Στις νέες φωτογραφίες της Οικονομάκου με μαγιό τα σχόλια με τον Cerella «φωνάζουν» τον έρωτά τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στις νέες φωτογραφίες της Οικονομάκου με μαγιό τα σχόλια με τον Cerella «φωνάζουν» τον έρωτά τους

Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της αποδράσεις και δεν σταματά να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό. Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό και το σχόλιο του συντρόφου της, Bruno Cerella.

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια πολύ ήρεμη φάση της ζωής της και μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Φίλιππο Μιχόπουλο έχει αφοσιωθεί πλήρως στα παιδιά (Μάξιμος και Σιέννα) της και σε όλα όσα την κάνουν χαρούμενη.

Η δημοφιλής ηθοποιός-επιχειρηματίας εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για να χαλαρώσει, να κάνει ηλιοθεραπεία και να απολαύσει τις βουτιές της στη θάλασσα.

O Bruno Cerella αποκαλεί «Nana» την Οικονομάκου και οι αφιερώσεις στα social είναι πολλές

Οι νέες φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό

Πριν από λίγες ώρες η Αθηνά Οικονομάκου πέρασε την ημέρα της στην παραλία και μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι την αποθέωσαν στα σχόλια.

Screenshot-2024-06-25-101050.png

Φορώντας ένα υπέροχο printed ολόσωμο μαγιό με cut-outs η ηθοποιός πόζαρε με φόντο το ηλιοβασίλεμα και έγραψε: «Χαμένη στη μαγεία του απογευματινού ουρανού #skyonfire #sunsetlover».

https://www.instagram.com/p/C8m6GCFtVKi/

«Ωραία γυναίκα με πολύ στυλ», «Μα πόσο όμορφη», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των followers.

Screenshot-2024-06-25-101730.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Bruno Cerella: Ποιος είναι ο φημολογούμενος νέος σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου

Το σχόλιο όλο νόημα του Bruno Cerella

Αρκετοί θαυμαστές και φίλοι της ηθοποιού (Καλομοίρα, Μάνος Ιωάννου, Μαρία Αντωνά κ.ά.) έσπευσαν να σχολιάσουν το post αφήνοντας άκρως κολακευτικά σχόλια ωστόσο ένα σχόλιο κατάφερε να ξεχωρίσει και αυτό ήταν του συντρόφου της, Bruno Cerella.

Screenshot-2024-06-25-091911.png

«Όλα σε σειρά δεσποινίς», έγραψε χαρακτηριστικά ο Bruno Cerella και η απάντηση της ηθοποιού δεν άργησε να έρθει με την ίδια να αφήνει ένα emoji σε σχήμα καρδιάς.

To ζευγάρι διανύει περίοδο εξωστρέφειας και δεν κρύβει τον έρωτά του, με τα likes και τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αποτελούν πλέον καθημερινότητα.

Αθηνά Οικονομάκου: To πάρτι για τα 3α γενέθλια της Σιέννα και η σπάνια φωτογραφία με την ανιψιά της

Λίγο αργότερα ο 37χρονος δημοσίευσε μια φωτογραφία του στα Instagram-stories και φορώντας αθλητικό outfit έγραψε όλο νόημα: «Η αγάπη είναι στον αέρα».

91d49c0e-369b-476b-9a09-dad96af48d32.jpg

Η γνωστή ηθοποιός και ο μπασκετμπολίστας έδωσαν το παρών μαζί στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και μοιράστηκαν αρκετά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο μπασκετμπολίστας είχε χρησιμοποιήσει το hashtag «Νana» σε πρόσφατη ανάρτησή του, αποκαλύπτοντάς μας πώς αποκαλεί χαϊδευτικά την ηθοποιό.

Screenshot-2024-06-25-095401.png

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 εδώ και λίγο καιρό η Αθηνά Οικονομάκου έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και είναι σε σχέση με τον 37χρονο Ιταλο-Αργεντινό μπασκετμπολίστα της Blu Basket 1971, Bruno Cerella.

https://www.instagram.com/p/C6DrfeUNyHL/

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Πρωινού ο μπασκετμπολίστας μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία και έχει ύψος 1,94. Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή βλέπουμε την Αθηνά Οικονομάκου να ανταλλάζει φιλιά με το νέο της αγαπημένο, αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία και είχε μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από την απόδρασή της στο Instagram. Επιστρέφοντας στην Αθήνα από το Μιλάνο όπου είχε βρεθεί, η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και ανέφερε:

«Πηγαίνετε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν έχω να πω τίποτα. Προχωράμε γενικά. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται και μια χαρά, όλα θα γίνουν. Θα πάω διακοπές, θα δούμε. Δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα».

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou