Το μικρό άσπρο φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου πυροδότησε τα σχόλια περί γάμου και νέου έρωτα

Το μικρό άσπρο φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου πυροδότησε τα σχόλια περί γάμου και νέου έρωτα

Βρήκαμε το τέλειο φόρεμα που έβαλε η Κατερίνα στη σημερινή εκπομπή, φόρεμα το οποίο πυροδότησε τα σχόλια για την προσωπική της ζωή. 

Επιστροφή στην πραγματικότητα μυρίζει αυτή η Τρίτη που μοιάζει με Δευτέρα. Και μετά από ένα τριήμερο που οι περισσότεροι έκαναν μία μικρή απόδραση, στο βουνό ή τη θάλασσα, επιστρέψαμε στην καθημερινότητά μας και καθώς ανοίξαμε την τηλεόρασή μας είδαμε κεφάτη και ανανεωμένη την Κατερίνα Καινούργιου να μας λέει τη δική της καλημέρα. Και πώς να μην είναι extra χαλαρή και χαρούμενη σήμερα, αφού και η ίδια η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha έκανε τη δική της απόδραση στην Πάρο και σήμερα βγήκε να μας καλωσορίσει με την καλύτερη διάθεση. Τις λεπτομέρειες αυτές τις είδαμε φυσικά από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, όπου ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της στο πλοίο.

Shirt dress vs sharong: Ναι, η Σταματίνα Τσιμτισλή συνδύασε τις δύο τάσεις σε ένα φόρεμα

https://www.instagram.com/p/C8m49gxotFG/

Και καθώς πήρε το πρώτο μαύρισμα της σεζόν, αποφάσισε να το αναδείξει με ένα άκρως καλοκαιρινό φόρεμα, ένα ξεκάθαρο hero piece, που ήρθε φέτος να αντικαταστήσει το μικρό μαύρο φόρεμα και να κάνει λίγο πιο φωτεινή την καθημερινότητά μας.

Η Κατερίνα φυσικά επέλεξε ένα designer item με την υπόγραφη ενός κορυφαίου οίκου, αλλά εσύ μπορείς πάντα να βρεις μία πιο οικονομική εναλλακτική που να ανταποκρίνεται στο budget σου. Και εμείς σε βοηθάμε στην έρευνα αγοράς.

Εννοείται πως το λευκό φόρεμα έφερε ένα ακόμα σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα για την προσωπική ζωή της Κατερίνας.

Όπως θυμάσαι, πριν το weekend, ο Γρηγόρης Γκουντάρας είχε τονίσει πως «Καμία από το πάνελ δεν είναι ελεύθερη», δίχως εκείνη να αντιδράσει ή να το διαψεύσει.

Η δήλωση αυτή σχολιάστηκε το Σάββατο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και όλοι αναρωτήθηκαν αν εννοούσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και την Κατερίνα Καινούργιου. Και λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έδωσε τη δική του οπτική: «Πάντως Κατερίνα, επειδή και εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε γιατί βλέπω ότι γενικά λες "είδα αυτόν με αυτήν, είδα τον Κωνσταντίνο στο Κολωνάκι". Και εσύ κυκλοφορείς οπότε Κατερίνα πρόσεχε!».

Αυτό ήρθε ως απάντηση, μετά από ένα σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της, πως είδε τον Κωνσταντίνο με τη σύντροφό του Μαρία Παπαγεωργίου στο Κολωνάκι. Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου πάντως χωρίς να κρύβεται πήγε μαζί της και στα πρόσφατα βραβεία MAD MVA.

Αυτή τη φορά κι ενώ η Κατερίνα τόνιζε πως μοιάζει με νονά με το λευκό της φόρεμα, ο Γκουντάρας είπε όλο νόημα πως η Καινούργιου θυμίζει νύφη φωνάζοντας χαρακτηριστικά «να ζήσετε»!

In white we trust! Βρήκαμε το λευκό φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου.

Το λευκό και το μπλε της θάλασσας είναι τα δύο χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού. Και ένα λευκό φόρεμα σε mini, girly γραμμή είναι το απόλυτο must της καλοκαιρινής σου γκαρνταρόμπας. Η Κατερίνα επέλεξε σήμερα ένα φόρεμα σε ρομαντικό style, μία τάση που πρωταγωνιστεί στο καλοκαιρινό styling. Την είδαμε, λοιπόν, με ένα corset dress, που τονίζει τέλεια τη μέση και το μπούστο, το οποίο συμπληρώνεται από μία ανάλαφρη παιχνιδιάρικη φούστα και κορδέλες περασμένες στις τιράντες του.

https://www.instagram.com/reel/C8oTD_fqIsR/

Είναι ένα item από την φετινή καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Zimmerman και η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha το συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules, που έχουν γίνει πλέον το σήμα κατατεθέν της. Το συγκεκριμένο item ανήκει σε μία πιο premium κατηγορία, αλλά εμείς βρήκαμε για σένα την τέλεια εναλλακτική.

Σοφία Καρβέλα: Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι το αγαπημένο της και το καλοκαίρι -2 σχέδια για σένα

Φόρεσε και εσύ ένα mini romantic dress στην πιο επίκαιρη απόχρωση του καλοκαιριού και απέκτησε το νέο σου go to item για τους μήνες που έρχονται.

Shop the look: