Survivor: Τα Instagram προφίλ της τετράδας του ημιτελικού φανερώνει όσα λέει το κοινό στο Twitter/X

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Τα Instagram προφίλ της τετράδας του ημιτελικού φανερώνει όσα λέει το κοινό στο Twitter/X

Φάνης, Κατερίνα, Γιώργος και Ντάνιελ στην πραγματική τους ζωή είναι αυτό που έδειχναν και μέσα στο παιχνίδι;

Σε λίγες ώρες οι fans του Survivor, όπως και οι συγγενείς των 4 φιναλίστ θα τους δουν live να αγωνίζονται για μια θέση στον μεγάλο φετινό τελικό, κάτι που δεν έιχαμε ξαναδεί τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας κέρδισε το αυτοκίνητο στο Survivor 2024 αλλά η Δαλάκα του «έκλεψε» την χαρά

Φάνης Μπολέτσης, Κατερίνα Δαλάκα, Γιώργος Γκιουλέκας και Ντάνιελ Νούρκα αποχαιρέτησαν τον Άγιο Δομίνικο στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας (24/5) με τον συνήθη τρόπο, γκρεμίζοντας τις καλύβες, παίρνοντας ως ενθύμιο κοχύλια και αναπολώντας όσα έζησαν 6 μήνες στο ριάλιτι.

Ο αποχωρισμός αυτός ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστός για την Κατερίνα Δαλάκα, αφού η ίδια πριν από μία εβδομάδα ανακοίνωσε πως αυτή η τέταρτη συμμετοχή της στο παιχνίδι ήταν και η τελευταία.

H Δώρα Νικολή στην πρώτη συνέντευξη μετά το Survivor αποκάλυψε τη μυστική συμφωνία με τη Δαλάκα

Η συγκίνηση είναι αρκετή. Μαζί με το γκρέμισμα της καλύβας "γκρεμίζονται" και πολλά πράγματα εδώ. Σίγουρα κρατάμε τα καλά σαν ανάμνηση μέσα στο μυαλό μας. Δεν θα ξαναζήσουμε σε αυτό το μέρος. Εγώ σίγουρα δεν θα ξαναζήσω ποτέ. Περίεργα συναισθήματα. Θα κοιτάξω για άλλη μια φορά από τη βάρκα το μέρος που έζησα για 6 μήνες και θα έχω μια γλυκιά ανάμνηση απ' όλο αυτό.

«Ήρθαν αρκετοί παίκτες φέτος...και έφυγαν. Ήταν πολυ όμορφα. Ελπίζω να μην ξαναέρθω ποτέ, ούτε για διακοπές. Εντάξει κάποια πράγματα πρέπει να "κλείνουν", αλλά κοιτάς πίσω από την βάρκα φεύγοντας και λες έζησα πολύ καιρό εδώ. Πέρασα πολύ ωραία και πολύ δύσκολα. Εμένα μου άλλαξε πάρα πολύ τη ζωή αυτό το παιχνίδι, γι' αυτό και το σέβομαι και το εκτιμώ όπως και όλους σας. Ποτέ δεν ξεχνώ πώς ήρθα και πώς φεύγω από αυτό το παιχνίδι και μόνο όμορφες αναμνήσεις έχω από αυτό το Survivor και όλα τα Survivor που έχω περάσει» είπε αργότερα στον Γιώργο Λιανό η Κατερίνα Δαλάκα.

Τα προφίλ στο Instagram των 4 φιναλίστ δείχνουν όσα έλεγε τόσο καιρό το Twitter/X

Ποιοι είναι όμως οι 4 παίκτες που θα δούμε στον ημιτελικό.

Κατερίνα Δαλάκα

Και να μην έχεις παρακολουθήσει το φετινό Survivor σίγουρα ξέρεις αυτό το όνομα. Την Κατερίνα Δαλάκα την γνωρίσαμε το 2018 στην πρώτη της συμμετοχή στο ριάλιτι, όπου ξεχώρισε ως μια από τις καλύτερες παίκτριες. Η ίδια ήταν αθλήτρια του στίβου και σίγουρα αυτό την βοήθησε και στους στίχους μάχης. Μπορεί το 2018 να βγήκε 2η, το 2019, όμως στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία σήκωσε το τρόπαιο για την χώρα μας με όλους της τους fans να την αποθεώνουν.

https://www.instagram.com/p/BzYSoP4oHsM/

Σαφώς δεν θα μπορούσε να λείπει από το Survivor All Star το 2023. Άλλωστε, είναι η μόνη γυναίκα που έχει κερδίσει ποτέ το παιχνίδι.

Εκεί ωστόσο, πολλοί απογοητεύτηκαν βλέποντας την γρήγορη αποβολή της από τον Άγιο Δομίνικο, επειδή παραβίασε τον κανόνα επικοινωνίας και φαγητού.

Στη φετινή και τελευταία, όπως είχε πει και η ίδια, συμμετοχή της στο Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα δίχασε το κοινό. Μπορεί να μην υπήρχε ψηφοφορία, αφού το φετινό Survivor ήταν καθαρά αγωνιστικό, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ευνοήθηκε από τις φιλίες - συμμαχίες που δημιούργησε στο παιχνίδι, κάτι που δεν είχε συμβεί στις προηγούμενες συμμετοχές της.

Όπως και να 'χει η Κατερίνα Δαλάκα πάντα είχε την ψυχοσύνθεση του πρωταθλητή. Ο στίβος, αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram είναι αυτός που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος των αναρτήσεών της.

https://www.instagram.com/p/CcSsf3SMfqs/

Και βέβαια, η οικογένειά της αλλά και οι απλές καθημερινές στιγμές, όπως οι βόλτες με τους φίλους της. Πράγματα όλα που λόγω των συνεχών συμμετοχών της στο παιχνίδι στερήθηκε και φαίνεται πως θέλει πια να δώσει βαρύτητα.

https://www.instagram.com/p/Cw3OBXoMwbT/

Η Κατερίνα Δαλάκα πάντως, έχει από τα μεγαλύτερα fan clubs και φαίνεται καθαρά αν δεις τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της.

Φάνης Μπολέτσης

Ο μεγαλύτερος αυτή τη στιγμή αντίπαλος της Κατερίνας Δαλάκα, αφού είναι ο καλύτερος παίκτης που πέρασε από το φετινό Survivor και το επιβεβαιώνουν και τα στατιστικά.

https://www.instagram.com/p/CdBcLeGqXjS/

Ο Φάνης απέδειξε, όπως είχε πει και στο τρέιλερ των Μαχητών, πως το μυαλό παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό το παιχνίδι, αφού αυτό τον βοήθησε και στις κόντρες του με τους άλλους παίκτες αλλά και στο να αποκωδικοποιήσει τον τρόπο για να πετυχαίνει τους στόχους.

Ποιος είναι όμως, ο Φάνης Μπολέτσης; O παίκτης της μπλε ομάδας είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικές σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων, ιδιοκτήτης - όπως λέει και στο προφίλ του - αρκετών μαγαζιών στον χώρο της εστίασης και πολυταξιδεμένος.

https://www.instagram.com/p/CcvrvYOqTBG/

Στήριγμά του είναι η οικογένειά του και τα δύο του αδέρφια, η Άντζελα και ο Απόστολος.

https://www.instagram.com/p/B14J-BYFJLC/

Η οικογένειά του είναι η αλήθεια πως έγινε πολλές φορές - αδίκως - αντικείμενο σχολίων από άλλους παίκτες βέβαια, κυρίως για την καλή οικονομική της κατάσταση και την βοήθεια που του παρείχε.

Παρ' όλα αυτά ο Φάνης έχει το δικό του φανατικό κοινό και αυό φαίνεται και από τα σχόλια που του κάνουν στο προφίλ του, με το σύνθημα «Φάνη πάρτο» να έχει γίνει συνήθεια.

Γιώργος Γκιουλέκας

Ο Θεσσαλονικιός του Άγιου Δομίνικου μπήκε στο παιχνίδι περίπου έναν μήνα μετά την έναρξή του και ξεκίνησε με φόρα η αλήθεια είναι. Ένας παίκτης καλός έως πολύ καλός αγωνιστικά, που δεν ήθελε να συμμετάσχει σε κλίκες και το μόνο που έκανε ήταν να χαρίζει στιγμές απείρου κάλους με τον φίλο του James Καφετζή.

Αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ του άλλωστε, ο ίδιος μαζί με τον μπαμπά του και τον αδερφό του αυτό που έκαναν πριν μπει στο παιχνίδι είναι να κάνουν προβλέψεις για διάφορους αγώνες - είτε ποδοσφαίρου είτε μπάσκετ - με χιουμοριστικό τρόπο, διατηώντας παράλληλα και ένα e-shop με μπλουζάκια.

https://www.instagram.com/reel/C2rkz6Xom2F/

Mετά την αποχώρηση του James βεβαια, μπορεί ο Γκιουλέκας να απέκτησε κι ένα δικό του νέο προφίλ στο Instagram να τον περιμένει,

https://www.instagram.com/p/C5_aaxzu3Sf/

έχασε όμως κάποιους από το κοινό του ύστερα από διάφορες συμπεριφορές του και συμμαχίες.

Nτάνιελ Νούρκα

Ίσως και η φετινή αποκάλυψη του Survivor. Ο Ντάνιελ μπήκε κι αυτός περίπου ένα μήνα μετά την έναρξη του παιχνιδιού κερδίζοντας αμέσως τους συμπαίκτες του με τις σχετικά καλές του επιδόσεις στα αγωνίσματα.

Ο ηθοποιός που είχαμε δει να συμμετέχει και στην σειρά του MEGA, Συμπέθεροι από τα Τίρανα, χωρίς να μπλεχτεί ποτέ σε συμμαχίες ή κόντρες κατάφερε να είναι πολύ αγαπητός με την απλότητα και την ταπεινότητά του και μάλιστα, κατάφερε να ανέβει και αγωνιστικά ειδικά τον τελευταίο ένα μήνα.

Στο προφίλ του σίγουρα θα δεις στιγμιότυπα από τις παραστάσεις του ή αναρτήσεις του που έχουν σχέση με την υποκριτική.

https://www.instagram.com/p/Cq3qs7Ps2-m/

Και φυσικά στο δικό του το προφίλ μόνο θετικά σχόλια θα δεις για την συμπεριφορά.