O Bruno Cerella αποκαλεί «Nana» την Οικονομάκου και οι αφιερώσεις στα social είναι πολλές

O Bruno Cerella αποκαλεί «Nana» την Οικονομάκου και οι αφιερώσεις στα social είναι πολλές

Από την ημέρα που έγινε γνωστό το ειδύλλιο Αθηνάς- Bruno, οι επισκέψεις στο προφίλ του Cerella από Ελλάδα αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την αποκάλυψη του νέου δεσμού της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Bruno Cerella, ξεκίνησαν και οι έμμεσες αφιερώσεις.

«Fix You» vs «Until I Found You»

Ο ιταλός μπασκετμπολίστας έκανε πρόσφατα ένα story από τη συναυλία των Coldplay όπου έγινε και η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Αθηνά Οικονομάκου. Από τη συναυλία αυτή ο Bruno δημοσίευσε ένα story με το τραγούδι Fix You και τη λέξη Nana να πρωταγωνιστεί. Νανά φαίνεται πως είναι το όνομα με το οποίο ο μπασκετμπολίστας αποκαλεί την αγαπημένη του.

Bruno Cerella: Ποιος είναι ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου

«Χαίρομαι να είναι καλά οι άνθρωποι στο περιβάλλον μου, εγώ την Αθηνά την βλέπω όπως κι εσείς, δεν κρύβεται η Αθηνά, το έχετε δει κι εσείς, είναι χαρούμενη, είναι καλά, δεν σας λέω κάτι που δεν ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά η co- founder του fashion brand Project Soma για τη συνεργάτιδά της στα χτεσινά βραβεία VMAs.

Από τη μεριά της η Αθηνά, είχε δημοσιεύσει ένα reel με το τραγούδι «Until I Found You», το οποίο ανάμεσα στους στίχους του έγραφε: «Έλεγα πως ποτέ ξανά δεν θα ερωτευτώ».

Η Οικονομάκου δεν έχει μιλήσει δημόσια για τα ρεπορτάζ που αφορούν τη νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή, ενώ για τον χωρισμό της είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πρόσφατα:

https://www.instagram.com/reel/C8UDANENuL-/

Το πρώτο ρεπορτάζ για το νέο ζευγάρι

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 εδώ και λίγο καιρό η Αθηνά Οικονομάκου έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και ο νέος της σύντροφος είναι ο 37χρονος Ιταλο-Αργεντινός μπασκετμπολίστας της Blu Basket 1971, Bruno Cerella. Η Αθηνά, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Πρωινού, είναι ερωτευμένη και ο μπασκετμπολίστας μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία. Ο Bruno έχει ύψος 1,94 και στο βίντεο από το Πρωινό βλέπουμε την Αθηνά να δίνει φιλιά με τον νέο αγαπημένο της.

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε βρεθεί πριν από λίγες εβδομάδες στην Ιταλία και είχε μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από την απόδρασή της στο Instagram. Επιστρέφοντας στην Αθήνα από το Μιλάνο που είχε βρεθεί, η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και ανέφερε:

«Πηγαίνετε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν έχω να πω τίποτα. Προχωράμε γενικά. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται και μια χαρά, όλα θα γίνουν. Θα πάω διακοπές, θα δούμε. Δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα».