Survivor: Στο backstage του ημιτελικού, Γκιουλέκας, Σταυρούλα, Λαμάι και Σταμάτης έκαναν αποκαλύψεις

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Στο backstage του ημιτελικού, Γκιουλέκας, Σταυρούλα, Λαμάι και Σταμάτης έκαναν αποκαλύψεις

Μπορεί η εμφάνισή του στον ημιτελικό να ήταν ένα ψυχολογικό «θρίλερ», στις πρώτες του δηλώσεις όμως ο Γκιουλέκας μάς θύμισε τον λόγο που το κοινό τον αγάπησε.

Ο ημιτελικός του Survivor τελείωσε και οι παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης 26/6 είναι η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα.

Η Δώρα βρέθηκε στον ημιτελικό του Survivor, παραδέχτηκε το λάθος & ξεκαθάρισε τι έγινε με τη Δαλάκα

https://www.instagram.com/p/C8qLf65o5Q7/

Ο Γιώργος Γκιουλέκας ήταν ο παίκτης που δεν τα κατάφερε, τερματίζοντας στην πολύ τιμητική 4η θέση και έχοντας κερδίσει παράλληλα το αμάξι.

Στην πρώτη live μονομαχία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα στο Survivor, η ύπαρξη του κοινού σίγουρα έπαιξε τον ρόλο της στην απόδοση των παικτών και αυτό ήταν κάτι που φάνηκε έντονα στον Γκιουλέκα. Δεν φτάνει μόνο ότι ο ίδιος τραυματίστηκε ήδη στον πρώτο του αγώνα κόντρα στην Κατερίνα Δαλάκα, το γεγονός πως δεν μπορούσε να «βρει» τον στόχο με τόσα μάτια να τον παρακολουθούν ήταν κάτι που του προκάλεσε έξτρα ένταση.

Κατερίνα, Φάνης και Ντάνιελ στον τελικό του Survivor: Το Twitter/X αντέδρασε στην ήττα Γκιουλέκα

Βέβαια, για όσους βρέθηκαν στο Γαλάτσι, ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να επευφημεί τον Γιώργο Γκιουλέκα και να του λέει να μην τα παρατάει, κάτι το οποίο έκανε και ο κολλητός του, James Καφετζής πλησιάζοντάς τον μετά από κάθε run του. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ίδιος έδειξε αρκετές φορές πως είναι «ζωντανός» στο παιχνίδι, κερδίζοντας ζωές και από την Κατερίνα Δαλάκα και αργότερα από τον Ντάνιελ Νούρκα με τον οποίο μονομάχησαν για το 3ο και τελευταίο εισιτήριο του τελικού του φετινού Survivor.

Παρ' όλα αυτά, ο Γιώργος Γκιουλέκας έχασε, ωστόσο όπως είπε στις πρώτες του δηλώσεις πρώτη φορά χάνει σε παιχνίδι και το χαίρεται.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Γκιουλέκα μετά την 4η θέση

