«Forca Italia» γράφουν στην Αθηνά Οικονομάκου και την ανάρτησή της μέσα από το αεροπλάνο

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η Αθηνά Οικονομάκου πηγαίνει ταξίδι, χωρίς να αποκαλύπτει τον προορισμό αλλά οι followers της σε ένα μέρος πιστεύουν πως πάει.

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της, αφού μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, εδώ και λίγο καιρό η ίδια έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, το Πρωινό ο νέος της σύντροφος είναι ο 37χρονος Ιταλο-Αργεντινός μπασκετμπολίστας της Blu Basket 1971, Bruno Cerella.

Οι δυο τους πήγαν μαζί στη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα, ενώ τα likes που κάνει ο ένας στις αναρτήσεις του άλλου στα social media είναι πολύ συχνά. Πρόσφατα μάλιστα, ο Bruno cerella σχολίασε και μια από τις αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό, γράφοντας «Όλα σε σειρά δεσποινίς», με εκείνη να απαντά βάζοντας ένα emoji σε σχήμα καρδιάς.

«Όλα σε σειρά δεσποινίς»

Το ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου στην Ιταλία;

Αυτή τη φορά μια ακόμα ανάρτηση της ηθοποιού έκανε τους followers της να τη συνδέσουν με τον Bruno Cerella. H ίδια δημοσίευσε κάποιες selfies της μέσα από ένα αεροπλάνο, χωρίς να γράφει τον προορισμό που πηγαίνει.

«Ταξιδεύοντας με το πονηρό μου πρόσωπο» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου, χωρίς να προσθέσει κάποιο άλλο στοιχείο.

Δεδομένου ότι ο 37χρονος Ιταλο-Αργεντινός μπασκετμπολίστας βρίσκεται στην Ιταλία αυτή την περίοδο λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, τα σχόλια των followers της συνέκλειναν σε έναν προορισμό, Ιταλία.

Τον Μάιο πάντως η ίδια είχε επιστρέψει ξανά από την Ιταλία και το Μιλάνο που είχε βρεθεί, λέγοντας στις κάμερες: «Πηγαίνετε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν έχω να πω τίποτα. Προχωράμε γενικά. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται και μια χαρά, όλα θα γίνουν. Θα πάω διακοπές, θα δούμε. Δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα».

Για την Αθηνά Οικονομάκου πάντως, προτεραιότητα έχουν τα δύο παιδιά της, ο Μάξιμος και η Σιέννα της και όλα όσα την κάνουν χαρούμενη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης