Από τη Μύκονο ο Άρης Σοϊλέδης ανέβασε την πρώτη φωτό με τη σύντροφό του και απάντησε μέσω Q&A σε όλα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Από τη Μύκονο ο Άρης Σοϊλέδης ανέβασε την πρώτη φωτό με τη σύντροφό του και απάντησε μέσω Q&A σε όλα

Ο Άρης Σοϊλέδης είναι full in love με την Μαριλίνα Κυπαρίσση και δεν κρύβεται. Οι απαντήσεις για τον χωρισμό του και την επόμενη ημέρα και η πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στα social media.

Στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Μύκονο βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα ο Άρης Σοϊλέδης μαζί με τη σύντροφό του, Μαριλίνα Κυπαρίσση.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να περάσει λίγες ημέρες μακριά από την πρωτεύουσα και απολαμβάνει τις διακοπές του στο «Νησί των Ανέμων», αδιαφορώντας πλήρως για τυχόν αδιάκριτα βλέμματα.

Μαρία Αντωνά: Τα πλάνα από το νέο της σπίτι και οι φήμες για το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή

Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε ανοιχτά για την επόμενη ημέρα μετά τον χωρισμό

Πριν από λίγες ώρες ο Άρης Σοϊλέδης έκανε ένα νέο Q&A με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, θέλοντας να απαντήσει ανοιχτά στις απορίες του κόσμου. Ο ποδοσφαιριστής μίλησε για τα αγαπημένα του χόμπι, το πώς διαχειρίζεται τα κακόβουλα σχόλια αλλά και την απόφαση να γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή λίγο μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Αντωνά.

Απαντώντας σε follower για τα συναισθήματά του μετά από όλα όσα ακούγονται/γράφονται για εκείνον ο 33χρονος παραδέχθηκε: «Μακάρι τα χειρότερα λόγια που θα ακούσω για μένα να είναι επειδή επέλεξα να είμαι ευτυχισμένος».

soiledis2.jpg

Ο Σοϊλέδης φέρεται να έκανε το επόμενο βήμα ενώ η Αντωνά απάντησε σε Q&A αυτό που τη ρωτάνε όλοι

Η απάντηση Σοϊλέδη στο γιατί χώρισε

Σε ερώτηση follower για τη νέα του σχέση και για το πώς κατάφερε να προχωρήσει τόσο γρήγορα μετά τον χωρισμό του ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε χαρακτηριστικά: «Καμιά φορά τα πράγματα σε αυτό τον χώρο δεν είναι όσο τέλεια φαίνονται. Προφανώς για να επιλέξουν δύο άνθρωποι να τερματίσουν την σχέση τους θα υπήρχαν λόγοι. Όσο για την νέα μου σχέση αυτά δεν προγραμματίζονται, απλά τυχαίνουν».

Screenshot-2024-06-13-093820.png

H πρώτη φωτογραφία Σοϊλέδη-Κυπαρίσση στο Instagram

Αξιοσημείωτο είναι πως η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετέτρεψε τον λογαριασμό της στο Instagram σε δημόσιο από ιδιωτικό που ήταν μέχρι πρότινος. Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο μπροστά σε ένα καθρέφτη και μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους, επιβεβαιώνοντας επίσημα πια τη σχέση του.

Ο πρώην άσσος της ΑΕΚ αγαπά να παίζει padel και στον ελεύθερο του χρόνο συμμετέχει σε διάφορα τουρνουά των νοτίων προαστίων. Απαντώντας σε ερώτηση που δέχθηκε από φίλη του ο 33χρονος δήλωσε έτοιμος για την κατάκτηση ενός κυπέλλου.

Screenshot-2024-06-13-090941.png

Βρισηίδα και Μαρτίκας «πλήρωσαν» με το ίδιο νόμισμα τον Σοϊλέδη και όσα είχε πει για τη σχέση τους

Δες όλα όσα αποκάλυψε ο Άρης Σοϊλέδης στο Q&Α του στην gallery που ακολουθεί.

Νωρίτερα τόσο ο ποδοσφαιριστής αλλά και η σύντροφός του είχαν μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από το πολυτελές ξενοδοχείο όπου μένουν στη Μύκονο, δείχνοντάς μας τις παροχές του καταλύματος και το ρομαντικό γεύμα που απόλαυσαν.

Screenshot-2024-06-13-090958.png

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» το ζευγάρι κατά τη διάρκεια πρωινής του εξόδου στη Μύκονο, με τους δυο τους να δείχνουν απόλυτα χαλαροί, ευδιάθετοι και ερωτευμένοι.

Ο Άρης Σοϊλέδης έχει απασχολήσει έντονα τα media τελευταίο διάστημα, λόγω του απρόσμενου χωρισμού του από τη δημοσιογράφο, Μαρία Αντωνά. Το πρώην ζευγάρι ετοιμαζόταν να παντρευτεί ωστόσο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και πλέον έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά: ««Εύχομαι στον Άρη Σοϊλέδη τα καλύτερα»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε πριν από λίγες ώρες η Μαρία Αντωνά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να κρατά ιδιωτική την προσωπική της ζωή αλλά και στη νέα σχέση του πρώην συντρόφου της.

«Παιδιά είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενη. Έχω περάσει πολύ ωραία όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το μαύρισμά μου είναι από τον Άγιο Δομίνικο», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια γι’ αυτό. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low profile στο κομμάτι αυτό».

Αναφερόμενη στον Άρη Σοϊλέδη η δημοσιογράφος τόνισε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη, εύχομαι σε εκείνον τα καλύτερα και σε όλον τον κόσμο. Και καλό καλοκαίρι».

Πηγή κεντρικής: marilina_kyparissi