Η Βασιλική θα έχει το ωραιότερο φινάλε στις Ψυχοκόρες, μετά το συγκινητικό «αντίο» του πατέρα της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Βασιλική θα έχει το ωραιότερο φινάλε στις Ψυχοκόρες, μετά το συγκινητικό «αντίο» του πατέρα της

Η τόσο όμορφη σκηνή του Βασίλη Μαυροματάκη και της Μαργαρίτας Αλεξιάδη, ως πατέρας και κόρη στις Ψυχοκόρες. 

Μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της σειράς Ψυχοκόρες σε 10 επεισόδια από σήμερα, θα ζήσουμε όλη τη γκάμα των συναισθημάτων. Με διαβαθμίσεις από την απόλυτη χαρά και συγκίνηση, στο απόλυτο δράμα. Μπορεί να μοιάζει προς το παρόν ουτοπικό, αλλά θα υπάρξει ευχάριστο φινάλε, για κάποιες από τις αδελφές Πολύζου. Η Βασιλική είναι μία από αυτές. Ακόμη και αν μέχρι το τέλος θα πιστεύουμε το αντίθετο.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη που την υποδύεται μας χάρισε μία υπέροχη σκηνή με τον τηλεοπτικό της πατέρα, Μανώλη Μαυροματάκη. Το κοινό στα social media, συγκινήθηκε με τη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/C8m5TOIowXA/

Ένας ακόμη θάνατος μετά τον Ασημάκη Πολύζο

Νεφελώδες είναι το τοπίο στις Ψυχοκόρες, με αρκετές συγκρούσεις που ήδη ξεκίνησαν. Η μεγάλη αποκάλυψη της Αρχοντούλας στον Σώτο, πως είναι η μητέρα του, τον έφερε σε ρήξη με εκείνη και τη Μαρίκα και σύντομα και εκτός σπιτιού.

Η ζωή Δαδακαρίδη - Ματσούκα στις Ψυχοκόρες διαλύεται μετά το τέλος της Άννας και τη φυγή του Σώτου

Σύντομα και οι μη βιολογικοί του γονείς θα μάθουν από εκείνον την αλήθεια. Το δράμα βέβαια θα το ζήσει ο Κοσμάς ο οποίος δεν γνώριζε την κρυφή συμφωνία της γυναίκας του Νέλλας με την Αρχοντούλα. Δες και στο τρέιλερ.

Στην οικογένεια Κοτρώτση θα έχουμε πολλές αναταραχές ακόμη. Ποικιλία στις ανατροπές. Αλλά δεν ήρθε η στιγμή ακόμη να μιλήσουμε για αυτές. Υπάρχει πόνος, δάκρυα, αποχωρισμοί, αλλά και happy end. Και όσο και αν έκλαψε χθες η Νεκταρία Γιαννουδάκη, ως Αρχοντούλα, τόσο θα χαμογελάσει στο τέλος.

Υπάρχει όμως ελπίδα και σε μία ακόμη από τις αδελφές Πολύζου, τη Βασιλική. Χθες συγκινηθήκαμε με τη σκηνή του «αντίο» στον πατέρα της που ξεψύχησε στην αγκαλιά της. Πριν από αυτό όμως κατόρθωσε να της πει ότι η αμνησία του όταν την είδε, ήταν τεχνητή, για να την προστατέψει. Πρόλαβε να της χαμογελάσει να της δώσει κουράγιο, να την αποκαλέσει ξανά ως το «σπουδαγμένο» μου.

Οι τηλεθεατές συγκινήθηκαν. Μικρός εξαρχής ο ρόλος του Μανώλη Μαυροματάκη, αλλά πολύ ουσιαστικός.

Η συνέχεια, είναι η καλύτερη για τη Βασιλική. Η Χριστίνα, υπεύθυνη του στρατοπέδου θα τη βοηθήσει να το σκάσει, χρησιμοποιώντας την ψεύτικη ταυτότητα μίας άλλης κρατουμένης. Η απόφαση να δοθεί χάρη σε ορισμένες κρατούμενες, την ευνοεί. Χωρίς να το καταλάβει κανείς, φεύγει από το νησί του μαρτυρίου της.

Εκείνος που θα πρέπει να ανησυχεί όμως από εδώ και πέρα είναι ο Παύλος. Θα εκπλαγεί όταν τη δει στην πόρτα του, θα κλάψει, θα της ζητήσει συγγνώμη, αλλά πλέον θα είναι αργά. Η Βασιλική δεν θα μπορεί να ξεχάσει τόσο εύκολα την προδοσία του. Και η αδιαφορία που αρχικά επέδειξε μέχρι να την εντοπίσει στην εξορία, προδοσία ήταν. Βέβαια είχε προλάβει να την εντοπίσει και εν μέρει να βοηθήσει στο σχέδιο διαφυγής της μέσω της Χριστίνας. Αλλά αυτό δεν φτάνει.

Όμως θα τον δεις στο τέλος να τη βοηθά οικονομικά και με μία μεγάλη υποτροφία για το εξωτερικό. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει, όταν όλα πια τελειώσουν για εκείνον. Τουλάχιστον να της προσφέρει λίγη χαρά στο τέλος.

https://www.instagram.com/p/C7Uf00noj6E/

Εκείνη που επίσης θα τη βοηθήσει θα είναι η Μάγια. Θα έχει τύψεις μόλις ανακαλύψει το παρελθόν του πατέρα της με τις υιοθεσίες και θα ακούσει τη Βασιλική να μιλά για εκείνη με τα καλύτερα λόγια στον Παύλο. Ακόμη και αυτό θα την κινητοποιήσει στο να καταλάβει τα λάθη της.

https://www.instagram.com/p/CvcM98JMJ5G/

Mπορεί να την πλήγωσε η Βασιλική, αλλά της αξίζει να γνωρίσει την ευτυχία. Έτσι κρυφά σχεδόν, θα της δώσει το σημείωμα με τη διεύθυνση του Κοτρώτση, βάζοντας το στη ζακέτα που της χαρίζει, δίχως να γνωρίζει ακόμη η Βασιλική, τι την περιμένει.

Γιατί μπορεί να μη βρει τη Μαρίκα εκεί. Έχουμε λίγο δρόμο ακόμη μέχρι τη μεγάλη συνάντηση των 4 αδελφών Πολύζου. Μία απόλυτα υπέροχη σκηνή του φινάλε.

Οι Ψυχοκόρες έκαναν αποκαλύψεις για τα γυρίσματα: Οι δύσκολες σκηνές, τα σχόλια και ο «Γιατρός»