιτυχίες που έχει κάνει στο θέατρο και άλλες τόσες στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η Μιμή Ντενίση δεν τις συγκρίνει με το μεγαλύτερο θαύμα που συνέβη στη ζωή της, με την ύπαρξη της κόρης της Μαριτίνας. Και σήμερα στα γενέθλιά της, καταλάβαμε γιατί πλέον τη θαυμάζει.

https://www.instagram.com/p/C7AIpnSro2D/

Η σχέση αγάπης και ειλικρίνειας που έχει η Μαριτίνα με τη μαμά της

Με μία φωτογραφία της Μαριτίνας της από δημόσια έξοδό της, η Μιμή Ντενίση έκανε μία ξεχωριστή ανάρτηση και το ίδιο ξεχωριστές ευχές για τα 24α της γενέθλια. Από τα λόγια της καταλάβαμε ότι για εκείνη πια δεν είναι η μικρή της κόρη, αλλά μία νεαρή γυναίκα την οποία θαυμάζει για την αυτονομία της και όσα έχει καταφέρει.

«Και που χωρίσαμε, αγαπιόμασταν»: Ο Φέρτης ήταν τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή της Ξένιας Καλογεροπούλου

Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια της: «Χρόνια πολλά στην Μαριτίνα μου. Στον θησαυρό και την χαρά της ζωής μου. Έχω ζήσει μεγάλες επιτυχίες και έντονες στιγμές ευτυχίας και είμαι ευγνώμων για όλα τα καλά που μου έχει χαρίσει η ζωή. Αλλά πάνω από όλα είμαι ευγνώμων που απέκτησα ένα τόσο καλό παιδί. Είμαι περήφανη γι' αυτήν και παρακολουθώ κάθε βήμα της με θαυμασμό καθώς αγωνίζεται για να προοδεύσει σε κάθε τομέα. Να σε χαιρόμαστε κοριτσάκι μου!».

https://www.instagram.com/p/C8l5Q1Wo3uY/

Οι ευχές που δέχθηκε η ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας ήταν πολλές για την κόρη της, κάτω από την ανάρτησή της. Άλλωστε η Μαριτίνα από πολύ μικρή ηλικία, βρισκόταν μαζί στο θέατρο, παρακολουθώντας με κάθε λεπτομέρεια τη δουλειά της μαμά της.

ntenisi.jpg

Ωστόσο δεν την ακολούθησε, γιατί η Μαριτίνα φέτος ολοκληρώνει τις σπουδές της στα Τουριστικά σε Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Ήταν όμως στο πλευρό της, ως ένα απλό βοηθητικό μέλος της παραγωγής, όταν γυρνούσε την ταινία της «Σμύρνη μου αγαπημένη».

https://www.instagram.com/p/C1iCjCtLYZG/

Η Μιμή Ντενίση είχε μιλήσει με θαυμαστή ειλικρίνεια για την υιοθεσία της Μαριτίνας, για την οποία της είχε μιλήσει ανοιχτά από τότε που ήταν μικρό παιδί: «Τη Μαριτίνα την ενημέρωσα για την πραγματικότητά της όταν ήταν 2 ετών. Θεωρώ ότι πρέπει να λέμε την αλήθεια για όλα τα πράγματα».

Στην ίδια συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» είχε μιλήσει και για τις δυσκολίες λόγω και της δικής της δουλειάς για την ανατροφή της Μαριτίνας: «Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνει μόνη της μία γυναίκα ένα παιδί, γιατί πρέπει να κρατάς δύο ρόλους. Ακόμη και τώρα που η Μαριτίνα είναι σε αυτή την ηλικία μου λέει πως έχει ανάγκη να είμαι περισσότερο μαμά, γιατί είμαι πολύ «μπαμπάς». Και συμπλήρωσε πως μετάνιωσε που δεν απέκτησε πολλά παιδιά.