Ντάνιελ Νούρκα: Το outsider που κέρδισε το Survivor και τα επικά σχόλια στο Twitter/X για τη νίκη

Ντάνιελ Νούρκα: Το outsider που κέρδισε το Survivor και τα επικά σχόλια στο Twitter/X για τη νίκη

«Πόσο τέλειο να κερδίζει το έπαθλο κάποιος που λίγοι πίστευαν πως θα είναι ο νικητής»! Αυτό ήταν μόνο ένα από τα σχόλια που έγιναν viral για τη νίκη του Ντάνιελ Νούρκα στο Survivor 2024.

Ο Ντάνιελ Νούρκα έκανε την απόλυτη ανατροπή σήμερα το βράδυ και είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024 πέρα από κάθε προγνωστικό, σε έναν συναρπαστικό τελικό. Ήταν πραγματικά σαρωτικός νικώντας τα δύο μεγάλα φαβορί, την Κατερίνα Δαλάκα και τον κολλητό του Φάνη Μπολέτση.

Το κοινό στο Twitter/X πανηγύρισε τη νίκη με τους fans της Κατερίνας Δαλάκα να απογοητεύονται από τη μεγάλη ανατροπή αλλά να δίνουν τα εύσημα στην καλύτερη γυναίκα παίκτρια που πέρασε ποτέ από το Survivor.

Η νίκη του Ντάνιελ, του μεγάλου outsider, έγινε viral στο Twitter/X με ένα σχόλιο να κερδίζει τις εντυπώσεις:

Ο Ντάνιελ είχε ψυχή

Ο 7ος τελικός του Survivor στην ιστορία του ΣΚΑΙ και 10ος στην ελληνική τηλεόραση, ήταν και πάλι ένας μαραθώνιος σε διάρκεια (αυτό ήταν και το μεγάλο του φετινό μειονέκτημα) και για πρώτη φορά με αγωνίσματα για τους 3 φιναλίστ και όχι με τις ψήφους του κοινού.

Survivor: Στο backstage του ημιτελικού, Γκιουλέκας, Σταυρούλα, Λαμάι και Σταμάτης έκαναν αποκαλύψεις

Ο Φάνης ξεκίνησε δυναμικά το αγώνισμα με τους κρίκους που προέβλεπε ως τελικό νικητή εκείνον ή εκείνη που θα κρατούσε μία και μόνο ζωή από τις συνολικά 7. Ο παίκτης νίκησε αρχικά την Κατερίνα και τoν Ντάνιελ και ο δεύτερος έκανε την έκπληξη νικώντας την και εκείνος. Τίποτε όμως δεν είχε κριθεί ακόμη. Η Δαλάκα και λόγω αθλητικής εμπειρίας επανήλθε, άλλαξε τακτική στον τρόπο που έριχνε τις βολές και ανέκτησε την ψυχραιμία της.

Όμως σε μία τρομερή αγωνιστικά βραδιά, ο Ντάνιελ επανήλθε και κάποια στιγμή βρέθηκε να προηγείται με 5 ζωές, τον Φάνη με 4 και την Κατερίνα με 3.

Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Φάνης και Κατερίνα έχαναν στη συνέχεια τη μία ζωή μετά την άλλη και εκείνος παρέμεινε ακλόνητος. «Είναι ένα αγώνισμα που μου πηγαίνει» δήλωσε κάποια στιγμή. Καθοριστικός ο αγώνας του με την Κατερίνα την οποία νίκησε και εκείνη έχασε στη συνέχεια και την τελευταία της ζωή από τον Φάνη.

Τα δύο φιλαράκια αγωνίστηκαν στη συνέχεια σε ένα πολύ θερμό κλίμα μεταξύ τους και χωρίς καθόλου άγχος. Και ο Ντάνιελ πια νίκησε κερδίζοντας το έπαθλο και τα 100 χιλιάδες ευρώ. Στα social media επικράτησε πανικός για τον απίθανο νικητή.