«Χαίρομαι τόσο πολύ - όχι που έχασα - που τελείωσε αυτό το παιχνίδι. Ήταν απίθανη εμπειρία, πάρα πολύ δύσκολο. Στην αρχή ξεκίνησαν όλα "δεξιά" που λένε, ήταν όλα τέλεια με την ομάδα μου, τους αντιπάλους μου. έφερνα νίκες, ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημα, το απολάμβανα. Στο τέλος, όμως μου βγήκε λίγο παραπάνω πίεση, μου βγήκε λίγο παραπάνω το "ζόρι", το ψυχολογικό κυρίως και το σωματικό γιατί είχα πολλούς τραυματισμούς. Παρ' όλα αυτά, είμαι πολύ τυχερός, κέρδισα ένα αμάξι. Το χαίρομαι πάρα πολύ. Και είναι 3 εκπληκτικοί παίκτες. Ο Φάνης - δεν το συζητάμε - δεν είχε ούτε μια κακή βδομάδα σε όλο το παιχνίδι. Ο Ντάνιελ όλο ανέβαινε, ανέβαινε, μάς "τσαλάκωσε". Η Κατερίνα είναι η Κατερίνα και αξίζει σε όλους να βρίσκονται στον τελικό. Καλά κι εγώ άξιζα, αλλά οι άλλοι ήταν καλύτεροι σήμερα. Τι να πω, μόνο χαρά. Δεν έχω ξαναχαρεί τόσο που έχασα, γιατί βγαίνει όλο αυτό το 5μηνο από πάνω σου, βγαίνει όλη αυτή η πίεση. Χάρηκα πολύ που γνώρισα τόσα άτομα, που εκεί πέρα που άραζα με κάποιον 3 βδομάδες ή 2 μήνες είναι σαν να τους γνώριζα χρόνια. Όποιος με στήριξε τον ευχαριστώ, όποιος δεν με στήριξε τον ευχαριστώ κι αυτόν» είπε ο Γιώργος Γκιουλέκας αμέσως μετά το φινάλε του ημιτελικού με ένα πλατύ χαμόγελο στο στόμα.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας ενώ στην αρχή της συμμετοχής του ήταν ο αγαπημένος του κοινού, είχε σχολιαστεί αρκετά στο Twitter/X για τα σχόλια που έκανε τον τελευταίο σχεδόν 1 μήνα στους αντιπάλους του (θυμήσου το «συναισθηματικά κενός» που είχε πει για τον Φάνη) αλλά και για τα νεύρα που έβγαζε στους στίβους μάχης. Λίγο πριν κερδίσει το αυτοκίνητο ήταν άλλωστε, που εγκατέλειψε τον στίβο μάχης, αρνούμενος να συνεχίσει τον αγώνα.

Γι' αυτό έχοντας πια τελειώσει το παιχνίδι γι' αυτόν ήθελε να εξηγήσει πως όλη αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά του ήταν λόγω της ψυχολογικής πίεσης και της κούρασης.

Οι παίκτες του Survivor θέλουν νικητή άντρα και όσα ακόμα δεν είδες στον ημιτελικό

Αρκετοί παίκτες πάντως, που συναντήσαμε λίγο πριν τον ημιτελικό του Survivor είχαν προβλέψει πως στον τελικό θα είναι σίγουρα ο Φάνης και ο Ντάνιελ, ενώ αυτό που επιθυμούν οι πιο πολλοί είναι φέτος να σηκώσει την κούπα άντρας.

Παράλληλα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή μάς απάντησε στο αν θα «ακολουθήσει» την Κατερίνα Δαλάκα, μετά τη δήλωσή της ότι αυτή θα είναι η τελευταία της συμμετοχή στο παιχνίδι. Μην ξεχνάμε πως και η ίδια έχει συμμετάσχει 3 φορές στο Survivor και ο λόγος της φετινής της αποχώρησης ήταν πως είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι.

«Δεν λέω ποτέ "ποτέ" για οτιδήποτε. Δεν είναι κάτι το οποίο είναι στα μελλοντικά μου σχέδια γενικά το να ξανασυμμετάσχω. Ούτε φέτος ήταν βέβαια, που πήγα αλλά θέλω τουλάχιστον λίγο χρόνο off. Όσες φορές λέω δεν θα ξαναπάω, μου λένε "θα ξαναπάς σίγουρα". Ποτέ μη λες ποτέ, λοιπόν αλλά δύσκολα (θα ξαναπήγαινα)» είπε η Σταυρούλα στο Queen.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός από την άλλη μάς εξήγησε πως η φιλία του με τον Φάνη Μπολέτση είναι αληθινή κι αυτό γιατί πέρασε από «40 κύματα». Άλλωστε, σίγουρα τον είδες κι εσύ να υποστηρίζει και τον Φάνη και τον Ντάνιελ στον ημιτελικό και να χορεύει μαζί τους όταν και οι δύο πήραν το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Χρήστος Βολικάκης επίσης και ο Σωτήρης Λαμάι, δύο παίκτες που άφησαν το δικό τους στίγμα στο Survivor 2024, με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις τους να συγκινούν το κοινό και να αποθεώνονται, μάς μίλησαν για την σκληρή στρατηγική που είχε το παιχνίδι, παρότι ήταν το πιο αγωνιστικό Survivor φέτος. Κανείς από τους δυο δεν ήταν υποψιασμένος για το τόσο ριάλιτι και γι' αυτό αποφάσισαν να φύγουν πριν «χαλάσει» στην ουσία η εικόνα τους και προς τα έξω και τις οικογένειές τους.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Βλαχοπούλου