Ο Γιώργος Γκιουλέκας κέρδισε το αυτοκίνητο στο Survivor 2024 αλλά η Δαλάκα του «έκλεψε» την χαρά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Γιώργος Γκιουλέκας κέρδισε το αυτοκίνητο στο Survivor 2024 αλλά η Δαλάκα του «έκλεψε» την χαρά

Μπορεί να μην κέρδισε το αυτοκίνητο η Κατερίνα Δαλάκα, προσπάθησε όμως να κλέψει τις εντυπώσεις με τα ψέματα και τα σχόλιά της προς τον νικητή του αυτοκινήτου Γιώργο Γκιουλέκα.

Σε λίγες ώρες θα παρακολουθήσουμε live τον ημιτελικό του Survivor 2024 στο Γαλάτσι με την Κατερίνα Δαλάκα, τον Φάνη Μπολέτση, τον Ντάνιελ Νούρκα και τον Γιώργο Γκιουλέκα να είναι οι τέσσερις φιναλίστ που θα προσπαθήσουν να πάρουν τα δύο εισιτήρια του τελικού.

H Δώρα Νικολή στην πρώτη συνέντευξη μετά το Survivor αποκάλυψε τη μυστική συμφωνία με τη Δαλάκα

Ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν νικητής του αυτοκινήτου φέτος στο Survivor

Φέτος το παιχνίδι ήταν μόνο αγωνιστικό και θα κριθεί και το ποιος θα κερδίσει, μέσα από μονομαχία. Μπορεί λοιπόν, να μην μπορούμε να μαντέψουμε ποιος θα είναι ο νικητής ή έστω ποιοι θα είναι οι δύο που θα περάσουν στον τελικό, το σίγουρο όμως είναι πως και οι τέσσερις παίκτες έχουν κουραστεί πολύ κι αυτό φάνηκε και στον τελευταίο τους αγώνα στον Άγιο Δομίνικο για την κατάκτηση του αυτοκινήτου.

Τελικός νικητής του αυτοκινήτου μετά από πολλούς αγώνες και run ήταν ο Γιώργος Γκιουλέκας αλλά ακόμα και τώρα, η Κατερίνα Δαλάκα προσπάθησε να «κλέψει» την χαρά του.

https://www.instagram.com/reel/C8nRjnZIr0f/

Το ξέσπασμα του Φάνη και η κόντρα Γκιουλέκα - Δαλάκας

Ο Φάνης Μπολέτσης όσο κι αν κανείς δεν το περίμενε «λύγισε» κατά τη διάρκεια του αγώνα βλέποντας πως χάνει και δεν θα έχει πιθανότητες να κερδίσει το αυτοκίνητο.

Survivor: Η ανατροπή με τον νικητή του αυτοκινήτου και η αντίδραση της Δαλάκα για την Δώρα

Ο παίκτης που φέτος ήταν ο καλύτερος αγωνιστικά βάσει και των στατιστικών, δεν μπόρεσε να ελέγξει τα νεύρα του, δείχνοντας μια συμπεριφορά που αρκετοί από το κοινό δεν περίμεναν από αυτόν - με τον ίδιο να φωνάζει πως δεν θέλει να αγωνιστεί άλλο.

Άλλοι βέβαια, δικαιολόγησαν το ξέσπασμά του καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι τέλειος για 6 μήνες και σίγουρα όλοι έχουν δικαίωμα στο να «σπάσουν» ψυχολογικά. αφού το Survivor είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Από την άλλη είχαμε και την κόντρα ανάμεσα στον Γκιουλέκα και την Δαλάκα κατά τη διάρκεια της δικής τους μονομαχίας, με το παιχνίδι να ξαναπαίζεται μιας και ο παίκτης των κόκκινων δεν είχε βάλει σωστά τα κομμάτια του παζλ πριν προχωρήσει για τον στόχο.

Δεν ξέρουμε αν η Δαλάκα έκανε κάποια ένσταση, το σίγουρο είναι πως ο Γκιουλέκας εκνευρίστηκε με αυτή την επανάληψη του αγώνα και τα παράτησε χαρίζοντας μια «ζωή» στην Δαλάκα. Μικρό το κακό βέβαια, αφού ο ίδιος, όπως και ο Ντάνιελ είχαν συγκεντρώσει πολύ περισσότερες ζωές και από την Δαλάκα και τον Φάνη στο πρώτο μέρος για την διεκδίκηση του αυτοκινήτου με τις ερωτήσεις των μαμάδων τους που έπρεπε να απαντήσουν.

Ίσως ο Γκιουλέκας αντέδρασε έτσι, επειδή είχε δει να συμβαίνει το ίδιο σε αντίστοιχο αγώνα που ο Χριστόφορος Ταξίδης επίσης είχε κάνει λάθος στο παζλ. Εκείνος απλά επέστρεψε εκεί για να φτιάξει το παζλ, χωρίς να χρειαστεί να ξαναπαιχτεί από την αρχή ο στόχος, όπως πρόσεξαν κάποιοι από τους fans του παιχνιδιού στο Χ;

To ψέμα της Δαλάκα και η άδικη συμπεριφορά της στον Γκιουλέκα

Μετά από αυτό η Κατερίνα Δαλάκα συνέχισε να είναι πιο «επιθετική» με τον Γκιουλέκα. Ο ίδιος και ο Ντάνιελ ήταν οι δύο φιναλίστ που θα διεκδικούσαν το αυτοκίνητο και παρότι ο Φάνης συνήλθε από το ξέσπασμά του και πήγε να βοηθήσει τον φίλο του με τον στόχο, δεν συνέβη το ίδιο με την Δαλάκα και τον Γκιουλέκα.

Ο παίκτης των κόκκινων ζητούσε την βοήθειά της αρκετή ώρα, ωστόσο εκείνη το έκανε για λίγο αφού όμως είχε «κλειδώσει» πως εκείνος θα ήταν ο νικητής του αυτοκινήτου.

Σαν να μην έφτανε αυτό η ίδια είπε στο τέλος του αγώνα στον Γιώργο Λιανό πως αν ήταν εκείνη που θα είχε κερδίσει το αμάξι θα το έδινε στον Ντάνιελ, αφού ήταν ο μόνος από τους 4 που δεν είχε αυτοκίνητο.

Βέβαια, στην αρχή του αγώνα είχε πει πως θα πάλευε το ίδιο στον αγώνα, παρότι είχε αμάξι, γιατί ήθελε να το δώσει στην αδερφή της.

Αυτό εξόργισε το κοινό καθώς, οι περισσότεροι θεώρησαν πως ήταν ένα - ακόμα - ψέμα της Δαλάκα, απλά για να κερδίσει τις εντυπώσεις και για να ρίξει ψυχολογικά τον Γιώργο Γκιουλέκα.