Συγκινημένος ο νικητής ευχαρίστησε όλους τους συμπαίκτες του και εκείνους που τον στήριξαν πολύ (Σταμάτης και Φάνης) και αφιέρωσε τη νίκη του στους γονείς του. Ένας άξιος νικητής όπως είπε και ο Γιώργος Λιανός. Ο οποίος έδωσε ραντεβού με το Survivor για την επόμενη χρονιά.

Η Κατερίνα Δαλάκα αποχαιρέτησε συγκινημένη την τελευταία της συμμετοχή στο Survivor, αφού είχε πει ότι φέτος ήταν η 3η και τελευταία συμμετοχή της, με τον Φάνη και τον Ντάνιελ να λένε τα καλύτερα για εκείνη και την αγωνιστικότητά της. Αν ο Ντάνος είναι ο μύθος του Survivor, ο Σάκης Κατσούλης ο καλύτερος αγωνιστικά και 2 φορές νικητής, εκείνη είναι η νικήτρια και μοναδική γυναίκα που έβαλε τη σφραγίδα της στο reality.

dalakaapoxorisi.jpg

Όταν ο Φάνης πρόβλεψε την πρόκριση του Ντάνιελ στον τελικό

O ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα, (γνώριμός μας και από τον ρόλο του στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα») μπορεί να μπήκε στο Survivor ένα μήνα μετά την έναρξή του, αλλά έδειξε από την αρχή, πως μπορεί να είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, αφού είχε μια σταθερά καλή πορεία. Χωρίς να σημαίνει βέβαια, αυτό πώς δεν υπήρχαν στιγμές που και εκείνος, λύγισε στους στίβους μάχης.

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος ξεκίνησε να δείχνει τη δύναμή του, περίπου ένα μήνα πριν το τέλος του παιχνιδιού, όταν ο Φάνης είχε τραυματιστεί. Ο Ντάνιελ Νούρκα κουβάλησε την μπλε ομάδα και ειδικά σε έναν αγώνα επάθλου αντιμετώπισε επιτυχώς την Κατερίνα Δαλάκα με τον Φάνη να παραδέχεται πως του αξίζει μια θέση στον τελικό.

Συμπληρώνοντας μάλιστα πως αυτός ο αγώνας του, ήταν ο πιο συγκλονιστικός αγώνας παίκτη σε όλα τα Survivor.

Από εκεί και πέρα η πορεία του ήταν μόνο ανοδική με αποκορύφωμα το ότι κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία (άσχετα που δεν του χρησίμευσε στο τέλος) αλλά και την εμφάνισή του στον ημιτελικό.

Ποιος είναι ο Ντάνιελ Νούρκα

Ο 27χρονος ηθοποιός με καταγωγή από τη Αλβανία, ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς του σε ηλικία 5 ετών και μεγάλωσε στο Κιάτο. Μετακόμισε στην Αθήνα όταν αποφάσισε να σπουδάσει τεχνικός στις τηλεπικοινωνίες.

https://www.instagram.com/p/C2FYadxMXAp/

Είχε όμως μία έφεση από μικρός στην υποκριτική και έτσι τόλμησε παράλληλα με την ενασχόλησή του με το μόντελινγκ να κάνει το ντεμπούτο του αρχικά στο θέατρο και στη συνέχεια στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» ως ο σύντροφος της Τζένης Καζάκου και γαμπρός της Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

Την περσινή σεζόν τον είδαμε στην παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Στα highlights του τελικού και μία επιστροφή από τα παλιά. Λίγο πριν ξεκινήσει το αγωνιστικό κομμάτι του τελικού του Survivor είχαμε την εμφάνιση έκπληξη του δύο φορές νικητή του reality Σάκη Κατσούλη, ο οποίος έμεινε στο παιχνίδι ως δεύτερος σχολιαστής δίπλα στον Γιώργο Λιανό. Λέτε να έχουμε την έκπληξη και να τον δούμε και ως συμπαρουσιαστή του Survivor την επόμενη χρονιά;

sakis.jpg